Prababka 11.01.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dużo dobrego słyszałam o Katowicach.Ale w rozmowie telef. ordynator uznała,że"mój" przypadek jest dla niej za lekki i z dobrze ustawionym leczeniem:)Obiecałam Ci nie mówić już nigdy o med. stronie ,ale pomyśl też o praktycznej-lekarz chce widzieć dziecko a po ataku bezwzględnie;jak pokazac dziecko szybko lekarzowi oddalonemu o setki km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 kiedyś robili też w nocy. Dzwoniłam,Marta ma racje,już nie robią, więc dzieciak musi być po nieprzespanej nocy No przechodzilismy przez to niedawno , opcja byla tylko soboty i godzin poranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Prababka a który to ordynator Ci tak powiedział????? może dr Pie....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Arniko-nie pamiętam już,miałam gotowe namiary na komórkę.Ja chciałam konsultacji a okazałam sie za łatwym przypadkiem:no:Więc olałam,lubię o chorobie bliskich poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej kobiełki, we wtorek mam miec informacje, co dokładnie Franiowi potrzeba:) Jakie badania, długość, jakość i wszystkie szykany;-) A etraz biorę sie za robotę. Francik ma dzis znowu dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No i tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Moja siostra miała dzis jakies szkolenie w Szczyrku.Skonczyła po 17, chciała przyjechac do nas na noc i rano jechac do Szczecina.Odwiozła po drodze koleżanke do Katowic.Miała wypadek pod Strzelcami Opolskiminie mogę się do niej dodzwonic, nic nie wiemwiem tylko ze teraz ją chyba juz karetka zabralamatko jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 O matko,Aga.Mam nadziej ę,że niegroźnie.Pewnie szpital da znać męzowi a on Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Narazie Jacek rozmawiał z policjantem, teraz nie wie nic.Nie wiemy nawet dokładnie do którego szpit ja przewieźli, ale warunki sa takie, ze i tak bym R nie puściła, ani sama do auta nie wsiadła. Cały lewy pas autostrady jest oblodzony. tyle policjant. czekamy na kontakr ze strony Ewy. Jacek jutro rano przyjeżdża do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 11.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ojej! Zaglądam, a tu takie wieści. Trzymajcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 11.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 wiemy tylko ze auto do kasacji, od Ewy zadnych wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dzwoniłam na IP do Strzelec. mam dzwonić za pół godziny. Mają jej robic zdjęcia, będzie cos więcej wiadomoale jest przytomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aguś-auto do kasacji nie znaczy zły stan Ewy.Trudne warunki moze jeszcze nie dojechali do szpitala.Dzwon sama na izby przyjęć-dowiesz Się gdzie ją zawieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Trzymam kciuki dla Siostry, by nie było niczego poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aguś-auto do kasacji nie znaczy zły stan Ewy.Trudne warunki moze jeszcze nie dojechali do szpitala.Dzwon sama na izby przyjęć-dowiesz Się gdzie ją zawieźli To były wieśći z IP w Strzelcach własnie babka powiedziała ze jeszcze niemoze nic powiedzieć, ze mam dzwonic za pół godz teraz to chyba juz za 20 min, musze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wuem Aga,pisałyśmy jednocześnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Radek zaraz wyjeżdża do strzelec do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 to trzymam teraz za dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aga,jak R.skasowali auto -nie miał nawet siniaka,poczekaj spokojnie na badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts