Żelka 26.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Klik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Raport ekspresowy:JESTEŚMY W DOMU od jakiś 20 min:)Jezu, jaka ulga... Zdjęcia będą. Obiecuję.Moja komórka już dokonuje zywota, zdjęcia są do bani. Poczekam aż Ra wróci i pstryknę jego.Franio dobrze się tu czuje. To jest super.Przydałaby sie nam niania na 2 dni do Francysia, oj przydała.Ra poleciał podpisywać umowy z dostawcami mediów, ja zaraz idę z Fr cos kupić na obiad Ewa, fr nie potrafi dmuchac nosa, ale kicha i wtedy gile robią wypad;-) Wieczorem sie odezwe teraz mamy oberwanie...chmury;-)Zdecydowanie mniej kaszle kurdupelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Czyli co, mieszkacie już tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wróciłam ze spaceru ze smarkiem. Tak, dziś pierwsza nasza noc tutaj będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.11.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wróciłam ze spaceru ze smarkiem. Tak, dziś pierwsza nasza noc tutaj będzie. No to "kolorowych " snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Zapamiętajcie sny:hug::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 26.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Powiem tylko: super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.11.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 hurra ...są na swoim ....GRATULKI!http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_35.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) A ja z pytaniem "technicznym" Mam własnoręcznie wykonany przedmiot na sprzedaż, ale nie aukcyjną (nie mam konta na żadnym portalu aukcyjnym), pieniądze uzyskane ze sprzedaży tego przedmiotu będą przeznaczone dla Franka - gdzie powinnam wrzucić link? bo na razie mam tylko w sygnaturce... Edytowane 26 Listopada 2012 przez Mymyk_KSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 26.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 :wave: Cieszę się razem z Wami . I oczywiście klikamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 26.11.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 :lol2::lol2::wave: Gratulacje i wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja z pytaniem "technicznym" Mam własnoręcznie wykonany przedmiot na sprzedaż, ale nie aukcyjną (nie mam konta na żadnym portalu aukcyjnym), pieniądze uzyskane ze sprzedaży tego przedmiotu będą przeznaczone dla Franka - gdzie powinnam wrzucić link? bo na razie mam tylko w sygnaturce... Przede wszystkim: dziękuję A technicznie..nie mam pojęcia. Może ktoś mundry doradzi?.. Wiecie co, padamy na twarz(e) po prostu. Jeszcze tyle do posprzątania i zrobinia, Fr pokój trzeba jeszcze raz pomalować. Ja wątpię zeby coś sie dzis sniło, jak pójdziemy spac, zasniemy w minutę kamiennym snem. Obudzi nas dopiero Franio w nocy Po wizycie w liroyu - kosz na smieci kupiony Fr nie chce nic jeść Chyba za dużo wrażeń oby kolacje wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja z pytaniem "technicznym" Mam własnoręcznie wykonany przedmiot na sprzedaż, ale nie aukcyjną (nie mam konta na żadnym portalu aukcyjnym), pieniądze uzyskane ze sprzedaży tego przedmiotu będą przeznaczone dla Franka - gdzie powinnam wrzucić link? bo na razie mam tylko w sygnaturce... To co masz dla Frania prześlij do Agi i niech sama wystawy na Franka aukcjach na Allegro, albo, druga opcja, niech Aga wystawy a Ty prześleś do tego kto wygra aukcję. Aga, czy Ty dziś w ogóle dasz rady spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.11.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Pojechałam do miasta coś załatwić. Wchodzę, pytam czy to dziś o 18 miałam się zjawić. pani na mnie - A pani to chyba zmęczona, co? - Noo - Bo widać, że pani nie styka Myslałam, że padnę Ale fakt, ze nie stykam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Oj tam, oj tam, my i tak wiemy, że Ty największa z siłaczek jesteś. Śpita dziś spokojnie robaczki, zobaczcie tylko ile już zrobiliście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ale Ty wiesz JAK BARDZO JA SIĘ CIESZĘ, prawda??? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aga... w każdym kątku po dzieciątku Wszystkiego dobrego w nowym Domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Klik, GRATULE!!! I... dla Frania chyba tabaki... ?? Kolorowych snów robaczkom i przepoczwarzonym takoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 To Natka w poniedziałek pierwszy raz do szkoły na piechotkę? I można będzie wpaść do koleżanki "zeszyt pożyczyć" albo "pouczyć się razem"...Faaajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 My tez się cieszyć z waszego szczęścia. Pozdrowionka Aga, tylko proszę pamiętaj o nas jak się ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts