AgnesK 08.01.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 he he:) no niexle:)Pani prezydent z taaaaakim głosem;-)Nie będe pisała jakim, bo nie przystoi na Frankowym wewątku. Dojecham melduję.Dziś wszyscy jechali grzecznie, bez wyprzedzania i siedzenia na tylnej szybie i mimo ze warunki było 100 x trudniejsze niż w niedzielę (+1 do - 2 st, dzesz ze sniegiem potem snieg mokry), to jechało mi się 100 x lepiej! Na autostradzie wszyscy jednym pasem, 100 / h. Moze te 2 dni kierowcami troszku wstrząsnęły. Ide do roboty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 po prostu gdzieś się akurat zapodzali kierowcy na amfie, dopalaczach i tym podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 bo ruszyła akcja"pieprz fotoradary" http://www.facebook.com/events/147875535360199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.01.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Aga ! Dobrze ,że Marynata trafiła na tą akcję ! Jeździsz w długie trasy i to Ci się przyda. Choć jestem pewna , że do przekraczania przepisów drogowych to Ciebie nie ciągnie ! Ale jeżdżąc po naszych drogach,lepiej o wszystkim wiedzieć. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jaaaaakim głosem ?-zawsze niedopisane ciekawi... Dobrze,że dojechałaś spokojnie:wiggle: Do jakiej znowu roboty?Wolontariuszki nie pomogły? Raz w życiu poprosiłam studentkę o pomoc w prasowaniu-pokazałam jak proszę o składanie na koszulce polo.Dziewczyna chciała koniecznie zaprasować kołnierzyk i całość złozoną w kostkę-więc ja na to niech nie robi takich kantów.Kilka godzin prasowania-nie prasowała rękawów,kołnierzyków i rękawów.Koszulki były przegładzone "środkiem":o Aga,żartuje sobie,ale te wolontariuszki- życzę CI jak najczęsciej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Wiem Prababko:) Allegro z Radkiem czyscilismy - częśc aukcji miałam zdublowanych, część wcieło. masakra. Przy tej ilosci drobnicy to pociąć sie mozna. Musze porobić przeceny na rzeczy które mi wiszą rok. Mam tyyyyyyyyyyyyle ciuchów do wystawienia Jutro R jedzie złozyc wniosek o dofinansownaie turnusu, jak wróci zacznę wystawiac te szmatki A teraz ide se obejrzeć filmik z panem mężem aaaaaaaaa nieeeeee, będzie wpis na blogu dziś, bo Franulek zrobił mi taaaaaaaaka niespodziankę Tu też wstawię bo niespodziankę sfilmowałam;-) Franek ma formę mega-zwyżkową. Mega-gigant-max:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 co do mega formy, zawsze moim pacjentom mówię - będzie pół kroku do tyłu a potem marsz do przodu. Ale kiedyś znowu stanie a nawet się cofnie. Nie wolno się przejmować. Człowiek tak działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Na bank. Cały czas w to wierzę, Ewa. Dziś ju z nie dam rady, padam. Jutro będzie filmik. Słuchajcie, napisali do mnie z fundacji, proszą o sugestie tego urlopu tygodniowego.Proszę, ja wiem ze juz pisaliscie, odnajdę sobvie te linki. Ale moze jeszcze ktoś coś?Kaszuby lub Bałtyk. Cisza, spokój, minimum ludzi i hałasu. ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2013 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 W którym miesiącu????? Czy ośrodek musi mieć wpisy???????Jaki standard??????? Cisza i spokój to Poddąbie wioska z jedną ulicą.. ośr. Słowiniec ma wpisy warunki OK ale byle by nie brać domków, tylko nowy hotel, jedzenie szwedzki śniadania i kolacje, obiad serwowany, ale szwedzki taki sobie.. często mortadela(brrr, i mały wybór)..... Mała mieścinka/wioska Pustkowo Zem Turist , ma wpisy, własne dwa baseny odkryte (fajny brodzik dla dzieci), bliziutko morze nie ma tego zgiełku jak w innych miejscowościach, jedzenie super, szwedzki śniadania i kolacje obiady serwowane, Z tych dwóch.. Poddąbie ma super lasy bukowe do spacerów, cisza wielkie szerokie plaże , ale klif i trzeba sporo schodków przejść, dojazd z Opola taki sobie... Ja myślałam, ze jajo zniosę .. prawie 11 godzin bo chyba przez wszystkie możliwe wsie w PL się jedzie.. Pustkowo ma 4 ulice na krzyż też jest gdzie pospacerować, już nie takie odludzie, ale i nie hałas, dojazd A4 potem na Zieloną G, potem na Gorzów i znów autostrada kawałek drogi.. dojazd ode mnie to 8 godzin... droga dobra... Spokojne Dębki, Karwieńskie Błoto, Jantar (fajny ośrodek, basen kryty i 2 odkryte, dobre jedzenie dobra reha, ale ponad kilometr na plaże.. daleko w sumie pod górę.. brrr dla mnie nie o przejścia z bambletami i młodym za rękę, ludzi sporo w w weekendy) Sarbinowo też fajne, ale nie ma lasu i już większe niż wymienione... ale jeszcze nie miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oooo, a ja na bloga poleciałam, a tam wpisu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 aaaaaaaaa nieeeeee, będzie wpis na blogu dziś, bo Franulek zrobił mi taaaaaaaaka niespodziankę Tu też wstawię bo niespodziankę sfilmowałam;-) Franek ma formę mega-zwyżkową. Mega-gigant-max:) Super wiadomości . Chłopaki nie marnują czasu, skołowali sobie dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 KArwieńskie Blota nie są małe ani ciche. I spacerować specjalnie nie ma gdzie, przecie nie w tym tłumie na ulicach! Chyba, że pojedziesz pod maniot, to jest tam fajne pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 {isze szybko bo fr wpisów nie musi, nam chodzi o cos małego zadne hotele, pensjonacik mały, bez wpisulece potem wpadne jak R bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Słuchajcie a gdyby tak np 10-15 km od morza, nad jeziorkiem. Ceny nad morzem zabijają. Jak sądzicie?Przychodzi wam coś do głowy?Ja tylko chce zeby wyzywienie było zeby przy garach nie stać.I małe cóś, zeby Franek ogarnął i nie zwariował biduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A znacie Ośrodek Bałtyk w Poddąbiu? (idę tropem waszych wskazówek).Tydzień z wyzywieniem dla 4 os 2240. A mamy 3500:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś,a gdyby 2 połowa czerwca ,początek września?Odpada?Wtedy nawet troszkę większe miejscowości są już mniej oblegane?Wg mnie bliskość morza jest b. istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Natka ma szkołęmoże nie 10 kn, wystarczy już 5 km, już w takiej odległości jest spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Prababko - jako Ewa pisze. Do końca VI ma szkołe, ja na początku VII mam obrony. Druga połowa VII turnus. Zostaje nam sierpień. Na pierwszym miejscu na liscie narazie: http://www.laguna.dabki.pl/Wybralismy domek. Za 7 noclegów z wyzywieniem dla nas ok 2900. Mamy wiec jeszcze 600 zł luzu. To może nawet nie 7 a 8 noclegów wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dąbki sa wspaniałe a.e obawiam się-tłumne.One są dla mnie-ja lubię tłum Darłówka i możliwość ucieczki od tego tłumu-dwa km w drugą strone niż wszyscy i masz spokój.Te zdjecia są robione poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga,nie bój Się tych Dąbek,wybrałaś-poszukacie spokojnych dojść ,przejśc i miejsc.W Opolu Franio tez czasem chodzi głównymi ulicami-ale można znależć przejścia spokojniejsze.Weź rowery,znajdziecie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts