AgnesK 09.01.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Juz! Kosci zostały rzucone:) Pensjonat w Pobierowie, 80 m na plażę (plaża przez płot), wyzywienie, apartamenty dwupokojowe:) Z polecenia mamy autystycznego dziecka. Jeżdżą tam co roku - cisza, spokój i morze.Napisałam juz do fundacji, zobaczymy, co oni na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Prababko, na rowery trza miec bagaznik, którego nie mamy. No i ...rower dla taty:) Ciagle w planach zakupowych:) Ale w tym roku jesteśmy b zmotywowani:) W naszych okolicach górki odbierały motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bardzo mnie te kości cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Doopa. Cena 2500 to nie za pobyt lecz ... osobe (!!). Pasuję chwilowo.Ide zająć się czyms pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wracaj do ...Dąbek-las,jezioro morze.Pytaj fundację .Szukanie miejsca do odpoczynku jest zajeciem b. pożytecznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bałtyk w Poddąbiu ma ponoć lepszą kuchnię niż Słowiniec, mówiła to pani z którą siedziałam przy stoliku... ale jest kilkaset metrów dalej do plaży.. chociaż.. można skorzystać z innego zejścia.. Pobierowo nie jest spokojne!!!! tam są dzikie tłumy.. ale wieś dalej Pustkowo już jest OK.. I do Pobierowa przez las spacerkiem po sklepikach z Natką pochodzić jest blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dość spokojny jest Dziwnów. Z tym,że my jeżdzimy tam koniec sierpnia,początek września. Pustkowo wygląda na spokojne. Pobierowo dość rozległe i chętnie odwiedzane. Byliśmy tam przejazdem i to we wrześniu. Wtedy to nawet Rewal jest wyciszony:rolleyes:Wszystkie te nadmorskie miejscowości mają zbyt głośną muzykę,wesołe miasteczka z karuzelami a ja już chyba wyczerpałam limit hałasu.Myślę,że pomysł5km od morza byłby niezłym sposobem. Może ktoś zna takowe klimatyczne miejsce,z którego można dojechać na plażę(miejscowi znają dzikie plaże lub prawie dzikie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Kurcze, no ja niby tu mieszkam a nie wiem nic o spokojnych miejscach. My po prostu od czerwca do września nad morze wcale nie jeździmy A we wrześniu nawet Mielno jest piękne i spokojne Dąbki mi się podobają, bo mam całkiem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Znamy.....Łasin , niestety ośrodek w którym byliśmy nie serwuje posiłków,a że to naprawdę głusza (pierwszy raz miałam prywatną plażę )na jedzonko tzrezba kawałek podjechać - najbliższa mieścina to Ustronie Morskie, a tam już jak w cyrku..... Coś Wam powiem, byłam dziś u jednej mojej pacjentki,przesympatyczna kobieta z fantastycznym małżonkiem, a że znamy się już kawałek czasu to trochę godzin przegadaliśmy tak ogólnie o zyciu. No i gdzież bym mogła o Was nie wspomnieć Opowiadałam o forumowych zrywach cudownych ludzi,o aukcjach forumowych i.......mąż Pani J, Pan J - jak mówiłam genialny facet ofiarowała na najblizszą aukcję jeden ze swoich równie genialnych obrazów Jutro przy dobrym swietle obfocę go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ooooo Super:) Wiecie co, wysłałam do fundacji namiar na kolejny kompleks gotelowy na kaszubach.Kompleks bo to hotel + domki.Ale standard , na który nigdy nie będzie nas stać. Najtańszy domek przekracza ok 1 tys nasz budżet. Może fundacji uda sie coś wywalczyć?Na terenie tego kompleksu jest basen (dla Natki), jezioro (dla wszystkich), miejsce do wędkowania (dla taty) i w ogóle piekne miejsce.Te 3500 w sezonie to naprawde żaden szał.I przeraza mnie to, kurczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale najwazniejsze!!!! A drugi na blogu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.01.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga, a może Bornholm co ? plusy : plaża, widoki, rowery, bajery.. minusy : stosunkowo drogie jedzenie miejscowe , przeprawa promem , no i pełen sezon w sierpniu - więc noclegi też najdroższe, ale może coś by się ustrzeliło ..np tutaj http://www.visitbornholm.pl/bornholm-noclegi.html może nie taki głupi pomysł ps. u mnie okres remontowy do końca tygodnia .. nie mogę się wydostać z kurzu w celach zdjęciowych A Franio oczywiście cudnie cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 cóś takie znalazłam - wygląda miło i za 10 dni wychodzi 2400 zł - ino , że bez wyżywienia. Ale 50 m dalej jest bar I oceny ma bardzo miłe - chociaż nie można wykluczyć, że pisali je sami właściciele.. Plaża w tej części Karwia - Ostrowo jest bardzo miła, szeroka - chociaż bywa zatłoczona. No ale to chyba wszędzie w sezonie.. http://www.letnik.pl/Nadmorski-Zakatek-Ostrowo_id3418/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ja tylko nieśmiało zasugeruję - może jednak nie rezygnuj z morza. Ten jod, mikroklimat...jeżeli chcesz taniej, to celuj na II poł sierpnia. Wtedy już jest znacznie mniej ludzi i ceny trochę schodzą. No, pogody zwykle też już nie ma, bo zaczynają się zimne noce, ale jak weźmiesz domek i farelkę, to nie będzie źle.aaa, przypomniało mi się, egzaminy masz....no to nie wiem. borcholm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aga, a może Bornholm co ? Też mi chodził po głowie pomysł z Bałtykiem z drugiej strony, lecz a -przeprawa promem , nawet w nocy,może być dla Franka uciążliwa b -nie ma opcji by zmieścić się w limicie kasowym,nawet przy mega promocyjnych cenach za prom A Szwecja jest cudownaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kochani zapraszam Was na aukcje mojej bombki dla WOŚP. Jest tutajhttp://aukcje.wosp.org.pl/bombka-aniol-dla-wosp-i745941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Też mi chodził po głowie pomysł z Bałtykiem z drugiej strony, lecz a -przeprawa promem , nawet w nocy,może być dla Franka uciążliwa b -nie ma opcji by zmieścić się w limicie kasowym,nawet przy mega promocyjnych cenach za prom A Szwecja jest cudownaaaaa Malka - z Sassniz to tylko 3,5 godz. Swinoujscie i Kolobrzeg - pewnie tańsze - ale chyba nie ma opcji samochodowej. Plus oczywiscie paliwo itd.. Bornholm to Dania, ale tez piekna i w ogóle cała Skandynawia fajna. Szwecja ma piękne kempingi - i można by z namiotem - ale znowu prom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 znalazłam 7 noclegów + prom w dwie strony (Sassnitz - Ronne ) z samochodem = 2.985,-pln total w terminie 30/07 do 06/08 Trochę krótko - ale warto Prom płynie 3,5 godz. - może by Franio pospał 70 metrów do plazy , male drewniane domki 4 osobowe. Aga - weź mnie pogoń, bo w jakiś amok bornholmowy wpadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvayo 10.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) AgnesK, sprawdź oferty Rogowa-bardzo spokojna wioska,idealna plaża. Dźwirzyno,Grzybowo,ewentualnie bardziej na zachód Łukęcin,Wisełka,Pustkowo,Trzęsacz. najspokojniejsze jest na 100% Rogowo. i blisko do Mrzeżyna-tam więcej atrakcji.Pobierowo,Rewal,Niechorze,Pogorzelica-latem to istny kocioł.a może Kołobrzeg-ale właśnie bliżej Grzybowa,spokojniej i taniej. ewentualnie Uznam-po niemieckiej stronie. jesli w grę wchodza jeziora-pojezierze drawskie,Borne Sulinowo... Edytowane 10 Stycznia 2013 przez silvayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam wrażenie,że fundacja nie uzgodni wczasów zagranicznych.Ktoś ,właściciel Ośrodka zafundował nagrodę w wygodnym dla siebie terminie i już:)I o ile fundacja może ponegocjować inny termin i miejsce,to nie sądze by ktoś chciał opłacić wyjazd zagraniczny.Aga ,zamiast się męczyć-poproś fundację o propozycję spokojnego miejsca -opłacą ,nic Cię nie będzie obchodziło.Czy ja się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts