malka 06.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ciotka, daj ten numer, na który sms słać i wszystko w temacie bo mendy (jak mawia mój brat Gwoździk) będą zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aga, wiesz co, zmęczona chyba dzisiaj jesteś. Jeżeli Ci chodzi o 1% to zgłaszaj, jeżeli Ci chodzi o to co kto będzie myślał, to nie zgłaszaj. Ludzie są tylko ludźmi, co byś nie zrobiła, zawsze znajdą się tacy, którym nie będzie się to podobało. Co cię naszło by się nagle takimi przejmować? Masz jakieś wątpliwości z tego powodu, że ktoś być może napisze jakieś bzdury? Idź spać Kobito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Oddaj ten bog... Czasami i ja żałuję, ze nie mam blogu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 06.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mało piszę ale czytam i trzymam kciuki za Franka:) Żelka i Malka dobrze prawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Miki, bardzo sie cieszę, że sie odezwałaś. Chciałam do Cię jutro dryndnąć bo długo jakos milczysz.Wsio ok u Was? Teraz idę spać. Wyklarujcie mi tu proszę, ino jak dla blond lamerki, jak ustawić mam se to z fundacją Muratora na dole A jeszcze może wam tu filmik wkleje:) Edytowane 6 Stycznia 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 To wieczorem wczoraj, juz troszke zmęczony krasnalek był. Ale slicznie gada, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 AGNESK PRIVA SPRAWDŹ! Po całym forum za Tobą latam. Głośniej już nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 na fundacjowym wątku wkleiłam -jak blondynce tata,mama buuuuuuu daj mu jeszcze chwilę, a będziesz prosiła by zamknął jadaczkę choc na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 na fundacjowym wątku wkleiłam -jak blondynce tata,mama buuuuuuu daj mu jeszcze chwilę, a będziesz prosiła by zamknął jadaczkę choc na chwilę Oooo to tak jak ja... a Emil zaczął mówić w wieku 4,5 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 oby oby:) Niechaj Wasze słowa w złoto sie zmienią Dzis tatus wraca z Prodeste do domu z 2 młodymi wolontariuszkami;-) ma jechać do PCPRu i PPP..zobaczymy, co się uda załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Arni - a co Cię powstrzymuje przed założeniem swojego bloga? Zakładaj i opowiadaj w nim o Emilu, o dziecku z ZA, bo to dla wielu rodziców i innych osób bardzo pomocne może być. Blog Franka kieruje w tyle ważnych miejsc dla dzieci wcześniaczych, autystycznych, niedosłyszących... To skarbnica wiedzy i dobroci dla zagubionych rodziców chorych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga, ostatnio się żle czuję i nie ma sił, ani fiz ani psych na forum, bloga i internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 07.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Franio czadersko gada! Juz sie nie moge doczekac, kiedy wstawisz filmik, na ktorym Franio powie cos od siebie. Calym zdaniem. A bloga zglaszaj, gdzie tylko mozesz, ale przedtem zaloz zbroje, taki pancerzyk chitynowy Blog jest superancki, wart kazdej nagrody, a Ty czesto-gesto wskazujesz innych potrzebujacych pomocy, tak wiec nie miej wyrzutow. Z tym, ze tak jak mowie: badz przygotowana na pomyje (ktore niekoniecznie musza poleciec). Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga ja też uważam, że powinnaś wystawić bloga ponownie w tej edycji. Jak ktoś chce konkurować, to niech się postara. Jeśli w regulaminie nie ma adnotacji, że "laureatom dziękujemy", to nie ma się nad czym zastanawiać. To nie jest niemoralne, czy nieetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 DPSia.. bo nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 07.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga do dzieła i nr smsa zapodaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Dzieuje Wam. Zgłoszę po powrocie do domu, teraz qpe roboty mam Mail z domu: Franio na obiad zjadł dwa kotlety pół talerza ziemniorów i kawałek korniszona Bardzo bardzo bardzo dzieuje Wam za opinie. Co rou mam hercklekoty, ile to 1% uda nam się zebrać. Wiem ze jest wiele osób, które co rou oddają na inne dzieco. Nam w tym rou odpadnie tai duzy zakład, w tórym miałam kurs j niemieciego. Wiem ze b duzo ludzi stamtąd przeznaczało 1% na Frania. No wiecie o co chodzi. Jeszcze raz dzieuję Wam Teraz musze się brać za robotę. I wieczorem coś na blogu popełnić Żeluś, kurka wodna, a można ci jakoś pomóc??? Edytowane 7 Stycznia 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Arniko jak ja umiałam bloga założyć to Ty też umiesz, jeno trzeba kliknąć na takie cuś gdzie jest napisane "utwórz bloga" i już. Masz to u Agi u mnie na blogu u góry po prawej, klikaj i twórz. Aga, pomóc się nie da, muszę po prostu odpocząć. Ja tak mam, że jak za dużo się dzieję, i się trochę fizycznie też przerobię, to muszę się na jakiś czas odciać i mieć jak najmniej bodżców. Pozbieram się i będzie znowu dobrze do czasu i tak w kółko. Już się przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Żelciu -owocnego zbierania się oby jak najszybciej energia Ci wróciła. Przytulam Cię Słonko mocno :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts