Prababka 13.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Żartujesz,kto przeczyta wszystko?(kto to Bromba?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.01.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Bromba i inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.01.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dzięki,bratki:)Już wszystko wiadomo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 EZS-nie mam takiego zwyczaju,ale namawiam na humor Gresiuka-bratki się wstrzeliła super:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Norrrmalnie Kaffka;-) Piekę ciasto drożdżowe z truskawkami dla rekonwalescentki:) Wujek Jacek przepisał nam leczenie. Narazie starych trafia, mlode się trzymają. Żeluś, cenię dr Ł za jej wiedzę i kompetencje, uwielbiam za wiarę i ogrom energii, które nam daje podczas każdej wizyty. Potrafi Ci bardzo precyzyjnie powiedzieć, co z dzieckiem jest nie tak, ale przy tym w taki sposób, że dziękujesz Bogu ze jest TAK DOBRZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Aga przypomniałas mi-zagniatanie ciasta drożdzowego to chyba niezły środek "napotny".Ty zwiewaj do łóżka,matka!!!(alllle zapachniało)Na poważnie-wspaniałych trafiasz lekarzy:)Żelko-Ty pisz a ja sobie tylko poczytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.01.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Bobiczku - całe szczęście, że tylko straty materialne, choć szkoda, że w ogóle straty. Ale cieszę się, że syn cały i zdrowy! a ja? wiesz jak ja się cieszę?????? Czterech studentów wracających po egzaminie w tamtym samochodzie - i mój w tym drugim. Mogło naprawdę stać się ogromne nieszczęście....... Bogu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dokładnie tak - Bogu dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Masz rację Aga, Pani Dr. wie co jest dziecku potrzebne ale też co rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 U nas Łada przyjmuje tylko male dzieci, jak sa juz starsze to przechodza do innego neurologopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 O matko..Bobiczku.. Dopiero doczytałamDzieki Bogu ze na strachu sie skończyło..Jak my w piatek usłyszeliśmy "auto do kasacji, erka w drodze", to trzy zawały w ciagu minuty przezylismy.Ewa wypisała się na własne żądanie. Jutro wracają do Szczecina - Ewa w kolnierzu, obolała, ale cała. Dzieki Bogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Właściwie to skoro można zostawiwszy w dziurze na drodze koło, szarpać się z zarządcą drogi o odszkodowanie, to i za to lodowisko można autostradę szarpnąć. Ja bym spróbowała, a Andrzej mówi, że warto. No bo w końcu zima jest i powinni sypać. Nie ma tak, że się nie da - chemię mają i mogą drogę tak posypywać, żeby się lód nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.01.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Sól drogową zjedliśmy,to nie mają czym posypywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 14.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Gorącym popiołem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 U nas Łada przyjmuje tylko male dzieci, jak sa juz starsze to przechodza do innego neurologopedy Ja nawet nie wiem jak z tym jest. Ja byłam u nas w przychodzi Orthos, tam gdzie właścicielem jest Stefka Dr. od rehabilitacji. nie wiem czy wcześniej nie porozmawiała z Panią Dr. Łada, żeby nas przyjęła czy nie, ale jak się zapisywałam, to nie robili nam żadnego problemu. Aguś niech siostra teraz się mocno pilnuje i tak jak Ewka pisała szuka jednak rehabilitacji. Arniko, a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ewa wypisała sie na własne żądanie, Jacek zabrał ja do Szczecina. Wyjechali jakąś godz temu.A my zdychamy.Dzień zaczęlismy od wizyt u lekarza.R ma już zap oskrzeli i antybola, ja próbuje bez anty, objawowo, u Fr zalegania sie zaczynają paskudne, N jeszcze sie trzyma.Matko jedyna, zeby tylko dzieckai nie poległy.Ewa , jest na to jakakolwiek szansa, skoro my starzy zainfekowani?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 nadzieję można mieć zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 14.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 nadzieję można mieć zawsze no kurcze strasznie optymistycznie to zabrzmialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 nooo....tak po "ewowemu":) Ale opieprzyłam Radka przed chwilą! Matko jedyna! Chłop na antybolu, kaszle jak gruxlik. Nagle w domu cisza. Kaszlu nie słyszę.Umarł był czy co???Pytam Natkę: gdzie tata.- Nie wiemPo chwili kaszel w wiatrołapie.- Gdzie byłeś??????- Odśnieżałam.- !@#$%^&*()!@#$%^&*(!@#$%^&*!@#$%^&Zabic to mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co ja mam zrobuć??? Kandajkami do kalafiora przykuć???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Sól drogową zjedliśmy,to nie mają czym posypywać dobre, he,he......dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts