Arnika 28.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Owocnego szkolenia Dobrej i spokojnej nocki dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.01.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dzieki, ciotki kochane.Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. Słuchajcie, co podliczenie głosów lecimy o 1 miejsce w dół. Obawiam się, ze za chwile wypadniemy z pierwszej 10:( Tylko zalezy mi na tym, aby się w tej 10 utrzymać. Jakby ktos jeszcze nie głosował na blog Frania a miał ochotę, to zapraszam serdecznie.Tu napisałam jak głosować Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Już po szkoleniu?Takie krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kurczę, jeszcze z dwóch telefonów wyślę i ciocię namówię. Brat głosował... Kogo by tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 bry, wyspani oko widzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 29.01.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witajcie ! Aguś - mam nadzieję ,że noc spokojnie minęła , a oko i twarz też coraz lepiej ! A Franuś dobrze nastawiony do ćwiczeń ! Życzę Wam miłego dnia na turnusie ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Franula miał kryzys przed zajeciami. Cały czas pokazywał znak 'dom' i płakał Ale po kilku minutach zajęć płacz ustał. Citki kazały mi się relaksowac. Cholera nie potrafię. krasnalek przespał od 19-6.45!!!!!!!!!!!!! To pewnikiem ten spacer:) Cos czuje, ze chyba juz do 10 nie wejdziemy, choroba. No nic, zobaczymy. Chyba walne sie kolo Natki i pospię do 12. Oko tak se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 DAJ SOBIE prawo do wypoczynku,dopóki tego nie zrobisz Aguś-nie odpoczniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja juz bym nawet pewnie jutro zaskoczyła z tym wypoczynkiem, tylko jutro musze rano leciec do roboty.R przyjeżdża ok 9 i mnie zmieniawracam w piątek.N jedzie ze mną, bo chce kolezanki odwiedzić w JG Ja sie zastanawiam czy to nie jest jeczmień, bo to co mam teraz na oku wyglada b podobmie jak TU, tylko jest bliżej kącika oka i tylko na dolnej powiece. Za to jest zdecydowanie wieksze i czerwone. Ale zadnej ropy nie widac. I boli cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 I dziekuję Wam bardzo bardzo bardzo za głosowanie:):* Franiutek już spi, ja zaraz lecę na zajęcia dla rodzicówTen turnusik-zmimowisko jest po prostu rewelacyjnyDla mnie tyyyyyyyyle do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga, jęczmień jest zakaźny...Pmiętaj nie dotykać, myć ręce itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga, a może Ci się woreczek łzowy zatkał? Albo zatkał i zakaził jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga, jęczmień jest zakaźny... Pmiętaj nie dotykać, myć ręce itd a mozna sobie samemu z oka na oko przenieść ? Bo ja niestety dość często miewam i zazwyczaj parami...na jednym schodzi, na drugim się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No ta lekarka, która oglądała mnie w niedziele tez cos mówiła o woreczku łzowymW sumie jak tak patrze w lustro to nie jest to taka górka jak na tych fotkach z jeczmieniem, tylko taka ardziej pod skórą.Kurka, trudno opisac.Jeśli to nie jęczmień a ten woreczek to Tobrex pomoże?Już mnie tak wsciekle nie boli ale wielka ta gulka jest, cholera. I wyglada to niefajnie. A na basen bede mogła pójśc z Natką w sobotę?? Ewam rece myję, b uwazam na wszelki wypadek matko jedyna, nigdy nie miałam czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Poczytałam o niedrożności kanalików. Pisza ze jednym z objawów jest nadmierne łzawienie. ja nie łzawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga,kanaliki też kleczyłam:antybiotyk smarowany i ciepłe okłady.Czyli wszystko jakoś podobnie-może w końcu to leczenie zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 tyko teraz nie mam jak okładówjutro będe w domu to świetlik znowu ruszy do roboty:)coś w końcu zadziała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Herbata.ciepła woda,byle co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga ,weź po śniadaniu szczura herbaty,zrobisz okład:)Miałam neomycynę do oczu,mnie pomogła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jak dziś to oko?Lepiej?czy lepiej nie pytać???Pozdrawiam ze śniego-wodo-lodo-lądu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts