Żelka 08.12.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że nie zapomnę. Zmenczona jestem, a wtedy z pamięcią u mnie nie najlepiej, ale postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mój już czysty(podparłam się dziecięciem,R. z głową "na wysokościach":( jeszcze.)A Twój śliczniutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga, chyba nie ma czegoś takiego jak :nie rozumiem" i "nie wiem". Sądzę, że to będzie po prostugest "wiem" i kiwanie głową na nie. Ale zapytam, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Prababko, sliczniutki - czyli pan mąż czy panicz syn? Żelciu, ja tez tak kombinuję że to będzie złożenie 2 gestów. Teraz pokazuję nie+ wiem. Mam nadzieje, że prawidłowo. Podpytaj, proszę, jeśli nie zapomnisz. Udanego szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zapytam, bo też podpowiem, że nie ma ani w znakach ani w symbolach czegos takiego jak "masaż" i "rehabilitacja". Pani Dr. mówiła, że samemu można pokombinować, ale lepiej by Żródło o tym decydowało. Czyli, masaż, rehabilitacja, nie rozumiem..., ja cię, to dla mnie za duzo na jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga,pomógł syn:)Z Rogalem ,jak z bacą:jak ma czas to siedzi i myśli ,a jak nie ma czasu to tylko siedzi:) Aguś ,a Wy nie dostajecie filmiku-instrukcji z makatonu? Aga,Żelko-czy tu mogę ,tak jak to zrobiłam "wciskać się w Wasz temat?(ja tu nowa ,uczcie mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Prababko, bo Cie zaraz przechrzcimy, noooo Nie tylko możesz, ty MUSISZ!! Natka właśnie upiekła swoje pierwsze ciasto w nowym domu. Jest pięęęękne. Niech no tylko ostygnie:) Nie dostajemy filmików ino broszury z opisem gestów, ale ten opis jest taki, zeby ktoś, kto nie był na szkoleniu za wiele z tego nie wiedział No i kolejna rzecz do poprawki - okna Chyba założę osobny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 No to w domku pachnie domkiem,tralala...Dziś dzien dobroci dla rodziców?) Mam nadzieje,że to nie obwiednie w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 oj pachnie:)Ciacho pyyycha:) Podejrzewamy, że ekipa nie dała pianki. Trza będzie wyciągnąć parapety, rozkuć tynk wewnątrz, podejrzewamy ze w ogóle pianki nie ma, że mocowali na samych kotwach. Tak nam wychodzi z "poziomu ciągnięcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.12.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga, nie pękaj. W mojej szeregówce mieszkam ósmy rok (o matko , kiedy to zleciało) i ciągle coś wyłazi. Pozdrowienia dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 To masz już 3 "kwiatki ",bukiecik.Może już wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jak to w domu, jak naprawicie wszystkie stare niedoróbki, to ujawnią się nowe sprawy, które powstają w normalnym trybie, podczas eksploatacji domu. Nie martwcie się zbytnio, cieszcie się domem w Opolu, wielkim sukcesem sprzedania tamtego domu tak szybko, możliwościami dla Franka i Natki. Niech to Wam przesłoni niedogodności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 DPS buziak.Dobrze mówisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jasne że się cieszymy, ze się udało, to nie podlega zadnej dyskusjiPowoli zrobimy wsio po swojemu, poprawi się błędy Rozmawialismy z sasiadami. Dzwi zmieniają się w banany wszystkim z okazji zimy, po mrozach wrcają do normy. Okan xle osadzone mają wszyscy, sąsiad obok już nawet wszystkie wymienił. Najwyraźniej deweloper nie wybrał najlepszej ekipy okienno-drzwowej. Ale wygląda na to, ze to jedyne felery. Dziś wyruszam wczesniej w trasę, bo warunki wiadomo jakiePowoli zabieram się za pakowanie itd Do wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 W takim razie szerokiej drogi i uważaj na siebie.No i klik klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Aguś jest tak jak pisalam wcześniej - trzeba lączyć ze sobą znane nam juz znaki-gesty. Czyli wiem i nie. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Szerokości, kochana, dobrze, że wybierasz się wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Dzięki Żelciu Dojechałamkończe bo lece na oparach, zaraz koniec netado wtoreku wieczoremklikajcie plizzz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Klikam ile wlezie, z każdego napotkanego kompa podłączonego do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Carver, dzięki:) Dobrze jest mieć dore koleżanki w pracy, które czlowieka poratują w potrzebie;-) Mam net, więc nie odmeldowuje się Zapmniałam napisać ze pół dzisiajszej nocy było przepłakanej - znowu gil w natarciu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts