Prababka 29.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dla mnie od dziś jesteś miszczynią gotowania rosołu:)I spokojnie z tą kura-kiedy ostatnio widziałaś kurę co dziobie w zupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Miszczyniom rosołowom , to jest koleżanka Ewy (?), co to ugotowała kurę z jarzynami,"wodę"odlała i pytała jak ten rosół dalej się gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 DPS, info już nieaktualne. Do konsystencji doszedł i kolor, niestety. I cos jeszcze, ino nie wiemy co.Próbujemy z kształtem, ale to chyba nie to.Wiemy ze wszelkie dziwne sprawy latwiej młodzieńcowi wciagnąc , jesli ich nie widzi. Stąd sukces przecierów w tubkach. Prabako, nie widziałam:)malka, cały czas pamietam, aby rosół odlewać "we właściwym kierunku":)Zdrowiejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 malka-siedzę sama i nie mogę sie przestać śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jak zrobisz z brzoskwiń, będzie miało kolor bardzo zbliżony do miodu, powinien spróbować. Z dyni też będzie ok i bardzo smaczne, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Może zapach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Kochana, nie ma czasu chorować po dwóch dniach już na pełnych obrotach chodziłam:) A teraz przez 11 dni wcielam się w rolę wzoru zony i matki Z mężem to od dnia ślubu tyle czasu ciągiem nie spędziłam a do takiej tubki to można prawie wszystko wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Prababka napisał: malka-siedzę sama i nie mogę sie przestać śmiać poszukam Ci tego posta Ja za każdym razem jak gotuję rosół powtarzam jak mantrę -nie wylać do zlewu,nie wylać do zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Mój kolega tak odlał galaretę,no ale to facet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 jest EZS napisał: hmm, to jak moja znajoma. Funkcjonuje zwykle przy gosposi, lecz niestety czasem siła fachowa nie przychodzi. Więc samodzielnie ugotowała kurę (z merketu, to bez piór), odcedziła WODĘ do zlewu i dzwoni do gosposi z pytaniem - a jak się robi rosół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no,dawno mi nikt tak nie poprawił humoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 chcesz więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Na długie jesienne (bo zimy jak nie było tak nie ma) wieczory http://forum.muratordom.pl/showthread.php?63314-Najwieksza-gafa-i-lub-przypadki-roztargnienia-czyli&highlight=przypadki+roztargnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 dzięki.pozglądam,po pierwszej stronie-zachęcające:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Kiedyś zapytałam mojego ojca, czy on umie po hanysku ku godać, bo wypisz wymaluj willdseahorse- opisał naszą historię. Oczywiście, ja na sankach,ojciec za pociągowego robił. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez malka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.12.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Uwielbiam Was:) dynia, dynia, dynia...jest jeszcze w Lidlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ja nie wiem o dyniach,nie robię-tylko ziarenka wpylam:)M. prosi od dziecka o zupe z dyni ale ja się nie przelamię,jak Franio,bee malka-ja od razu pierwszy nr autobusowy,nie jeżdże często ale wsiadam często żle:(Ostatnio chciałam przejechać busikiem 5 przystanków mówiąc:do końca,daję 2.50 a pan mówi,że koniec jest w Zamościu (70 km lekko:) Aga-już nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 w lidlu już nie, ale mam w garażu.. jeszcze.. choć jedna zgniła Malka dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 29.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 To i ja cos dodam, wkrótce po ślubie zaprosłam teściową na niedzielny obiad, stół pieknie nakryty, pieczeń soczysta , w rosole trochę szumowiny zostało, postanowiłam przecedzic przez sito co uczyniam w wielkim pośpiechu. Jakie było moje zdziwienie , zapomniałam podstawic pod sito czystego garnka, rosołek poleciał do kanalizacji, a tak się starałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts