malka 06.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.12.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 :lol2:No i widzisz podjęłaś słuszną decyzję! Będzie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja Tomciowi obcinałam nożyczkami. Siadał panicz na taboreciku w kuchni (kafelki na podłodze), zajmował się bajką w TV a ja spocona i urobiona po uszy latałam wkoło jego główki z nożyczkami i dmuchałam w każdy ścięty pukielek, coby mu włoski w oczy nie leciały Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2012 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Franek włosy ma po mnie - proste jk druty. Sorry, ale ja takich obcinac nie potrafię U Natki to była prościzna. Dobra, idę spać. Coś kurka nie bierze mnie na sen. Wyszedł dziś kolejny feler w tej szeregówce, trza będzie znowy trzochę kasiurki włożyc. ALe takie :niespodzianki" to chyba zawsze norma, co? Cholera, musze sobie coś z głowa zrobić. Najlepiej wymienić pewne partie mózgu Trochę trudne, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja swoim chłopcom zawsze nożyczkami obcinałam. Od dawna też uważałam, że Franiutkowi pięknie w dłuższych włosach, niepocieszona byłam jeszcze wtedy, kiedy w ogóle pierwszy raz mu ścięłaś. Teraz dobrze robisz, że odpuszczasz. A głowy nie wymienisz. Ale możesz ją spróbowac zresetować! Na przykład koncentrując się na sprawach domu, wymiany drzwi, naprawy felera... Całkiem jak my z samochodem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2012 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Depesia, ja Cię bardzo ładnie proszę, ani słowa o samochodach , ok ? Właśnie kilka dni temu rozsypała mi się tylna belka - kur.....kocham polskie drogi :sick: a dopiero co mi wozidło z sanatorium wróciło, bo silnik się zbuntował, a tu znowu coś..... Aga, chcesz pogadać o tym co może "wyjść" w zakupionym domu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Malka, po Twoich przejsciach nie chcę. U nas to pierdoły. Wczoraj wylazła źle wyprofilowana podłoga w garażu. Jak przyjechałam z roboty, wjechałam autem, nagle woda zaczęła lac sie do momu:jawdrop: A w garażu kartony z Frania rzeczami - i szybka akcja biegiem do domu, częśc ksiązeczek i pomocy logopedycznych, na które poszło tyle kasiury, się zamoczyła. Wszystko porozkładaliśmy, wygląda na to ze niemal wsio udało się uratować. Teraz coś musimy z garażem zrobić. Jakąś gumę nakleić czy cóś Dobra, za pół godz lecimy do neurologopedy Czas isę ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No ja o samochodzie, bo my teraz też w trakcie walki, akumulator zimy nie lubi... Aga, dobrze, że zdążyliście uratować. No będzie wyłazić, ale za rok już będzie dooobrze, będzie Pani zadowolona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Oczywiście zostaw Aga włosy w spokoju:) U nas spadł 1 śnieg i jak zwykle zamiast lepić bałwana to kaszel inhalacjei siedzenie w domu wyrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 ... akumulator zimy nie lubi... ten sam co zeszłej zimy ale miało nie być o samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Niekoniecznie ten sam, bo i auto nie to samo. Damy radę, co to dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 chwilami ciężki dzień za nami dziś, więc wole nie pisać A wiecie, ze akcja 'Marymont' wystartowała? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210008-Aukcja-ozd%C3%B3b-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-z-Ogniska-quot-Marymont-quot-TUTAJ-LICYTUJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.12.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Aga, wspominałaś o Franiowym problemie z rozróżnianiem wielkości - natknęłam się na taki rodzaj sorterów "rozmiarowych": http://www.drewnianymis.pl/pl/p/Choinka-piramidka-BAJO/360 http://www.drewnianymis.pl/pl/p/Piramida-z-pudelek-zwierzaki/278 tylko nie wiem czy Franio już nie za duży . ps. bardzo Franiowi przystojnie w dłuższych włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Pomaluśku wszystko wylezie na wierzch, aż w końcu sobie pójdzie precz, zobaczysz, Aga! Będzie dobrze, teraz już tylko czasu trzeba. Nawet kiedy jest źle, pamiętaj - to tylko moment, za chwilę będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zochna, bardzo Ci dziękuję za linki:) Taką choinke Franek ma, nawet 2, jeśli ułoży prawidłowo, to raczek przez przypadek. Piramida jest super. Wyglada to na fajny prezent pod choinkę Ra pojechał własnie do Lidla. Chcemy kupic dywan, zeby podłogę docieplic. Cena sensowne bardzo i rozmiar pasujący. No masz rację DPS, że za rok pewnikiem już będzie gites. Mnie dopadła jakieś 2-3 dni temu, kompletnie irracjonalna, głupia, niewytłumaczalna i w ogóle bezsensowna tęsknota za naszym domem. Np wieczorem siedzimy i mówię sobie: a w domu to by było przy kominku, coś innego - a w domu naszym ..itd. Głupota do szcześcianu. Kompletny debilizm. u fr od czwartu znowu zaczał sie etap krzyku musze konczyc. fr wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 A przecież mi żal...:)Aga,uczucia to nie głupota.Idziesz do przodu a tęsknota czasem dopada...Musisz przywyknąć do nowych kątów i je po Swojemu ocieplić a to trochę potrwa.Musiałaś wejść w cudzy gust,powoli pozmieniasz ,polubisz:)Dobrego dnia i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Szkoda, że takie buble wychodzą w nowym domu. :-/ Mam nadzieję, że na drzwiach i podłodze w garażu się skończy. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ra pojechał własnie do Lidla. Chcemy kupic dywan-a ja muszę uprać stary,ręcznie,na kolanach:)Pomogłam Ci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Klik! Ku pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 MIKI, dowiedz się proszę na jutrzejszym szkoleniu jak pokazać po makatońsku "nie rozumiem". Prooooszę Prababko, nie. Choroba nie. Wolałabym , abyś nie na kolanach, choroba. Pogoń Rogala i Rogalowe Dziecię, noooo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts