DPS 04.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Matka - gwiazdom zostałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a do ktorego radia?? bo moze tez bysmy mogli posluchac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Takiego jak Malka nie mam:) Radio Opole:) No więc tak się rozgadałam..ehm..że zamiast ino 1 audycji o blogach (to właśnie apropos konkursu na Blog Roku!!!!) jutro od 18-20 będzie w środę jeszcze jedna (też od 18-20) o blogu Frania i Franiu! No i cudnie.. I wiecie co..jeszcze coś dobrego z tego wyjdzie, bo jedna pani powiedziała, ze w jej szkole moze być praca! No i o Prodeste od razu powiedziałam też. A co:) No i druga pani chyba ma pomysł na sponsora, będzie się "wywiadywać" Ot siła mediów:) Ale się cieszę! aaaaaaaaa audycji można słuchać online Podam linki jak tylko pojawią się na str radia opole:) http://www.radio.opole.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no i super, to czekam na linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Fajnie się dzieje Kurde, jak ktoś mi jeszcze powie,że czegoś się nie da..... jak samej mi sie bedzie wydawało,że się nie da -to kopnijcie mnie w doopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No. Gadane to Ty zawsze miałas. I bardzo dobrze! Jakby jeszcze ta praca i to Prodeste ruszyło... Zaczną Cię na rękach nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aga,Ty idź na managera Prodeste.Serio.Ja myslę trochę jak Ojciec Karmiący.Mało się znam,ale nie powinnaś wracać do domu taka obciązona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Też jestem tego samego zdania. Aga ma menadżerstwo we krwi. Ja od samego początku Jej wróżyłam jakaś Fundację. A no może to własnie Prodeste?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aga............ na prezydenta.. choćby Opola Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ha ha:)cudne jesteście:) Prababko, sprawa P to żadne obciążenie. To dla nas priorytet. Ja myślę, że oni przetrwają jako, ale chodzi o to, żeby wyszli z dołka. Jak wyjdą, to ruszy u nich WWR od wrzesnia i skończy się ta wwrowa fikcja , która trwa dzisiaj (to o zajęciach Frania).Poza tym chcą uruchomić szkolenia dla rodziców.A ja zaczęłam się zastanawiać czy od paździenrika nie pójść na podyplomówkę w Opolu. Z poprzednimi studiami nie wyszło przez przeprowadzkę.Musze pomyśleć No i trwa burza mussków odnośnie przedszkola.Na ten temat miałam spotkanie z szefową P dzisiaj.Bedzie nas wspierała w rozmowach z dyrekcją pewnego przedszkola niepublicznego..Integracyjne nie jest dla FraniaPrzedszkole to dłuuugi temat - dziś wieczorem urządzam z szefową P telefkonferencję.teraz musze kończyć,potem opisze to składniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 studiuj co chcesz,tylko w moim mieście-a ja sobie wymyślę w czym nam tutaj możesz pomóc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aguś super ! Nadal trza wysyłać dobre myśli w Kosmos! :stirthepot: Zawsze przynoszą dla wysyłających coś dobrego - ważnego - pomocnego i tak ma być ! A i zapodawaj linki , by posłuchać Twoich audycji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Potem odpiszę, teraz lecę do radia opowiadać o blogu;-) Na tym Forum to same gwiazdy wyrastają TV, radio, gazety...wszelkie dostępne media. Dobrze, że tutaj trafiłam....może media przyjdą do mnie, na początek woda wystarczy Aguś tak się cieszę Waszymi sukcesami. Franio dzielny, daje radę chłopak! Teraz to musi być już tylko coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.02.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kurde, jak ktoś mi jeszcze powie,że czegoś się nie da..... jak samej mi sie bedzie wydawało,że się nie da -to kopnijcie mnie w doopę Malka a wydaje Ci się? Bo mnie tak nóżka świerzbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Póki co to dermatologa na świerzba polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.02.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Póki co to dermatologa na świerzba polecę Wolę medycynę niekonwencjonalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A i chciałam powiedzieć, że o Was też powiedziałam:) I mam nadzieję, że pani redaktor nie wytnie:) Wpis na blogu już popełniony wraz ze wszystkimi namiarami na audycje jutro i pojutrze. No i już leci zapowiedź na stronach Radia Opole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ale dobrze o nas powiedziałaś? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Mi się pewnie z moim netem nie uda posluchać, a szkodaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Łączę się w bólu z Żelką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts