Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak ciocia Aga powiedziała, to i ja Wam pokażę i o kciuki poproszę, TUTAJ jest o Misiu. :oops:

Dzieki za klikanie:)

Dobra, jeszcze jutro maratonik i DO DOMU:)

Francikowy aniołkowy stan trwa. Dziś wstało 7.40!!!!!!!!! Padalec!!! A jak mamuśka DO DOMU wróci, to pobudka będzie o 6;-)

Dzieki za klikanie:)

Dobra, jeszcze jutro maratonik i DO DOMU:)

Francikowy aniołkowy stan trwa. Dziś wstało 7.40!!!!!!!!! Padalec!!! A jak mamuśka DO DOMU wróci, to pobudka będzie o 6;-)

Ty popatrz, jakie inteligentne dziecko! :lol:

Melduję, że klikanie zaliczone- z dwóch komputerów. Dobrze, że Franuś już w tak dobrej formie. Teraz moje siedzą w domu z zapaleniem oskrzeli- a dopiero pisałam, że już nie chorują, ech....

Aguś, bombka wysłana.

My niestety znowu chorujemy. Coś mi się wydaje, że jak nie ma antybiotyku to Stefek nosi coś za długo w sobie, nie wiem czy się nie skonczy jednak na atybiotyku, bo od września z małymi przerwami, wciaż cos go męczy... Mam nadzieję ze do niedzili wydobrzeje, bo ja na szkolenie muszę jechać... Psia krew!