Prababka 29.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dla mnie od dziś jesteś miszczynią gotowania rosołu:)I spokojnie z tą kura-kiedy ostatnio widziałaś kurę co dziobie w zupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Miszczyniom rosołowom , to jest koleżanka Ewy (?), co to ugotowała kurę z jarzynami,"wodę"odlała i pytała jak ten rosół dalej się gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 DPS, info już nieaktualne. Do konsystencji doszedł i kolor, niestety. I cos jeszcze, ino nie wiemy co.Próbujemy z kształtem, ale to chyba nie to.Wiemy ze wszelkie dziwne sprawy latwiej młodzieńcowi wciagnąc , jesli ich nie widzi. Stąd sukces przecierów w tubkach. Prabako, nie widziałam:)malka, cały czas pamietam, aby rosół odlewać "we właściwym kierunku":)Zdrowiejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 malka-siedzę sama i nie mogę sie przestać śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jak zrobisz z brzoskwiń, będzie miało kolor bardzo zbliżony do miodu, powinien spróbować. Z dyni też będzie ok i bardzo smaczne, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Może zapach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Kochana, nie ma czasu chorować po dwóch dniach już na pełnych obrotach chodziłam:) A teraz przez 11 dni wcielam się w rolę wzoru zony i matki Z mężem to od dnia ślubu tyle czasu ciągiem nie spędziłam a do takiej tubki to można prawie wszystko wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 malka-siedzę sama i nie mogę sie przestać śmiać poszukam Ci tego posta Ja za każdym razem jak gotuję rosół powtarzam jak mantrę -nie wylać do zlewu,nie wylać do zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Mój kolega tak odlał galaretę,no ale to facet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 jest hmm, to jak moja znajoma. Funkcjonuje zwykle przy gosposi, lecz niestety czasem siła fachowa nie przychodzi. Więc samodzielnie ugotowała kurę (z merketu, to bez piór), odcedziła WODĘ do zlewu i dzwoni do gosposi z pytaniem - a jak się robi rosół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no,dawno mi nikt tak nie poprawił humoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 chcesz więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Na długie jesienne (bo zimy jak nie było tak nie ma) wieczory http://forum.muratordom.pl/showthread.php?63314-Najwieksza-gafa-i-lub-przypadki-roztargnienia-czyli&highlight=przypadki+roztargnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 dzięki.pozglądam,po pierwszej stronie-zachęcające:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Kiedyś zapytałam mojego ojca, czy on umie po hanysku ku godać, bo wypisz wymaluj willdseahorse- opisał naszą historię. Oczywiście, ja na sankach,ojciec za pociągowego robił. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez malka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.12.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Uwielbiam Was:) dynia, dynia, dynia...jest jeszcze w Lidlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ja nie wiem o dyniach,nie robię-tylko ziarenka wpylam:)M. prosi od dziecka o zupe z dyni ale ja się nie przelamię,jak Franio,bee malka-ja od razu pierwszy nr autobusowy,nie jeżdże często ale wsiadam często żle:(Ostatnio chciałam przejechać busikiem 5 przystanków mówiąc:do końca,daję 2.50 a pan mówi,że koniec jest w Zamościu (70 km lekko:) Aga-już nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 w lidlu już nie, ale mam w garażu.. jeszcze.. choć jedna zgniła Malka dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 29.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 To i ja cos dodam, wkrótce po ślubie zaprosłam teściową na niedzielny obiad, stół pieknie nakryty, pieczeń soczysta , w rosole trochę szumowiny zostało, postanowiłam przecedzic przez sito co uczyniam w wielkim pośpiechu. Jakie było moje zdziwienie , zapomniałam podstawic pod sito czystego garnka, rosołek poleciał do kanalizacji, a tak się starałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts