Prababka 20.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Aga,najpoważniej jak tylko potrafi prababka myśl o delfinach ,to jedyna rzecz,jakiej w życiu załuję że nie zrobiłam z M.,chociaż to nie było dokładnie dla niego -ale ja nie wiedziałam o takiej terapii wtedy:(Baaardzo żałuję!Przestanie Ci ciągnąć jak założysz dobre podwójne drzwi w wiatrołapie(podwójne wejściowe)szerokiej drogi a Franio mam nadzieję zdrowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Odpowiadam na szybko, bo juz ustawiam azymut na wyjazd. Marynatko, szeregówa srodkowa, ale:okna xle osadzone (brak pianki pod parapetami) + niewyregulowane (poprzedni własciciele chyab okiem nie otwierali w ogóle)drzwi wejściowe do wymiany (pod wpływem zimna robi się znich baban)Na dole sa płyki. Pod płytkami...5 cm styropianu. Wiecie jak ciągnie>?????????????? Jak...cholera.Okna bedziemy odkuwać i piankować, drzwi do wymiany , na dole na kafle połozymy taką piankę izolacyjna i dechy. To chyba najtańszy, najlepszy i najszybszy sposób izolacji. Nie bedziemy przeciez całej podlogi rozkuwać..czu bóg wie co. Wieczorem napisze więcej.O 12 wyjazd a jeszcze chce z robalami posiedzieć pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Melduje, ze dojechałam.I tone w robocie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 toś więcej napisała ale ktoś musi pracować, by opieprzać mógł się ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jeszcze 1 pytanko i bedzie koniec testów. Jezus maria..spaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zajrzeć przyszłam, widzę, że wszystko w porządku, to lecę dalej. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zostawiam przytulasy i ...lecę wyglądać czy wnusie jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jeszcze 1 pytanko i bedzie koniec testów. Jezus maria..spaaaać Wez więcej roboty i zatrudnij podwykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 wsio w porzadku wszystko sprawdziłam i oceniłam:) uffff niedługo do domu lecę w nocy opisałam na blogu ile t dobrych wiesci wczorajszy dzień nam przyniósł lece:) do wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Aguś ! Byłam na blogu Franusia ! Jak bardzo, bardzo się cieszę z Waszych kolejnych poukładanych spraw !:wiggle: Wasza Natka to najwspanialsza Córka i Siostra !! Uściski Dla Was !:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Aguś również bardzo się cieszę !! pozdrawiam cieplutko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 I ja się cieszę A jutro panie wolontariuszki przyjada o 13.30. Polecimy do banku załatwic do końca sprawy domowe, potem jeszcze kilka formalności i może na tę kawkę gdzieś wstąpimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 I ja się cieszę A jutro panie wolontariuszki przyjada o 13.30. Polecimy do banku załatwic do końca sprawy domowe, potem jeszcze kilka formalności i może na tę kawkę gdzieś wstąpimy? No normalnie istna rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.01.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Kawkę powiadasz? To trzeba zapisać pod hasłem"powrót do cywilizacji":lol2:Serdeczności zostawiam:hug: i wieeelkie gratulacje dla Natki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Idźcie do kina. No idźcie. Opowiecie potem chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.01.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Poooowli, musimy poooli zaczynać Chłopaki pojechali do prodeste a ja dochodze do siebie Dobra, biorę się za sprzątanie i gotowanie pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Fajne to. Takie zwyczajne, bez emocji. Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wyszła???Wracałaś na sygnale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 DPS-iu,Żelko-dzień dobry ,CELEBRYTKI:bye::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Musi jeszcze jakaś Depsia jest na forumie, to pewnikiem ona celebrytka... Kto wyszedł???? I dlaczego na sygnale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts