DPS 21.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 21.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 :wave: Gratuluję i ja z całego serca. Ciesze się z Wami ogromnie. Wydaje mi się jednak , że nagrodą jest wyjazd rodzinny o wartości 3.500,00zł, a nie pieniądze, żeby samemu sobie organizować ten wyjazd. "Kapituła Fundacji Promyk Słońca] postanowiła przyznać cztery równorzędne nagrody w postaci wyjazdu dla rodziny o wartości 3500 zł. " Ale może się mylę ? To by jednak nie było takie głupie, czy nie ? Mocno Was pozdrawiam. Ucałowania dla Natki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Bebata, nie byloby:) Magda, dziekujemy za paczke z ubraniami dla Frania!!!!!!!!!!! Dzis przyszły 2 paczki - jedna od cioci blogowej - rzeczy na Allegro, druga od Magdy z ubrankami:) Super, fantastycznie:) I pod choinkę wyciagniemy kolejke, którą mały dostał w sierpniu od Zosi:) Lezy 3 mies spakowana, będzie niezła niespodzianką Siostra już jedzie, ma być ok godz 16:) Super super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Sprawa sie powoli wyjasnia. Własnie dostałam maila" Zaraz po Nowym Roku chcielibyśmy ustalić z Państwem szczegóły rodzinnego wyjazdu. Chcemy Państwa zaprosić do komfortowego pensjonatu w Karkonoszach, gdzie będą Państwo mogli trochę odpocząć i skorzystać z oferty SPA, nacieszyć się pięknymi widokami i okolicznymi atrakcjami, których jest tam w bród. Zaproponowane tam warunki pozwolą w kwocie nagrody na całkiem miły wypoczynek! Termin wyjazdu (na pewno po 15 lutego) uzgodnimy wspólnie, zależnie od tego, jak Państwu będzie bardziej odpowiadało. ha ha:) To może do Karpacza nas zaproszą??? I po 15.02?...jak? Natka szkoła, ja praca...zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 No ,weźmiesz dużo czekolady-zrobisz Sobie czekoladowe SPA:yes:To Natka chyba woli jednak Kowary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.12.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Sprawa sie powoli wyjasnia. Własnie dostałam maila" Zaraz po Nowym Roku chcielibyśmy ustalić z Państwem szczegóły rodzinnego wyjazdu. Chcemy Państwa zaprosić do komfortowego pensjonatu w Karkonoszach, gdzie będą Państwo mogli trochę odpocząć i skorzystać z oferty SPA, nacieszyć się pięknymi widokami i okolicznymi atrakcjami, których jest tam w bród. Zaproponowane tam warunki pozwolą w kwocie nagrody na całkiem miły wypoczynek! Termin wyjazdu (na pewno po 15 lutego) uzgodnimy wspólnie, zależnie od tego, jak Państwu będzie bardziej odpowiadało. ha ha:) To może do Karpacza nas zaproszą??? I po 15.02?...jak? Natka szkoła, ja praca...zobaczymy:) Ale zrządzenie losu .:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Agnes,jak Wam za bardzo nie pasuje zapytaj ich czy jest możliwe odebranie nagrody w gotówce.To są częste praktyki,że organizatorzy na prośbę wypłacają kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W wypłatę gotówki wąpię - zazwyczaj organizatorzy konkursów zaznaczają, z góry, że to niemożliwe. Może jednak zapytajcie, czy nie jest możliwa zmiana miejsca. Może sponsorem jest jakaś większa sieć pensjonatów czy hoteli i po wyjaśnieniu sytuacji zaproponują inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga co ma być to będzie,daj sobie spokój i nie myśl o tym teraz. Idą Święta! Odpoczywaj,rozpuszczaj Słodziaki i sama też pozwól się porozpieszczać. Tobie i Twoim Najbliższym życzę radosnych,zdrowych,pełnych miłości Świąt! Oby mikołaj spełnił najskrytsze pragnienia.Otulam dobrymi myślami i nieustająco opiekuńcze anioły posyłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Sprawa sie powoli wyjasnia. Własnie dostałam maila" Zaraz po Nowym Roku chcielibyśmy ustalić z Państwem szczegóły rodzinnego wyjazdu. Chcemy Państwa zaprosić do komfortowego pensjonatu w Karkonoszach, gdzie będą Państwo mogli trochę odpocząć i skorzystać z oferty SPA, nacieszyć się pięknymi widokami i okolicznymi atrakcjami, których jest tam w bród. Zaproponowane tam warunki pozwolą w kwocie nagrody na całkiem miły wypoczynek! czyli w wakacje można sobie pomarzyc. Za 3,5 tyś wla 4 osób z SPA to chyba 3 dni, czyli tzw wyjazd weekendowy. Szczególnie super, jak się patrzy na rodziny chorych dzieci ciułające każdy grosz na rehabilitację a tu proponuje się im wywalenie takiej kasy na pensjonat. Brak wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Na spokojnie juz po swietach zapytam czy jakies Kaszuby chociaz mogą być.Wyobrażacie sobie z Franiem jakiś pensonat SPA (czyli większy) - posiłki w jadalni? Dla nas to będzie koszmar.Chrzanię spa. Chcemy tydzień pobyc razem, ale nie w górach. Psychicznie nie jesteśmy gotowi na Karkonosze. Będą spacery ze ścisniętym gardłem. Dobra, potem pomyslimy. Jest juz siorka. Faceci od 2 godzin realizują listy zakupów a my z sis byczymy się i wyobrażamy sobie ich wsciekłość (kolejku, tłum itd)..he he:) Jeszcze wpadnę z zyczeniami:) A juz dziś dziekuje za Wasze:) Widzieliscie zdjęcia z SI na blogu?Wystarczyła ze pan Radek i p Ewelina pogadali, ustalili wspolna linię, postępowanie i terapie wyglądaja inaczej:)Oboje egzekwują to samo od małego itd..Faaaajnie:) I Franio dostał dziś list i pierniczki od św Mikołaja!!!!!!Nie wiem jaka dobra dusza to sprawiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Życzę Wam wszystkim zdrowych i radosnych Świąt!!! Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i spełnienia wszystkich marzeń A przede wszystkim zdrówka zdrówka zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Aguś, dla Ciebie, Frania, Natki i Radka Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnąceji gwiazdki błyszczącej.Minimum stresu,maksimum miłościoraz tyle radości ile ryba ma kości! Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!życzy nemi http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg PS. Gratuluję wygranej! Próbowałam wpisać komentarz na blogu, ale znów nie ogarnęłam tematu.Karpacz to może faktycznie nie najlepszy pomysł, ale warto napisać do nich, przedstawić sytuację i zapytać o możliwość zmiany miejsca wypoczynku. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Kochani, bardzo Wam dziekujemy za zyczenia:) Ja z zyczeniami wpadnę tu jutro.Dziś mamy urwanie głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Aga, najlepszego, lepszego niż jest ale gorszego niż będzie http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/357/c/7/kartka_swiateczna_by_lunalunaris-d5ox6x8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 My w odwiedziny z cała rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts