DPS 11.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oby tylko na siniakach drobnych się skończyło, bardzo kciuki trzymam. I żeby R. bezpiecznie dojechał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Trzeba być dobrej myśli. Agnieszko , trzymaj się.Tu wszyscy są teraz z Tobą i Twoimi bliskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 buziaka zostawiam będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aguś ! Trzymam mocno kciuki !! za Siostrę i R. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 O rany, trzymam kciuki, jak mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 R wrócił, będzie ok. tak to teraz wygląda, ze bedzie ok.300 m za siorka dachowało auto - rodzina z dzieckiem. Policjanci latali od siorki do tej rodziny..taki kawałek oblodzony byłwyszcy kt wysiedli z aut do siorki przewracali się, łącznie z policjantami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Uff! Odetchnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 :stirthepot::stirthepot:Będzie dobrze! Aga spokojnie,Ty uważaj jak pojedziesz do JG Za te oblodzone drogi to ktoś chyba odpowiada,kompletny brak wyobraźni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ....Za te oblodzone drogi to ktoś chyba odpowiada,kompletny brak wyobraźni! Ponbóczek jechałem po młodego do Gliwic czarnymi drogami, a z powrotem zaśnieżonymi i oblodzonymi i to w niespełna godzinę, oby z Agi siostrą było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Oby, oby jak najbardziej bezboleśnie dla siostry wszystko się skończyło! :stirthepot: I jak tu uniknąć wypadku, skoro na drodze lodowisko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Trzymam kciuki.... Moj mąż wczoraj się ślizgał po Bukowinie/Białce i Zakopanym... a kierowca doskonały z wieloletnim doświadczeniem i ponad milionem km za kółkiem.. Na lód nie mam mocnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 O Matko! Aguś, mam nadzieję, że z Twoją siostrą wszystko ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Aguś ! Trzymam nadal kciuki by wszystko u Twej Siostry skończyło się dobrze ! Uściski ślę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dobrze, że wygląda na to, że nic poważnego się nie stało. Aguś głowę zbadali? Ja zawsze mam naszego Tomka w głowie, że Jemu po uderzeniu też nic nie było i nie badali, dlatego jesli siostra miala uderzenie w głoe, to nawet odplatnie ale zróbcie tomograf. Nie wiem, może Ewka niech coś powie, czy to koniecznie, bo ja ze strachu tylko piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.01.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ewa ma problem z odcinkiem szyjnym. szwgier właśnie przyjechał.Poza tym wygląda ze jest okDziękuję Wam bardzoWczorajszy wieczór był koszmarnyEwa ma juz za sobą 1 czołówkę - pijany kierowca wjechał na jej pas. On poniósł smierc na miejscu. Ona wyszła mocno pokiereszowana.Po tym wypadku kilka lat nie jeździła autem. No i teraz to. Ale chwała Bogu, chwała Bogu ze nic powazniejszego się nie stało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Uff!!!Ale kto wie, być może Żelka ma rację, może trzeba mimo wszystko zrobić dokładniejsze badania głowy?Nie wiem, czy tomografia (to dużo promieniowania jest), może coś innego, ale żeby się upewnić, że nie grozi jej żaden udar...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.01.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Aga,ja mam nadzieję,że to tylko naciągnięte fest mięśnie szyi i że wszystko będzie ok! Franio wyłapał Wasz niepokój,czy spokojny? Jedź jutro spokojnie,szerokiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 12.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Agnieszko, caly czas jestesmy myslami z Toba i Ewa. Trzymajcie sie, Kobialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Ale chwała Bogu, chwała Bogu ze nic powazniejszego się nie stało.. i niech się już nic złego nie dzieje. Aga szerokiej odśnieżonej i pustej drogi jutro, i dla Ewy niech szybko wraca do zdrowia! Edytowane 12 Stycznia 2013 przez anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.01.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dzieki kochane kobiełki i kobiełkowie. Mnie cóś rozkłada amentowo i czuje ze z jutrzejszego wyjazdu nic nie bedzie. Ale z siorką oki. Szwagros pikny błękitny kołnierz usztywniający jej przywiózł, pod kolor oczu.. Jakie to romantyczne... Meeeeeeeeeeeeeeeega ulga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wiecie że dla sis zamknęli kawałek autostrady i jechali pod prąd? Teraz juz smiejemy sie z tego wszystkiego, choć Ewka ma pioruny w oczach, bo się biedna ruszac nie moze, kaszleć ani smiać też..więc my (podli) tym wiekszy ubaw mamy... Trafiła na młodego pana policjanta, przerazonego, który przepraszał ze ją "po żebrach" tyka i pytał czy chce sztuczne oddychanie!!!!!! Mało nie umarliśmy ze smiechu:) A potem jej opowiadał, że żone swa na tej autostradzie poznał, że żona tez ze Szczecina...itd. No dzis chyba odreagowujemy nerwy, bo smiejemy się ze wszystkiego. Jak dzieci. Gorzej nawet;-) Dzieki Bogu, że jest dobrze. Wierzę, że już nic nie wylizie. Ja musze jeszcze ino popełnic jakis wpis na blogu i musze sie odłączyc na dzien-dwa. Dziekuję, dziękuję Wam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts