Arnika 27.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Eee tam zaangażowanie... Takie powiedzenie było.... Wiem wiem... i Aga i ja już byśmy nie chciały.. ojjj nie... Spadam więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Mam nadzieję,że u Was pogoda taka ładna jak u nas i spacer się udaje (bo pewnie właśnie trwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć i czołem Aga, dajcie sobie trochę czasu, ostatnio tak wszyscy pędziliscie, że Pędziwiatr to przy Was ślimakowaty ślimak. Wdech wydech, wdech wydech......a pranie może zaczekać spacerek i urlop od szkoły, nikomu nie zaszkodzi Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A u nas pogoda be! Niebo wysi na karku i do tego pada. Najlepsza pogoda na ból głowy. :bash:Agcia daj no adres nowy, proszę, jak się trochę pozbierasz po tej gonitwie, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja też poproszę o adres - jestem Wam winna co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.11.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) ...... Jutro będą zdjecia Promys Jutro już mamy od 18 godzin. :mad: A Franio tak rośnie, że ledwie go poznałem na ostatnich zdjęciach. Edytowane 27 Listopada 2012 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 27.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hejka klikamy bo spadlismy na 3 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no dobrze, to ja kliknę, chociaż nie wiem o co chodzi. Czekamy na zdjęcia, czekamy i czekamy, cały czas cierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jezu, to jakiś niekończący się maraton.Jadę na szmacie non stop.Ra podpisał dziś umowy z dostawcami mediów.N wybyczyła się w domu, jutro idzie do szkoły - ma 1 lekcję a potem kino:)Ze spaceru nic nie wyszło, Ra musiał jechac do mieszkania, wywozić rzeczy, Fr miał kiepska kondycję. Trochę ciężko było.Ale w domu pogadałyśmy trochę i umówiłyśmy się na bank na babski wypad w sobotę. N ma jeszcze bon na 100 zł do H&M - prezent z ub Świąt Bożego Narodzenia. Będzie więc wypad na ciacho i do H&M. I tu choćby skały sr....y będzie wypad i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Za pozwoleniem Ewy;-) Nasza uliczka:) Jak wracam wieczorem autem, to musze jechac 2 x, bo nie wiem który dom jest nasz:) Raz już próbowałam zaparkować u sąsiada.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/tHR0EafPK9h11vcFbX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Franiu też trochę zdezorientowany Ano, taki los szeregówek. Ale i tak lepiej, niż na jednej z ulic w Łodzi. Podobny układ, domki niby takie same ale każdy ma wkład indywidualny. Każdy w innym kolorze, jeden z podniesionym daszkiem, drugi z okragłym oknem. Głowa boli, jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ha, ha Aga wcale się nie dziwię, że u sąsiada chciałaś zaparkować. A somsiad na pewno był rozczarowany, że jednak nie zaparkowałaś. Francio Panicz jak nie wiem, całuję nosek, jeszcze póki sie da!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga.. zawiąż wstążeczki i baloniki na płocie.. jak na wesele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga.. zawiąż wstążeczki i baloniki na płocie.. jak na wesele;) Buhehehe świetny pomysł. Aga babski wypad to super pomysł - obydwu Wam się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 aaaaaaaaaa padłam:) Arnika, to niezły pomysł Zdjęcia obejrzałam, nie ma co pokazywać. Naprawdę. Kartony, worki, bajzel na maxa. Więc zrobię inaczej niż sobie zamyśliłam. Wstawiam tu to, co się da pokazać 1. pkój Natki 2. pokój Frania bajzel sprzątanie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/Jm58uie6z12GMISAaX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/WWNAfQBb6kewVSNh4B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/KuvfRIxSBCcAbr8hMX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/kaYPDbouOKZ8udNHcB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mb/lh/tnjf/SNaagUaI4Ug7j0hS5B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja bym tak zrobiła....Cokolwiek, żeby odróżnić...I jak goście mają znaleźć odpowiedni dom, jak właściciel nie może...? Kiedyś na Sardynce nie mogliśmy po pierwszej super kolacji i zabawie znaleźć swojego bungalowu.. i tak chodziliśmy z pół nocy.. my, ale i inne osoby sztuk całkiem sporo też szukały... Dopiero po chyba kilku godz zauważyłam mapy na rogatkach...Nawet nie macie pojęcia jacy byliśmy z mężem ucieszeni, że pokój znaleźliśmy... W drugą noc i imprezę poszło łatwo... Aga Ty pewnie też tak masz jak znajdziesz;) ... jak nie wstążeczki to jakieś inne dekoracje, donice.. choinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Donica jako punkt orientacyjny -świetny pomysł , pod warunkiem, że nie ma się dowcipnych sąsiadów,którzy przestawią Dawno temu, gdy wynajmowałam swoje pierwsze mieszkanie -a mieściło się ono w starym hotelu robotniczym, adaptowanym potem na mieszkania, notorycznie próbowałam wejśc do sąsiadów - ile ja kluczy naniszczyłam wciskając do ich zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Franio w kartonach, bomba!!!!! Będzie pięknie, zobaczycie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 p.s. o rety aż mi łezka się zakęciła w oku na widok moich prac na tym mebelku :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no dobrze, to ja kliknę, chociaż nie wiem o co chodzi. trzeba klikać na blog Frania - odnośnik w stopce wiadomości AgnesK kurczę...spadliśmy na III miejsce.....już nie mam pomysłu kogo jeszcze mogę zaangażować w klikanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts