malka 20.12.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Żelko,ty mi ratujesz psychikęMnie uratuje tylko kontener tylko jeden ? -szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No ,ale co na to powie Aga,perfekcjonista?Pozwoli nam tu Sie jeszcze odwiedzać?Aga ,szalejesz z octową papką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 tylko jeden ? -szczęściara Dziewczyny, wasze słowa to miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Beisel (czyt. bajzel) to po austryjacku KNAJPA:) Znaczy sie ...dziewczyny zapraszaja i stawiają oo kurka, od 5 min mam zajęcia!!!!!!!!!!!! gdzie mój Ordnung??? Chyba świeta już ma:) lece paaaaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 AguśJeżeli mogłabym polecić jakieś fajne miejsce nad morzem- spokojne, ciche i przepiękne to Poddąbie. To maleńka miejscowość ok 10km od Rowów, położona w lesie bukowo- sosnowym. Przepiękna szeroka czyściutka plaża, strumyczki wpływające z klifu do morza przez tę plażę (moje dzieciaki budowały sobie na plaży jeziorka z tych strumyczków). Cudowny las (góry i doliny) nad brzegiem morza zachęca do długich spacerów. Jedyny minus to zejście na plażę po schodkach (co może być uciążliwe z dziećmi). Zresztą to tu na forum ktoś polecił mi właśnie tę miejscowość. Zresztą zobacz:http://www.poddabie.info/pl/niezwykle-poddabie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 20.12.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Gratuluje cała moja rodzinka, Krzyś tes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aga,ten po austryjacku może się przydać na nartach:yes:Wpadłam,żeby wam powiedzieć,żę śledzie chyba poprawiają pamięć-Zdążyłam tylko zabrudzić ręce i już mi się przypomniało,że nie kupiłam octu:yes:To co ja sobie przypomnę ,jak już takiego śledzia zjem:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 he he:) ciekawa jestem:) A u mnie znowu przerwa:) Wpadłam więc podziekowac Danusi za grzybki do gołabków Marynaty naszej:) Dojszły!! Lecę pośpiewać O Tannenbaum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.12.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Krokusiowych,Krokusiowych gołąbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tabaluga.. właśnie myślałam o Poddąbiu.. ale z ośrodków to tam tylko Słowiniec i chyba Bajka, 1 kolonijny odpada, i kilka kwater... Jedna ulica na krzyż, bez chodników 3 sklepiki tylko do 22.00 knajpa jedna czynna krótko, spokój i bez całego kociokwiku... Ale i też nie ma jadłodajni jakby się chciało z własnym wyżywieniem... 1 tylko ... chyba... A w Słowińcu.. niby szwedzki śniadania i kolacje, ale jak karmili nas przez 3 tyg mortadelą to dosyć.. w sumie bardzo skąpy bufet... obiad serwowany.. Za to plaża szeroka, tłumu wcale nie ma.. spokój cisza , cudny las po którym się spaceruje.. bosko do odpoczynku.. ale na dłuższą metę można się zanudzić... Poddąbie jest pomiędzy Ustką a Rowami... Mnie podoba zie jeszcze Pustkowo, jest iinne, ciut większe, ale nie za dużo.. o dwie ulice;) Spójrz na Karwieńskie Błota.. i musiałabym się jeszcze zastanowić.. ale nie wiem co Aga chcesz.. ośrodek z wyz czy kwatery i jakie... Bo ceny są od 30zł.osobę do ponad 100zł/o. bez wyżywienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Eh, jak to dobrze, że można tutaj od czasu do czasu się pożalić. Już mi lepiej. Bajzel znana wszystkim sprawa! Nie wiem tylko czemu Aga o knajpach gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jak masz ochote na wyjazd do Grzybowa, niedaleko Kołobrzegu na prywatne kwatery tzn apartament 2 pokojowy z aneksem kuchennym , niestety bez wyzywienia ale zawsze moze ktos podjechac po danie na wynos to daj znac podesle ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tylko, że w Grzybowie masz daleko plaże (chyba, ze w pierwszej/drugiej linii zabudowy) i jakby pustynia... lasu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aga,Franio już idzie na plażę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No fakt kawaleczek jest, ale spokoj , bez straganow a i mieszkane wieksze wiec nie trzeba sie kisic jak pogoda nieplazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.12.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aguś ! Powoli , zapoznacie się z miejscowościami nad morzem i takimi , które spełnia Wasze oczekiwania i wtedy wybierzecie odpowiednią dla Was miejscowość. A na wypoczynek zasłużyliście Aguś bardzo - bardzo ! Dobrego gotowania i pysznego na Święta wam życzę Uściski dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dla kogoś, kto ma samochód, żadne zadupie nie jest straszne, bo w razie znudzenia się spokojnym miejscem, można gdzieś podskoczyć. Większym problemem jest konieczność codziennego uciekania samochodem na spokojną plażę. Nie mówiąc już o wieczornych i całonocnych hałasach w większych miejscowościach.Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu - jeszcze nie wiadomo, jak nagroda zostanie przekazana - do dowolnego użycia, czy w formie turnusu w konkretnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga,jak dobrze ,że tu u Ciebie mozna się zagrzać ,pomyśleć o cieplutkim piasku-u mnie -15 ,zmarzlam calutka ,brrr zi-zimno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 21.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Na wakacje nad morzem : Odargowo a zaraz po nim, nastepna miejscowosc to Dębki morze , szeroka plaza .. Czysto, spokojnie... dla nas jako miejsce na odpoczynek z Mlodziakami - swietne . Od lat mieszkamy w gospodarstwie "Pod Lipa" Sloneczne, wbrew temu co za oknem, pozdrowienia z Krakowa! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Kurcze, jak R wróci , doczytam WasZ autem znowu pojechał. Coś nam olej cieknie. Przedwczoraj myli silnik nic nie znaleźli, kurka wodna. Ale cieknie.wracam do celebryty;-) Na blogu dałam dziś w nocy trochę zdjęć z wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts