AgnesK 05.12.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Efekt końcowy (to kółko to Mikołaja głowa - mama została poproszona o narysowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aleś matka skopała Mikołaja no gdzie ta głowa, na kolanie ') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Fakt, zepsułaś cały rysunek, słowo daję... Prababko - lepiej jednak bądź trochę głośna, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 wyraźnie widać, że Franiu chciałby narty i sześć kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ja wyraźnie słyszę ga-ga,czyli Franio chce radio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ja nie wiem jak Wy to widzicie przecież jak na dłoni widać skuter i serpentyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A aj myślałam, że Franio na nowych łyżwach kręcił piruety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aga, kiedyś pisałaś, że Franio ma problemy z przestrzennym dopasowaniem klocków do otworów? Zdaje się, ze już nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aleście ciotki wymysliły:) Ewa, dziś jeden z rodziców dziecka z autyzmem skomentował mój filmik z układankami nastepująco - jego córcia też uwielbia, ale trzeba mieć ich dużo, bo błyskawicznie uczy się na pamięc pozycjio zwierząt. To mi dało do myslenia. Franek uwielbia wszelkiej masci nakładanki. Te domowe nasze ułada w mig, z obcymi ma problemy, ale nie jakies ogromne. Natomiast kwestia wielkosci jest dla niego abstrakcja kompletną - stale próbuje przepychac piłki np przez malutkie otwory. Dziś powiedziałam terapeutce z prodeste o kolejnej rzeczy, którą zaobserwowałam przy okazji otrzymywania do domu gazetek światecznych - Franek je przynosi i prosi gestem'pomóż mi' a następnie próbuje palcami wyciągnąc rzecz z obrazka. Terapeutka twierdzi ze Franek czai róznice miecy przedmiotem rzeczywistym a tym na obrazku. Ma się zastanowić. Dzwoniąłm dzis do Wawy. Termin hospitalizacji na Litewsiej 4 lutego, narazie ze znakiem zapytania. Mam dzwonić 20.XII.Nasz dr neuro jest ordynatorem neurologii dzieciecej tam. Spróbuję przez nasza dr Dortote z Imidu dowiedziec się , jakie badania planuje Franiowi oprócz eeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 wieszamy obrazyjezu, jaką my mielismy wielką klatke schodowa w domu!!! Scian nam brakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wieszaj,wyciszysz dom:)A próbowałaś Franiowi wyciąć nożyczkami te rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 a kształty? Moja młoda miała kiedyśtaką prostą zabawkę - sześciokąt z dziurkami w różnych kształtach i klocki. Może mu kupić? było to tanie a mam wrażenie że dobre? A z wycinaniem świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ale jakie kształty mam mu wycinać? Takiego genialnego sześciaranu nie spotkałam. Mały miał ze trzy sortery, ale wszystkie polegały tylko na tym by kształt do otworu dopasować. To naprawdę nie wychodzi Fr najgorzj. Wielkości są jednak abstrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No właśnie, to fajny pomysł, taki sześcian też dobry. No i w ogóle, chyba czas na coraz więcej zabawek edukacyjnych. Wiem, miał, ale trzeba nowe. I jakie narty, jakie łyżwy, przecież on chce dźwig, platformę wiertniczą i dużą miarkę jakąś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.12.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aguś ,wycinaj z czasopism rzeczy ,które on chce "wyjąć " paluszkami Może wytnij w kartonie tak na próbę otwory różnej wielkości na różne piłki,i niech sobie próbuje wkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Do Agi i DPS - dziękuję za promowanie naszej strony sprzedażowej na allegro, wszystkie duperele sprzedane. Na razie nic nowego nie wstawie bo nic nie robię, Stefek chory, dziś w nocy miał tem 40stopni. Jak się wyrobię i cos powystawiam, poproszę o ponowne reklamowanie. Trzymajcie się wszystkie ciotki i w garach mieszajcie! O ile ja wiem Franio bardzo chciał wóz strażacki! Jakby jakaś ciotka miała ochoty kupić Dziecki prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.12.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Przed chwilą obejrzałam filmik z Franiowego blogu. Jestem zaskoczona, jak Franio pięknie rozumie, co do niego mówisz. I widać, jak bardzo stara się odpowiedzieć na Twoje pytania, jak pięknie reaguje. Ogromna jest w nim wola walki i chęć porozumiewania się. Już wiele razy padło tu stwierdzenie, że Franek nam jeszcze pokaże. I to chyba szybciej, niż się tego spodziewamy. :rolleyes:Cudowny chłopczyk. Uśmiech powalający. :yes: A jak pięknie sprząta po sobie zabawki, gry (to już z poprzedniego filmu). pozdrowienia i klik klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 06.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Na Franiowym Zamowieniu Prezentowym : sa-mo-lot!strazacki! To pisalam ja, mama fana Strazaka Sama! Hojnego i wesolego Mikolaja zyczymy ! "Mikolaju Swiety, czemus taki usmiechniety?Bo laskocze, o moj Boze, broda, gdy ja w portki wloze!" Marzenaklik, klik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja w pracy, zaraz koniec przerwy mam. Wieczorem się odezwę Wasze interpretacje listu...bossskie:) Lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ........ wóz strażacki! .... taki http://www.ramiz.pl/images/ogromny_interaktywny_woz_strazacki_0506_ramiz.jpg z tym gostkiem trzeba pogadać http://www.ramiz.pl/generator2/g1/wykrzyknik.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts