Anna Wiśniewska 01.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A ty Aga zawsze tak Frania ubierasz pod kolor dywanu i mebli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aneta, myslę cały czas nad naszą rozmową. Aniu, mebelki kupiliśmy Franiowi w grudniu ub roku po aukcji na aparaty. Pieniądze te miały iść na aparaty, ale ponieważ wynik aukcji był taki fantastyczny, to zrobilismy Franiowi prezent. On do tej pory malo z nich korzystał. Nie akceptował za bardzo swojego starego pokoju - zbyt kolorowy dla niego był. Ale zapewniam cię ze stolik jest porysowany kredkami:) Po bożemu:) Franek od 2-3 dni jest w fantastycznej formie. Wiecie jaka to kosmiczna ulga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 No czai chłopak, że Wy spokojni już i nie tak zestresowani, to i sam się uspokaja. Aga, nie ma co myślec o rozmowie, trzeba tylko kciuki za małego trzymać. Dam znać. I Teraz proszę powoli i spokojnie się urządzać, dopieszczać, poznawać sąsiadów i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Aniu, dopiero teraz zauważyłam:) Nie ma to jak wrażliwe na kolory Twe twórcze oko;-) Aneta, narazie dopieszczam plan zajęć, przed 13 w auto i w trasę. Dzis wczesniej, bo "u nas" ponoć snieg i warunki niebardzo. Tu zresztą też -1. A kciuki to oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 02.12.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 tylko kliknąć przyszłam a tu takie dwie radości śliczności roześmiane :D:D suuuuuuuper uśmiechy na początek dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 02.12.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jakiez Wasze Robale maja usmiechy czarujace! A Francik jak zmarszczy nosek, to nie sposob sie nie wyszczerzyc do monitora PS. my mieszkamy w MIESCIE Krakowie a: - za jednym plotem sasiad ma pole orne - za drugim hoduje kurki - po "niczyim" harcuja bazanty - a nad tym wszystkim klucza mewy buziaki dla Klanu Walecznych z Opola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A mi się dziś śniło, że Ra powiedział mi, że przeprowadzamy sie do Krakowa..Że może tam jednak Franek będzie miał lepsze szanse i że przeciez wiedziałam, ze tu bedziemy mieszkać tylko miesiąc..Masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Poczekajcie chwilę chociaż z tą przeprowadzką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Pakuje lapka i lecę Czymajcie kciuki, kurka, no. Nie cierrrpie jeździć zimą w dalekie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 też tylko kliknąć wpadłam,a tu taaaaakie foty no cud miód dzieciaki spokojnej i bezpiecznej drogi Aga.....długo jeszcze będziesz tak krążyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 No nareszcie fotki. Aga wiadomość niestety nie dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mirku, napisałam ponownie. Dotarłam na miejsce. Malka życie pokaże.Narazie nie mam wyjscia specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jak się jechało? W górach biało już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Biało! Od Bolkowa było troche trudniej, ale jeszcze ok w sumie. Wolniej i uważniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Wszystko do tej pory się udało załatwić, to jeszcze do pełni szczęścia tego jednego brakuje - żebyś nie musiała jeździć! Kciuki mam przyzwyczajone, więc mogę teraz za to trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 o to, to Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :stirthepot::stirthepot:to ja też (kciuków nie zacisnę,bo mi potrzebne som:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Oj, Swojaczko kochana, a wsio ok u Was? Za co/kogo kciuki trzymasz?? Teraz to kciuki za Misia cioci DPS trzymajmy. U nas reszta teraz to już pikus. Ważne ze Francys już nie musi jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A co z Misiem??? byłam u DPSi i nic nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mieszam cobyś bliżej do pracy miała:hug:U nas w miarę OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts