polikarpia 26.01.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Współczuję Ci serdecznie. Antybiotyk powinien szybko zadziałać. Jutro będzie lepiej, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Oj,biedactwo współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Za szybko kliknęłam i nie w to co trza! Nie wietrz za bardzo tego oka,a jesli musisz wyjść nałóż suchy opatrunek i zaklej by się trzymał. Mam nadzieję,że antybiotyk trafiony i szybko rozprawi się ze stanem zapalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aguś ! Tak jak dziewczyny piszą dbaj o oko ! Ja miałam kiedyś podobnie - najważniejsze dbać o osłonięcie oka na dworze - by nie zawiało ! Całuski Franusia bossskie !! Udanego turnusu Wam życzę ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Helenko, Ty uważaj na siebie!!s Kurcze, dzis rano obudziłam sie i zamarłam - juz górna powieka opuchnieta. Wyglada to jeszcze gorzej. CZy tak ma być??? Powinno byc chyba lepiej, coo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie wiem - jeśli jutro będzie bez poprawy, to chyba bym gdzieś skonsultowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Oberwałaś fest,to może teraż dopiero wyłazi?Ale mi przyszła do głowy...alergia:(Widziałam taką u M.Spróbuj wapno .nie zaszkodzi.Aguą ,ale u M. "widać"było płym w opuchliźnieEZS,gadam głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 EZS-wygoń mie stąd albo Agę do lekarza-jak wygląda półpaiec oka?inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Pani dr powiedziała mi, ze cios frankowy mógł byc przypadkiem, tzn związek między ciosem a stanem zapalnym. Że stan zapalny i tak by wyszedł pewnikiem. Prababko, gdyby alergia to chyba i na drugie by sie rzuciło? Teraz opuchniety mam górną powieke od strony wewnetrznej. wczoraj tej opuchlizny nie było. Chyba trochę mniej boli. Kurka wodna, przed wyjazdem jutro nie zdążę nigdzie pójść O 11.30 mamy być na miejscu. Bedziemy musieli ruszyć rano w drogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.01.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zoastaje czekac na działanie leku ,grzać albo poszukać dziś jeszcze okulisty,prywatnie.Lekarz ,terapeuta w uliczce może ich kolega ?znajomy?oja dr z uliczki by pomogła(nikt jej nigdy nie nadużywa ale liczyć na nią można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zdrówka życzę, oby oko wróciło do normalności..Gdzie jedziecie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 jedziemy do Jarnołtówka czy jarmołtówka..jakoś tak:)Pod czeska granicą, daleko nie mamy całe szczęscie.W srodę przyjedzie Radek zmienic mnie.Ja mam w czwartek i piatek sesje, w piatek po egzaminie wracam z N na turnus.Bire N z sobą do JG bo chce nocowac u koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jarnołtówek... Znam.. byłam tam jako nastolatka.. fajnie tam jest.. było.. bo pewnie się zmieniło... I rzeczywiście macie już blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jarnołtówek w górach jest... no... dooobra - w górkach.http://skistacja.pl/jarno%C5%82t%C3%B3wek.htmlNa nartach nigdy tam nie byłam, wyciąg mikry, ale jest.Sanek nie zapomnijcie i dobrych butów na spacery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 ja się nie odzywam, bo się nie znam na oczach , ale... przy zapaleniu rogówki (a przy takim odczynie pewnie jest) przydałyby się krople miejscowo i zaklejać to oko, żeby światal nie było i nie męczyć. poza tym bez wysiłków fizycznych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ewa, miejscowo dostałam Tobrex, antybol o szerokim spektrum. Ponoc dobry.Oko boli mnie Ile to potrwa?Jutro R nas zawiezie i w środe rano przyjedzie zmienic mnie na turnusie, ale w śro musze sama leciec do Opola a w czw do JG. Chciałabym juz miec w pełni sprawne oko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Coś z tymi oczami ostatnio się dzieje. Podobno jest jakiś wirus , który powoduje zapalenie spojówki czy czegoś . Już o kilku przypadkach w "okolicy" słyszałem. Trzeba się "odkażać", najlepiej jakimś grzańcem . Szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę i pięknej zimowej pogody na turnusie. No i oczywiście czarnych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 no, te 4 dni z zaklejonym trzeba chodzić, potem powoli mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.01.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 no to teraz już doopa, chodze bez zaklejonego i mam nadzieję, ze minie dojechaliśmy, franio zasypia nieszczęśliwy bo nie u siebie:(pokazywał gest "dom" od ok 18, tłumaczyłam ze dziś to jest nasz dom, ze tu będzie spał itd.No i teraz biudulek popłakuje i próbuje zasnąć o godz 20 mam zajecia dla rodziców, Natka zostanie z krasnalkiem. do tego czasu malutki na bank będzie spał, Natulka ma ambitne zadanie - czuytanie lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 28.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Agnes z tymi oczami to faktycznie ostatnio jakaś plaga, wirusiska wstrętne:evil: Trzymaj się Kochana! Przytulaski dla Franusia i dzielnej Natki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts