AgnesK 31.01.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przepraszam Was, próbowałam pisać kilka razy - wiatra straszny, moje łącze Play'owskie nie daje radyMoze teraz się uda? Przede wszystkim dziękuję Wam bardzojesteście niesamowicie po prostuMama Zopafisu, Zbysiu, Malka, Aga..no wszyscy zusammen do qpy Teraz przez 3 tyg blog nasz będzie wyświetlany. O to mi chodziło.Tylko o to. Bardzo bardzo Wam dziękuję Wy daliście nam wędkę, wiecie o tym, prawda? No i bez Was nie dalibyśmy rady.bez szans. Dziękuję Wam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.01.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 posiedziałam do 1.30 przy kompie i z okiem znowu gorzej. Ale teraz sobie rumianek przyłożyłąm. Przy dobrej tapecie wygląda znośnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aguś ,może na tę wędkę ...delfina złowisz????Tak bym chciała.Niektórym ... na przekór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 BARDZO się cieszę, że się udało i jest to 8 miejsce! Czekam na relacje jak Franciszek na turnusie i jakie są wrażenia Franiowego Taty - toż to jego pierwszy raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Widziałam na bloguu Frania z kiełbasami. Ale męskie zdjęcie wyszło. A przynajmniej cos z tego zjadł czy tylko pozował?Aga, jak oko czy już minęło? Do kiedy jesteście na turnusie? Czytałam, że zadowoleni jesteście jak smok. Cieszę się razem z Wami i czekam z czym teraz po turnusie Franio wyskoczy do przodu.Pozdrowienia dla tutejszych i dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Franio już ruszył-jest między dziećmi ,bawi się jak przedszkolak:wiggle:Po powrocie do domu będzie pokazywał:chcę na turnus:) Aga,a spróbuj Się tylko wymigać z tych olejków-dopadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Na szybkoFranio jest na ostatnich zajęciachmamy dziś wycieczkę jeszcze Turnus jest..najbardziej pasuje mi tu b niecenzuralne słowo.. po prostu superBoze jak ja się ciesze ze tu jesteśmycodziennie 2 godz zajęć dla rodzicó, codzienie TAK mi się otwerają oczyFranek zbiera TYYYLE pochwałchłonie wszystko jak gąbka.nauczył się pokazywać 'dziękuję'i w ogóle...boże jak on wszystko przyjmuje Wczoraj szefowa Prodeste, kt prowadzi turnus, mówiłą o dzieciach wysoko funkcjonujących, kt są tu na turnusiePowiedziałą: a za jakiś czas Franio tak będzie funkcjonowałMało się nie poryczałam.. Do jutra *-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aguś ! Nic dodać nic ująć ! To co napisałaś na blogu Jest prawdą napisaną z głębi SERCA ! Bardzo się cieszę z postępów Franusia !:yes: Uściski !:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No. I o takie wieści właśnie cały czas nam chodzi! Pisz, opowiadaj, pstrykaj fotki - bo to takie ważne teraz, takie ciekawe! Uściski dla Was, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No przecież, za jakis czas Franio nawet nie będzie przypominał części A z autyzmu. To jasne jak słońce! I będzie to szybciej niz Ty matka myslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No i takie wpisy pelne dumy z Syna to ja lubię,pasjami lubię:DAgnieszka nawet o bolącym patrzałku zapomniała! Cudnie,że mogliście tam być i uczyć się siebie nawzajem. Wracajcie szczęśliwie,do poczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aguś, cieszę się niezmiernie Gratulacje dla Krasnala i całej Waszej rodzinki. Bo to dzięki Wam Franio robi takie postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki kochani:)Jesteśmy w domu od ok 12, juz po obiedzie i spacerku. Głowę mam pełną. Duuuużo do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dobrze, ze jesteście już cali i zdrowi w domku Aga dobrze napisałaś na bogu, że dużo dają turnusy bo w dużej pigułce, intensywne , nie trzeba biegać jak szalony... , tracić czas na dojazdy.. (choć ja już za bardzo nie wierzę w "tyrpanie" ) i co najważniejsze dla mam .. dają poczucie, że są inne dzieci, że nie jesteśmy same, że nikt się nie ogląda za nami, i ta możliwość wymiany doświadczeń uśmiechu, pogaduch często do późnych godzin nocnych z herbatą na korytarzu... Tego brakuje mnie najbardziej.... Czasami uchodzi z nas powietrze, czasami już nie masz siły. To bardzo pomaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czekam na wpis na blogu, bo na pewno masz duuuużo do napisania. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 To Ty Sobie przemyślaj i Się ciesz:)a ja dumnie:napisałam ,że tak będzie?(byłam na blogu:D )Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Aga ! Postępy Frania są wielkie, patrząc do tyłu na jego zdjęcia, widać jego postępy , jego rozwój ! Zajęcia w Prodeste są wielkim - wspierającym czynnikiem w rozwoju Frania ! Cóż ja będę pisać , Wy Rodzice , Natka , wiecie to najlepiej ! Jak Francik wspaniale sobie radzi ! Ludzie z Prodeste robią najlepszą robotę dla Waszych dzieci ! Trzeba działać i nie pozwolić zamknąć Prodeste ! Tak jak napisałaś - opiszesz to jeszcze na blogu! Aguś ! Jak dobrze ,że mogliście być na tym turnusie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Byłam,poczytałam,obejrzałam i taka jestem, dumna z Franulka! :yes:Pracował tak wytrwale i w takim skupieniu,że jestem zachwycona. Jak dobrze,że pojechaliście na ten turnus.Samych dobrych dni podczas ferii. Łap te wolniejsze chwilki dla siebie,warto i tak trzeba( dla zdrowia):stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Potem odpiszę, teraz lecę do radia opowiadać o blogu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A masz seksowny głos???????? Powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts