Żelka 06.12.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Taki, taki! A my antybol mamy w prezencie od mikołaja. Khm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 06.12.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mikołajkowe uściski przesyłam Franusiowi i Natce . Ciekawość mnie zżera czy aby Mikołaj dobrze list odczytał i przyniósł dzieciom odpowiednie prezenty, bo jakby co, to będzie miał z nami doczynienia , prawda forumowe cioteczki? Klikam nieustannie . Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 06.12.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oj, dzieki za klikanie, kochani:) Może do konca konkursu jednak utrzymamy się "na pudle";-) Jak wrócę w poniedziałek do pracy, to podgonię (jakieś 7 kompów obsługuję)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 06.12.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja wyraźnie słyszę ga-ga,czyli Franio chce radio:) albo bilety na koncert Lady Gaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Przeglądam ja sobie ostatnie wpisy z Franiem na kolanach a tu wpis wujka Jamlesa.. Franek mało nie wyszedł z siebie:) Pod choinke będzie wóz strażacki. A co dziś rano Mikołaj przyniósł robaczkowi zobaczycie zaraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 W duzym pakunku widać, co było, w małym..słodkości:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/JHmQ0HFVuadtWyFY4X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/L41lwaxfMKpaqvowjX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dokopaliśmy sie już do wagi łazienkowej.Nasze szczęście wazy po śniadanku całe 12.700.Zawodnik wagi koguciej;-) I włosy trzeba juz krasnalowi obciąć. Koszmar dla niego i dla nas.Chcemy to zrobic gdzies za tydzień, jak sąsiedzi się przekonają, że my nie z tych, co dzieciom krzywdę robią. Historię z obcinaniem włosów znacie, nie będę się więc powtarzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 I włosy trzeba juz krasnalowi obciąć. Koszmar dla niego i dla nas. Aga, skoro to koszmar, to nie obcinaj Po co Frania stresować i resztę Będzie wyglądał równie słodko jak teraz o ile nie słodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Może nowy 2013 rok powitacie z 13 -to kilogramowym Szczęściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aga, a jakby dać Franiowi kosiarke do włosów i niech sam obcina, no nie wiem na lalce wlosy? To by się przekonał. On tego dzwięku pewnie nie cierpi, to trzeba go z tym oswajać, by to było coś znośnego zanim do głowy się zbliży. A może jakaś inna by miala znośny dzwięk? Bo te rzeczy też co jedna to inaczej brzmi, może trzeba poszukać po sklepach razem z Franiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 jakiego dzwięku??? to nie można nożyczkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Żelciu, próbowaliśmy WSZYSTKIEGO. NaprawdęTu nie tylko dxwięk, ale także problemy z SI. W Prodeste nikogo nie zdziwiło ze Franek nienawidzi obcinać włosów.Muszę juz je obciąć bo im dłuże tym dłuzej to trwa i tym ciężej jest. W lutym szpital, do badań dobrze zeby Francik miał króciótkie włoski (EEG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jezu, Ewa, jak nożyczkami????Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a ja tu wpadam w imieniu swoich księzniczek z pozdrowieniami.Aga a co Tobie przyniósł Mikołaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aga, a Wam przeszkadzają długie włosy ? Bo fakt,szkoda męczyć krasnala Nie jest prawdę,że do EEG muszą być ścięte (jakoś dziewczynkom nikt nie każę obcinać włosów), jest to li tylko dla wygody osoby zakładającej elektrody. Mój młody, nie dość,że ma całe mnóstwo włosów, to jeszcze był czas,że hodował długaśne. Na sam widok nożyczek przy twarzy dostawał drgawek, a maszynka absolutnie nie wchodziła w grę. Rosły mu i rosły....aż nadszedł dzień ,że sam poprosiłby iść je obciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam Mam długie włosy i z EEG nie było problemu A Franusiowi tak ładnie w takich włoskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jezu, Ewa, jak nożyczkami???? Nie da siędlaczego się nie da? ja tam obcinałam, nawet cieniowałam włosy! Tylko albo dziecko musi być czymś mocno zajęte (bajka?) albo musi uczestniczyć w procesie, czyli przed lustrem z tłumaczeniem co i dlaczego i po przygotowaniu poglądowym. A z nożyczkami można go oswoić robiąc z nim wycinanki i przy okazji "po pukielku" - tu papierek a tam włosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Emil miał długie włosy i EEG mu robili bez problemu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 To są długie włosy???!!! Czepiasz się dziecka! Zawsze podobali mi się faceci z długimi włosami, ale takimi naprawdę długimi. Daj Franiowi spokój i nożyczki - każde dziecko dorasta do chwili, kiedy samo sobie za pomocą nożyczek robi piękną fryzurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 oki, chrzanię cięcieMacie co chcecie;-) Tabun ciotek w obronie Franka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts