AgnesK 02.01.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A ja się nazarłam ciasteczek Natkowych i zara bede miała chyba ...rwę żołądkową Malko, dzięki!!!!!! Kurde, czemu ja sie tak stresuje, coooo? Jak tak dalej pójdzie to do wakacji dobije do 100 kg;-) ide spać spokojnej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Prive wysłałam. I trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Nie stresuj się, bo nie ma czego, jesteś dobra, spokojnie dasz radę. Każdy musi zauważyć, że dasz radę z palcem w ... bucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 też kliknęłam i nie widziałam, zeby coś urosło? Aga, miałam dzis scenkę rodzajową w markecie i tak sobie pomyslałam - autystyk czy nie- dzieci są takie same dziewczynka franiowiekowopodobna miała wybrać czy chce farby czy cukierki. Chciała wszystko. Tatuś był bardzo stanowczy. Skończyło się takim rykiem, ze ją musiał wynieść ze sklepu I nie dostała nic... a obok stała mamusia, która też się poryczała. Nie masz pojęcia, jak ja się cieszyłam, ze za mnie swego czasu pracę wychowawczą zrobił mąż. Dzieci znacznie bardziej słuchają facetów, tak mi się wydaje Dokładnie Ewa;) Mamusiami łatwiej się manipuluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gwiazdki działają jeśli się stronę otworzy w przeglądarce Internet Explorer. W Mozilli nie działają. Nie wiem czemu. Agusia! Tobie nawet z 10 kg do przodu będzie do twarzy, więc się nie stresuj stresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gwiazdki działają jeśli się stronę otworzy w przeglądarce Internet Explorer. W Mozilli nie działają. Nie wiem czemu. a mnie już przy tych gwiazdkach ......rwa qrwicowa brała:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a mnie już przy tych gwiazdkach ......rwa qrwicowa brała:oops: Oj mnie też I brzydko się wyrażałam po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a mnie już przy tych gwiazdkach ......rwa qrwicowa brała:oops: taaaaa tez tak mialam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 już zagłosowałem, na drugą emalię się nie dało, nic z roboty dodam 5 gwiazdek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 03.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Głos na Pawełka oddany i potwierdzony imailem. Całej Rodzince Franusiowej i całej braci forumowej wszystkiego co się szczęściem zwie życzy:hug: Forumowa babcia Franusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 03.01.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Oczywiście w nowym 2013 roku bo zapomnialam dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dokładnie Ewa;) Mamusiami łatwiej się manipuluje;) u mnie tatuś to to słabsze ogniwo albo ja taka straszna sucz jestem rozumiem ,ze mam zainstalować IE???? no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Arnika, to co cię w końcu boli? Ramię czy cztery litery??? Jak pojesz NLPZ to zobaczysz, jak długo potrwa. Jak zadziałają, to szybo przejdzie, jak nie zadziałają, to walka będzie długa i połaczona z rehabilitacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś, jak dziś Franio? My bardzo odczuwamy zmianę pogody. Stefek dziś długo spał i na niczym prócz swojej muzyki ukochanej dziś nie był w stanie się skupić. Ja z kolei kiedyś zatruję się pb tabletkami. Dziś z bólu głowy nawet ręce mi drżą i cała potelepana jakaś jestem. A wszystko dlatego, że tak wieje i pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzis to ja chyba najgorsza mam kondycję. Przejaechałam swoje kilometry - miałam ochote gałki oczne se na przedni zderzak wyciagnąć Francys dziś cud malina na cwiczneiach:) Jego swiat wrócił do normy:) Na Si było cudne (relacje słyszałam, filmiki oglądałam) Boże, jak dobrze ze p Radek od bobatów i SI spotkał się z p Ewelina z Prod. Pogadali, ustalili taktykę...młody chodzi jak w zegarku:) A jak cwiczy!! Tylko skóra wokół ust w strasznym stanie:( Jutro rano prod. a potem neurologoppedka. Pogadam z tą druga jeszcze o tym pchaniu palców do ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aga, a jakby spróbowac mu buzię wewnątrz posmarować tym żelem dla ząbkujących dzieci..?Może czegoś nie widać, a swędzi i dokucza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Co za różnica jaka rawa, jak boli jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Arnika, to co cię w końcu boli? Ramię czy cztery litery??? Jak pojesz NLPZ to zobaczysz, jak długo potrwa. Jak zadziałają, to szybo przejdzie, jak nie zadziałają, to walka będzie długa i połaczona z rehabilitacją Mam rwe barkową.. nie boli mnie poopa, ale bark i reka włacznie z mrowiejącym kciukiem... Co to jest NLPZ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Niesterydowe leki przeciwzapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mam mydocalm, ketonal, tramal oraz fastum do smarowania.. dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts