Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave::wave:

Gratuluję i ja z całego serca. Ciesze się z Wami ogromnie.

Wydaje mi się jednak , że nagrodą jest wyjazd rodzinny o wartości 3.500,00zł, a nie pieniądze, żeby samemu sobie organizować ten wyjazd.

"Kapituła Fundacji Promyk Słońca] postanowiła przyznać cztery równorzędne nagrody w postaci wyjazdu dla rodziny o wartości 3500 zł. "

Ale może się mylę ?

To by jednak nie było takie głupie, czy nie ?

Mocno Was pozdrawiam. Ucałowania dla Natki :):)

Bebata, nie byloby:)

Magda, dziekujemy za paczke z ubraniami dla Frania!!!!!!!!!!!

Dzis przyszły 2 paczki - jedna od cioci blogowej - rzeczy na Allegro, druga od Magdy z ubrankami:)

Super, fantastycznie:)

I pod choinkę wyciagniemy kolejke, którą mały dostał w sierpniu od Zosi:) Lezy 3 mies spakowana, będzie niezła niespodzianką:)

Siostra już jedzie, ma być ok godz 16:)

Super super:)

Sprawa sie powoli wyjasnia.

Własnie dostałam maila"

Zaraz po Nowym Roku chcielibyśmy ustalić z Państwem szczegóły rodzinnego wyjazdu. Chcemy Państwa zaprosić do komfortowego pensjonatu w Karkonoszach, gdzie będą Państwo mogli trochę odpocząć i skorzystać z oferty SPA, nacieszyć się pięknymi widokami i okolicznymi atrakcjami, których jest tam w bród. Zaproponowane tam warunki pozwolą w kwocie nagrody na całkiem miły wypoczynek!

Termin wyjazdu (na pewno po 15 lutego) uzgodnimy wspólnie, zależnie od tego, jak Państwu będzie bardziej odpowiadało.

ha ha:)

To może do Karpacza nas zaproszą???:)

I po 15.02?...jak? Natka szkoła, ja praca...zobaczymy:)

Własnie dostałam maila"

Zaraz po Nowym Roku chcielibyśmy ustalić z Państwem szczegóły rodzinnego wyjazdu. Chcemy Państwa zaprosić do komfortowego pensjonatu w Karkonoszach, gdzie będą Państwo mogli trochę odpocząć i skorzystać z oferty SPA, nacieszyć się pięknymi widokami i okolicznymi atrakcjami, których jest tam w bród. Zaproponowane tam warunki pozwolą w kwocie nagrody na całkiem miły wypoczynek!

Termin wyjazdu (na pewno po 15 lutego) uzgodnimy wspólnie, zależnie od tego, jak Państwu będzie bardziej odpowiadało.

ha ha:)

To może do Karpacza nas zaproszą???:)

I po 15.02?...jak? Natka szkoła, ja praca...zobaczymy:)

Ale zrządzenie losu .:lol2::lol2::lol2:

W wypłatę gotówki wąpię - zazwyczaj organizatorzy konkursów zaznaczają, z góry, że to niemożliwe. Może jednak zapytajcie, czy nie jest możliwa zmiana miejsca. Może sponsorem jest jakaś większa sieć pensjonatów czy hoteli i po wyjaśnieniu sytuacji zaproponują inne miejsce.

W te piękne Święta
Bożego Narodzenia

Pragnę złożyć Wam życzenia,

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości.

A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność.

Życzy Arnika z Rodziną
:)

http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg

Aga co ma być to będzie,daj sobie spokój i nie myśl o tym teraz. Idą Święta! Odpoczywaj,rozpuszczaj Słodziaki i sama też pozwól się porozpieszczać. Tobie i Twoim Najbliższym życzę radosnych,zdrowych,pełnych miłości Świąt! Oby mikołaj spełnił najskrytsze pragnienia.Otulam dobrymi myślami i nieustająco opiekuńcze anioły posyłam:yes:

Własnie dostałam maila"

czyli w wakacje można sobie pomarzyc. Za 3,5 tyś wla 4 osób z SPA to chyba 3 dni, czyli tzw wyjazd weekendowy. Szczególnie super, jak się patrzy na rodziny chorych dzieci ciułające każdy grosz na rehabilitację a tu proponuje się im wywalenie takiej kasy na pensjonat. Brak wyobraźni.

Na spokojnie juz po swietach zapytam czy jakies Kaszuby chociaz mogą być.

Wyobrażacie sobie z Franiem jakiś pensonat SPA (czyli większy) - posiłki w jadalni? Dla nas to będzie koszmar.

Chrzanię spa. Chcemy tydzień pobyc razem, ale nie w górach. Psychicznie nie jesteśmy gotowi na Karkonosze. Będą spacery ze ścisniętym gardłem.

Dobra, potem pomyslimy.

Jest juz siorka. Faceci od 2 godzin realizują listy zakupów a my z sis byczymy się i wyobrażamy sobie ich wsciekłość (kolejku, tłum itd)..he he:)

Jeszcze wpadnę z zyczeniami:)

A juz dziś dziekuje za Wasze:)

Widzieliscie zdjęcia z SI na blogu?

Wystarczyła ze pan Radek i p Ewelina pogadali, ustalili wspolna linię, postępowanie i terapie wyglądaja inaczej:)

Oboje egzekwują to samo od małego itd..Faaaajnie:)

I Franio dostał dziś list i pierniczki od św Mikołaja!!!!!!

Nie wiem jaka dobra dusza to sprawiła:)

Aguś, dla Ciebie, Frania, Natki i Radka

Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

oraz tyle radości ile ryba ma kości!

Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!

życzy nemi

http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg

PS. Gratuluję wygranej! Próbowałam wpisać komentarz na blogu, ale znów nie ogarnęłam tematu.

Karpacz to może faktycznie nie najlepszy pomysł, ale warto napisać do nich, przedstawić sytuację i zapytać o możliwość zmiany miejsca wypoczynku.

Buziaki!