malka 15.01.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 czyli zbiorowo podnieśli do 300..... a czułam się taka wyróżniona..... Aga C-S nie zaszkodzi,najwyżej nie pomoże. Tylko co Franek na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.01.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Popieram DPS w sprawie kaszy jaglanej. Jest rewelacyjna szczególnie przy oskrzelowo-przeziębieniowych sprawach.Mnie pomaga również picie herbaty z malin,z lipy i ogólnie piję wtedy baaaardzo dużo owocowych herbat Za wszystkich chorowitków aby zdrowieli i sie dobrze mieli.:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.01.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga,wg w.Google ta c-s to chyba w sam raz dla Arniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Może Franc świętszy będzie? Ewa, summamed jest bez recepty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 nie jedyne wyjście to iść na kontrolę i nadal narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 oki, czyli jutro. Dobra, to ja z Francem na terapie a kosa do lekarza. Ja juz gites. Gripex i cebula/czosek itd postawiły mnie na nogi. Natka super, Franek dziś gites. Jakiś ten mój chłopina słabowity normalnie. Trza iśc spac cholercia, ale wpadła mi robótka na cito. Na wczoraj. Ale wzrok szanować trza, nie? Tylko kroi się super sprawa dla Frania i wiecie.. W najbliższych dniach wsio się wyjasni. Trzymajcie kciuki za tę super sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 16.01.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Melduje trzymane kciuki za super sprawę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dobra,wstrzymujemy oddech do super rozwiązania sprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Trzymam kciuki.. A co to za tajemnice?????? Prababka.. spróbowałaś gorczycy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Arnika-jeszcze nie,dzisiaj dopiero bedę ją miała.Ale spróbuję,to chyba ostatnia deska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ewa, ale Radek dostał receptę tylko na 1. No i mówi ze tak chwilami jest mu gorzej. Raz ciut lepiej sie czuje, potem znowu gorzej. zobaczyłam, że wczesniej już pisałam, a usunać nie mogę. Głupi komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Sacralną?dalej 3 zdrowaśki?Żartuje ,nie znam się Wiesz co Aga-duuuża jestem a mnie wciąz wkurza jak dziecko,że rodzic sam ma wiedzieć jaka metoda ,jaka reh.?I wąski dostęp do wszystkich metod. Jak mamy piszą ,że Tomatis jest b.pomocny-to czemu rodzic nie może kupić słuchawek i pomagać kiedy i ile chce? bo ani "sakralna" ani tomatis nie jsą metodami leczniczymi a raczej z pogranicza pobożnych życzeń. Jak rodzic chce, to niech se płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 EZS,ja za mało wiem.Ty masz dużą wiedzę i pewnie masz racje.Ale ja sobie dumam ,że jesli kilka mam pisze o tym tomatisie,że po paru sesjach dzieci ruszją z mowa ,że mówiace mówią wiecej i gramatyczniej-to co szkodzi mieć takie słuchawki i dac każdemu dziecku płyty do słuchania.Ale nie za 80 zł za godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Prababka, mogę być boleśnie szczera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No pewnie.gdybym to rozumiała nie zadała bym głupawych pytan:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ha HA haci, co chcą tą metodę stosować muszą zainwestować grubą kasę w kursy i szkolenia. JAk ktoś inwestuje (i płaci pazernym amerykanom) to potem chce zarobić, czyż nie? To nie są metody lecznicze, to są metody do trzepania kasy... Nie darmo lekarze nie ruszyli tomatisa (może poza nielicznymi wyjątkami, których nie znam osobiście). Ja akurat zaczynam się tej metodzie przyglądać z racji zawodowej i muszę powiedzieć, że niektóre jej założenia są kuriozalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 EZS,ja to łapie.Ale "Ta piosenka jest pisana dla pieniędzy..." jest wydana na plycie,za 80 zł -jak chcesz kupujesz i grasz do woli.Bez piramidy płacowej...Ktoś gdzieś te granicę postawił jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 no to do tego co powiedziała już Ewa i z czym jak najbardziej się zgadzam,dołożę swoje pięć groszy. Czy uważacie,że te nowe cudne metody "rehabilitacji" dzieci, powstają lawinowo, po to by pomóc najmłodszym ? Byłoby cudownie, ale rzeczywistość jest taka, że uderza się w najmłodszych, gdyż rodzic stanie na uszach, by zrobić wszystko co możliwe, by pomóc swojemu dziecku -z osoba dorosłą już nie jest to takie oczywiste. "Specjaliści" tłumaczą ten trend plastycznością mózgu dziecka i tu nie będę polemizować, niemniej metod stworzonych, opracowanych stricte dla dorosłych jest niewiele, bo tu nie da się zarobić dużych pieniędzy. I nie, ja absolutnie nie mówię, że ktoś ma pracować za darmo, ale koszt niektórych terapii jest kuriozalnie wysoki. Dla przykładu Kinesio taping. Jedna aplikacja potrafi kosztować 40 zł i było by to zrozumiałe gdyby była to duża aplikacja (np przeciwobrzekowa), ale 20 cm plastra naklejonego na koślawą stopę No, ale skoro terapeuta, przy normalnej uczciwej cenie zabiegu, musi wykonać 150 aplikacji, by zwrócił mu się kurs podstawowy. Kompletnie nie rozumiem co generuje tak olbrzymie koszty przy turnusach rehabilitacyjnych dla dzieci ?? bo przypuszczam,ze jedynie możliwość wyciągnięcia kasy od PEFRONu, fundacji i kieszeni rodzica. Abstrahuję tu od skuteczności metod, gdyż trzeba poznać je bardzo dokładnie,by kategorycznie sie o ich skuteczności/nieskuteczności wyrażać, niemniej jest kilka "perełek" ... Choć nie powiem z pełnym przekonaniem, że stojąc pod ścianą, ni skorzystałabym z nich....toć są tacy co moczą nogi w mleku by pozbyć się pasożytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 EZS,ja to łapie.Ale "Ta piosenka jest pisana dla pieniędzy..." jest wydana na plycie,za 80 zł -jak chcesz kupujesz i grasz do woli.Bez piramidy płacowej...Ktoś gdzieś te granicę postawił jednak nie Prababka, ta płyta kosztuje prawie 6 tysi. Raz zapłacisz i korzystasz,ale wcześniej jeszcze zainwestuj w sprzęt do odtwarzania tej płyty (stymulator audio-psycho-fonologiczny - jak jesteśmy przy Tomatisie).... tak to wyglada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ok,nikogo nie chcę wkurzać:)Posłucham sobie Reguiem Mozarta w kamizeleczce z gorczycą.I pośpiewam z płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts