Prababka 14.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 słyszałam o surowych jajkach do zaprawy:(Aga,no pewnie można ale ja bym o tym nie myślała.Sąsiadka myła i myła lodówke-wiesz co było>myszka zdechła pod uszczelką w drzwiach,brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 To może jakaś reakcja chemiczna pomiędzy materiałami wykończeniowymi,najlepiej jakby tu dobry malarz z duża wiedzą teoretyczną przyszedł i się wypowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Marynata, włos mi sie zjezyl na glowie po przeczytaniu tych wypowiedzi...Jak oglądalismy szeregówke pod koniec sierpnia okno w łazience było otwarteMatko Boska..co tu zrobić..Łazienka jest i tak do robienia bo płytki czerwone na przemian z białymi, zwariowac można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja się na smrodzie nie znam.... ale osobiście w fugi nie wierze. stawiam na kanalizację albo... zdechłą mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zamknij tę łazienkę, uszczelnij drzwi i poczekaj do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Marynata, włos mi sie zjezyl na glowie po przeczytaniu tych wypowiedzi... Wiem że na pewno ten zapach w Twojej głowie się teraz nasila. Ale może rozwiązanie jest bardzo proste,tylko kogoś mądrego nam tu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś ! może to rzeczywiście mysz !? No u mnie podobnie się zdarza, czy to w łazience, czy w spiżarni , no i szukam wtedy z nosem przy podłodze, za szafkami, no gdzie się da, i właśnie znajduję zdechłą mysz! Aguś napisałam do Ciebie na priva - odpisz- dobrze /:) Ściskam Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Agnes mam tu jeszcze taki wąteczek,jeżeli faktycznie lokalizujesz to tylko na podłodze i jest podobne do kocich szczyn,to może być tohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?78980-zapach-z-wylewki-%28jastrych%29Na pierwszy rzut oka można się niepokoić,ale rozwiązanie zostało podane-uszczelnić fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 marynata, główna sledcza nasza:)Słuchaj, ale jesli jastrych to możliwe ze tylko w łazience? eeeeeeeeeeeeee...czekajcie...tam jest ogrzewanie podłogowe (beznadziejne tak na marginesie). Czyli chyba w pozostałych pomieszczeniach szła inna wylewka niz tam - dobrze kombinuje?Pomózcie, my w chałupie podłogówki nie mieliśmy. Ale w malutkiej łazience tez jest podłogówka i tam nie smierdzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kurka wodna, to by chyba pasowało... Musimy oblukać uszczelnienie silikonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wylewka nie musiała być robiona całościowo od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dobra, jutro pan przyjeżdża po lampy, przepytamy go na tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Analizujemy te nasze 3 tygodnie mieszkania tu i wychodzi nam na to, że po pierwszym myciu łazienki śmierdziało, ale słabiej. Jak wczoraj Radek doczyścił fugi, porządnie je zmoczył tym srodkiem do fug to zaczęło tak koszmarnie smierdzieć. Tak jak dziś nie smierdziało jeszcze.Stawiamy na podłogę. I tak zamierzalismy skuwac ten koszmarny układ kafli, od którego oczopląsu mozna dostac, ale jeszcze nie teraz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No właśnie,jak były pozarastane brudem to i szczelniejsze Od pana to nie wiem czy się prawdy dowiesz,ale nie ma co,jak łazienka i tak do remontu,to tylko czekać wiosny żeby okno można było na stałe otworzyć,a do następnej zimy piękny remoncik zrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Moja wyobraźnia wymiękła przy ten koszmarny układ kafli w połączeniu z płytki czerwone na przemian z białymi niewątpliwie jednak -patriota ją urządzał Edytowane 14 Grudnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Marynata, ale jesli cos jest nieteges z wylewka, to pytanie czym ja pokryć po skuciu płytek żeby było teges?To ewidentnie odłoga, smierdzi tam od wczoraj niemiłosiernie.Jutro pana i tak przepytamy.Kurka, nie bylismy gotowi na takie "niespodzianki".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Moja wyobraźnia wymiękła przy ten w połączeniu z niewątpliwie jednak -patriota ją urządzał Po pierwsze: wieeeem, Twojej budowie nic nie dorówna, więc nasze "niespodzianki" to pikuś Po drugie - spróbuj sobie wyobrazic: podloga - dookoła scian ida czerwone kafle, potem już pionowe pasy czerwono białe. Sciana do połowy czerwona, potem waniliowa, potem biała. Obłędu można dostać. Ale tu wiedzieliśmy co bierzemy. Śmrodku nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Mnie do głowy przyszła folia w płynie.Zasadniczo i tak się winno nią pokrywać podłogi i ściany (choć w kabinie) w łazience. Szczelne toto jest -powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Po pierwsze: wieeeem, Twojej budowie nic nie dorówna, więc nasze "niespodzianki" to pikuś Po drugie - spróbuj sobie wyobrazic: podloga - dookoła scian ida czerwone kafle, potem już pionowe pasy czerwono białe. Sciana do połowy czerwona, potem waniliowa, potem biała. Obłędu można dostać. Ale tu wiedzieliśmy co bierzemy. Śmrodku nie było.. Wiem,że wyjdzie ze mnie cham, ale ...chciałabym by ktoś mi dorównał Aga -mimo najszczerszych chęci dobrnęłam do wanilii i zmysły odmówiły współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 folia delikatna jest. Jak bym chciała szczelnie, to bardziej dysperbit? Tylko nie wiem, czy się potem płytki przylepi.Aga puść wątek na wymianie doświadczeń, moze jakiś fachowiec się odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts