Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poza tym zawsze jakaś nauka

chociażby dotycząca jazdy

Uwielbiam - jak kończą się tylko nauką a nie czymś o wiele gorszym.

Mój średni przerobił wczoraj - w drodze do domu

Co prawda nie dotarł - wrócił do miejsca zamieszkania - straty materialne.

Ale to wszystko jest nic

Wiesz że najważniejsze zawsze jest - zdrowie.

Ty o tym wiesz najlepiej z nas wszystkich

Pozdrawiam

mogą wyleżć bóle głowy, zawroty. rozumiem, że uraz typu whiplash? RTG kręgosłupa pewnie zrobili. Może sobie już zalkepać kolejkę do neurologa i lekarza rehabilitacji. Zanim termin dostanie, to będzie jak znalazł ...

aaa. o whiplash chodzi? To taki typ urazu hłowy, samochodowy, jak się wali głową przód-tył, to właśnie szyja boli potem..

Ja nie mówię o stanie ostrym, jest, boli, trzeba posprawdzać. Ja mówię o tym, co wyjdzie za tydzień, miesiąc... Wtedy rehabilitacja się przyda, warto już kolejkę zaklepać :)

No własnie, kochana, oby wszystko ku dobremu szło, zdrowiej i nie zaraź czasem rodziny jakimś choróbskiem! ;)

Wiem, wiem, uważać będziesz...

Najważniejsze, że sis zdrowa prawie całkiem, a za chwilę - oby całkiem.

Bobiczku - całe szczęście, że tylko straty materialne, choć szkoda, że w ogóle straty.

Ale cieszę się, że syn cały i zdrowy!

U nas wszędzie chodzą zasmarkańce. Ja boje się ze Stefciem gdziekolwiek między ludzi wychodzić.

W piatek bilismy u Waszej Dr. Łady. Stefcio robi postepy, Pani go pochwaliła. A w ogłe jak zobaczyła Stefka rezonans mózgu, ten jak był mały - połtorka roku

miał) to powiedziała, że to typowe niedotlenienie, , bardzo duże, cała kora dostała, zwłaszcza po lewej stronie. Powiedziała, że Stefek jest dowodem na to jak mózg potrafy się odbudować. Wygląda na to, że ktoś mimo wszystko czuwał, bo powiedziała, że wielkie szczęście, że przy tak dużym uszkodzeniu Stefek nie jest dzis leżącym człowiekiem.

Nam czasami się wydaje, że spotkało nas nieszczęście, a tu proszę, wydawało nam sie, bo tylko część prawdy znaliśmy. Mamy szczęście, że zyjemy i, że nie jest gorzej. ;-)

No, zdrowieć nam tu szybciutko!!!!

Odkrywam w sobie braki. Wczoraj nie znałam Bromby, dziś książki Grzesiuka, a myslałam, ze przeczytałam wszystko od tego pana ;) Ale to dobrze, jak nic ciekawego nie zostaje do czytania, to życie robi się nudne.