anev 19.12.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 GRATULACJE !!!!:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 :wave:Mały bonusik za to szaleństwo sprzedaży-kupna:yes:Zalecenie dotyczące wyjazdu:OLB (ogólnorodzinne leżenie bykiem:D) Nieodmiennie,nieustająco w różnych sprawach ważnych i ważniejszych:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 19.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 GRATULACJE, bardzo się cieszę, jednak marzenia sie spełniają. Mieszkacie w Opolu, Natka zadowolona, Franio ma dostep do specjalistów. To bedą radosne święta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aguś ! Ogromnie się cieszę ! Wspaniale.! Opole jest, blisko dla Franusia Prodeste jest ! Wakacje dla Całej Rodziny nad morzem są !! Pozdrowienia i uściski dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aga .. a termin jaki...?Nie chcę Cie martwić.. ale 3500zł dla 4 osób z wyżywieniem.... chyba nie znajdziesz... w przyzwoitych warunkach.. no i zależy co to są przyzwoite warunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Powiem jak Arni - 3500 na czworo to za mało może być z wyżywieniem, chyba, że sama będziesz przygotowywać posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 O rrrrany! Ale wiadomości!!! Tyle się inni tu naskakali z radości, że ja sobie poskaczę w realu, a tu tylko pogratuluję nagrody i jej uzasadnienia, Natkowego wsiąknięcia w Opole i występu na jasełkach. A z tym domem, to ma dziewczyna rację, bo ten musi sobie zapracować na stanie się Waszym Domem. Na razie jest Obietnicą, Zalążkiem, Poczwarką..., ale wykluje się z niej prawdziwy Wasz Dom. Pomalutku - tego się nie da przyspieszyć i chyba nie trzeba... Tamten budowaliście, ten zmienicie, poprawicie i urządzicie po swojemu.Co do wyjazdu, to nie ma co na razie gdybyać. Musi się najpierw okazać, na jakiej zasadzie ta nagroda zostanie przekazana. Czy termin i miejsce są już ustalone na sztywno, czy będzie wybór, czy pełna dowolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aguś, - gratuluję i baaaaaardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aga,w opłatach to 3,5 osoby,Nie psuj Sobie wizji-plaza z miejscem do spania i jedzeniem.Plaaaża.Pokój jest w tej cenie ciasnawy,apartamentów Wam nie dadzą.Odpoczniesz i z radością wrócisz do domu.Franio tam zje jak ptaszek , i tak będziecie sie dożywiać ,jest gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Oj, kochani jesteście:) Musze ostatnie strony franiowego wewątku poczytać na spokojnie, bo ostatnie dni były bardzo zakręcone:) Ten ocet i kamień mnie intryguje;-) spadam spać Jeszcze jutro do roboty a potem....woooooooooooolne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Zawsze można jechać pod namiot. A jaka atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jak jest dobry przestronny namiot to rzeczywiście atrakcja, fajnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 cyrkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 HURAAAAAAAAAAAAAAAA:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Malka,Ty to umiesz ludzi podeprzeć A serio,to "widziałam" jak ciągnęłaś Mirasa za uszy do gory, za ten "numer"-ukłon:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aguś,fotoreporterzy Cię nam ukradli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 :hug:Zostawiam tylko i uciekam sprzątać. p.s. Czy macie też taki pokój na bajzel jak my, a właściwie dwa pokoje? Sprzątanie polega na tym aby w pokoju bajzelowym, tym jednym do którego da się wejść, posprzątać jeden bajzel by drugi bajzel z części użytkowej domu można było tam przenieść. I tak juz od 5 lat. Prawdasz żem ja za cierpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja mam strych na bajzel i tam jest prawdziwy BAJZEL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 :hug:zostawiam tylko i uciekam sprzątać. P.s. czy macie też taki pokój na bajzel jak my, a właściwie dwa pokoje? Sprzątanie polega na tym aby w pokoju bajzelowym, tym jednym do którego da się wejść, Posprzątać jeden bajzel by drugi bajzel z części użytkowej domu można było tam przenieść. I tak juz od 5 lat. Prawdasz żem ja za cierpliwa. Żelka,mamy,mamy, dokładnie to wszystkie dwa Prababka,oj tam,oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Żelko,ty mi ratujesz psychikę:DMnie uratuje tylko kontener:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts