Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

Aga,najpoważniej jak tylko potrafi prababka myśl o delfinach ,to jedyna rzecz,jakiej w życiu załuję że nie zrobiłam z M.,chociaż to nie było dokładnie dla niego -ale ja nie wiedziałam o takiej terapii wtedy:(Baaardzo żałuję!

Przestanie Ci ciągnąć jak założysz dobre podwójne drzwi w wiatrołapie(podwójne wejściowe)

szerokiej drogi a Franio mam nadzieję zdrowy!

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odpowiadam na szybko, bo juz ustawiam azymut na wyjazd.

Marynatko, szeregówa srodkowa, ale:

okna xle osadzone (brak pianki pod parapetami) + niewyregulowane (poprzedni własciciele chyab okiem nie otwierali w ogóle)

drzwi wejściowe do wymiany (pod wpływem zimna robi się znich baban)

Na dole sa płyki. Pod płytkami...5 cm styropianu. Wiecie jak ciągnie>?????????????? Jak...cholera.

Okna bedziemy odkuwać i piankować, drzwi do wymiany , na dole na kafle połozymy taką piankę izolacyjna i dechy. To chyba najtańszy, najlepszy i najszybszy sposób izolacji. Nie bedziemy przeciez całej podlogi rozkuwać..czu bóg wie co.

Wieczorem napisze więcej.

O 12 wyjazd a jeszcze chce z robalami posiedzieć

pa:)

:)

I ja się cieszę:)

A jutro panie wolontariuszki przyjada o 13.30.

Polecimy do banku załatwic do końca sprawy domowe, potem jeszcze kilka formalności i może na tę kawkę gdzieś wstąpimy?:)

No normalnie istna rozpusta :lol2: