Margoth1719503976 03.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Agnes, kiedyś chciałam kupić w Czechach szczepionkę (nie pamiętam: dla siebie p/grypie, czy dla dzieci p/meningo- i pneumokokom), bo tańsza, ale okazało się, że nikt mi jej nie poda, bo... pacjent nie może przyjść ze swoją. Więc może nic nie straciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Franusiu,perełko poprawiaj wyniki bo mama zaczyna po męsku gadać Ale jak się do Niej uśmiechniesz ,tak pięknie z dołeczkami-to zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Odśnieżonej drogi i efektywnego spotkania z p. doktor. (jutro)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Trzymam kciuki za jutro. P.S. I zapytaj o ten soczek z pokrzywy Buziaczek w dołeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 03.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Samych dobrych wieści jutro u p.doktor. Spokojnej nocy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Agnes, kiedyś chciałam kupić w Czechach szczepionkę (nie pamiętam: dla siebie p/grypie, czy dla dzieci p/meningo- i pneumokokom), bo tańsza, ale okazało się, że nikt mi jej nie poda, bo... pacjent nie może przyjść ze swoją. Więc może nic nie straciłaś. serio ale chyba wiem dlaczego - szczepionka musi być przechowywana w ściśle określonej temperaturze, moze obawiali się ,ze nie dasz rady spełnić warunków transportu. Franuś chłopaku, produkuj hemoglobinę i to migiem...trzymam kciuki za sprawność fabryki - 150 % normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Agnes, kiedyś chciałam kupić w Czechach szczepionkę (nie pamiętam: dla siebie p/grypie, czy dla dzieci p/meningo- i pneumokokom), bo tańsza, ale okazało się, że nikt mi jej nie poda, bo... pacjent nie może przyjść ze swoją. Więc może nic nie straciłaś. Margoth, wszystko zalezy od lekarza - trzeba się wczesniej umówić. Ja też z tym przez nas kupowanym synagsiem szłam tylko do lekarza, który prowadził małego. Nie każdy by Frankowi dał zastrzyk. Poza tym..te czeskie wersje nie sa dopuszczone na rynek polski Trzeba więc mieć naprawdę zaprzyjaźnionego lekarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzięki kochani za dobre słowo A na koniec popatrzcie: norrrrmalnie synuś mamusi!! Blondas będzie!!! http://foto0.m.onet.pl/_m/4b48cba9bca57f8a93d574677ebe7df4,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 o jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jak dobrze,że tu jeszcze weszłam! Cud, miód i orzeszki, znaczy Słodziaaaaaaaak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Oj będzie z niego urwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.02.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Najpiękniejszy uśmiech na forum Agnes, jak czytam o tych perypetiach z NFZ-em to nóż mi się w kieszeni otwiera. Nie potrafię zrozumieć tej polityki. Nie jestem też w stanie zrozumieć, jak można budować i tak wyposażać budynki NFZ-u (za nasze pieniądze), w sytuacji gdy brakuje chociażby na Synagis, gdy kolejne kliniki specjalistyczne zaciągają ogromne kredyty i chylą się ku bankructwu. Wielokrotnie przekonałam się, jak chora i patologiczna jest polityka NFZ-u. Nie pojmuję, jakim prawem urzędnicy decydują o podaniu danego leku bądź zabraniu go pacjentowi- bo źle rokuje (tu mowa o chorych na nowotwory). Nie rozumiem, jak można limitować ilość pacjentów przyjmowanych przez specjalistów. Długo by tak jeszcze.... W tej sytuacji nie pozostaje chyba nic innego, jak tylko życzyć Wam dobrej pogody i warunków na drodze. Agnes, a czy nie łatwiej i wygodniej by Wam było w tej sytuacji zanocować we Wrocławiu? (No chyba, że między kolejnymi wizytami jest kilka dni przerwy) Trzymajcie się. No i popytaj o ten sok z pokrzywy- może chociaż kilka kropli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ależ piękny uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki kochani za dobre słowo A na koniec popatrzcie: norrrrmalnie synuś mamusi!! Blondas będzie!!! http://foto0.m.onet.pl/_m/4b48cba9bca57f8a93d574677ebe7df4,10,19,0.jpg No i humor na cały dzień jest!!!!!!!!!! dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.02.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no po prostu cuuudny jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 usmiech pierwsza klasa!!! No blondas jak się patrzy!!! Cuuuuudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... patrząc na to zdjęcie aż się wierzyć nie chce ile razem przeszliście... Piękny Bąk... teraz już tylko lepiej będzie czego oczywiście życze... O NFZ nic nie powiem, bo szkoda nerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ten uśmiech zniewala a te dołeczki. Franiu widać że się cieszy całym sobą... trzymam kciuki za dzisiejszy dojazd i wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O żesz, Francesco! Aleś sobie zalotne dołki w polikach wyhodował, Ty mały podrywaczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Agnes jak wrócisz to zamelduj się bo gryziemy pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts