Agduś 06.02.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Muszę pisać, że ja też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No i ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś ! Proszę też wyślij dla mnie i wczorajsze i dzisiejsze ! Miłego dnia Wam Aguś życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Agduś, Markoto, przyślijcie mi swoje maile, plizz:)Żelce właśnie puszczam, zaraz też pójdzie do Danusi:) Franc nie chciał dziś wyjść z zajęć w Prdeste!!!!!!!!!!!!Turnus zrobił nam z syna cyborga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Super czytać takie informacje serce się raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Franc nie chciał dziś wyjść z zajęć w Prdeste!!!!!!!!!!!! Turnus zrobił nam z syna cyborga:) Super wiadomości. Myślę ,że sprawa przedszkola będzie teraz na tapecie. Pewnie Franio potrzebuje towarzystwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wydaje mi się ,że Franio chwycił,że moze się porozumiewać,z terapeutą mu to łatwiej wychodzi,pokazują mu komunikację i jak kazde dziecko naturalnie się tym cieszy.Franio kuma i chce więcej "powiedzieć",zobaczył narzędzia:)Aga,ja też czekam i czekam w kolejeczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Oczywiście drugąś część też poproszę - chyba musisz listę mailingową stworzyć. Takie wieści warte są każdego wysiłku. Każdego. Fantastycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dzięki Aga. Posłuchałam. Bradzo fajne i potrzebne spotkanie. Wierzę, że przyniesie wiele dobra dla Franka, nowych sponsorów, nowych darczynców, nie tylko dla Was ale też dla Prodeste, bo tak pięknie powiedziałaś o Nich. Czasami tak jak mówiłaś ludzie w tym samym mieście nawet nie wiedzą, że jest takie miejsce tu za rogiem, warte wspierania. Moim zdaniem kawał dobrej roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Tez posłuchałam, masz taki fajny łagodny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Też słuchałam ! Aguś Twój głos jest radiowy ! Świetnie Cię słuchać! Mówiąc o tak ważnych dla Ciebie sprawach, o Prodeste , przykuwasz uwagę - a jednocześnie daje wiele przemyśleń dla kogoś, kto pierwszy raz styka się z tematem ! Wierzę , że audycja przyniesie wiele dobrego ! A myślałyście o tym, by cyklicznie , co jakiś czas , nie za często , nadawać Wasze audycje ! Mówić co zadziało się nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 O matko, dziękuję Wam:) A ja padłam , bo przed chwilą weszłąm na stronę Radia Opole i przeczytałam zapowiedź programu..."Wspaniały Franek będzie pośrednio gościem audycji. Odwiedzi nas jego mama i znana polska blogerka - Agnieszka Kossowska, by opowiedzieć o postach i większych celach. Porozmawiamy o walce słowem o szczęście rodziny i radościach, którymi warto dzielić się z czytelnikami." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dajesz czadu Matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A myślałyście o tym, by cyklicznie , co jakiś czas , nie za często , nadawać Wasze audycje ! Mówić co zadziało się nowego ? na zakończenie dyskusji redaktora, sama wyraziła nadzieję,że to nie ostatnie spotkanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 06.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga na antenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga Ty wiesz, że my jesteśmy z Ciebie i z całej Waszej wspaniałej Rodziny strasznieeeeee dumni:hug::hug: Nie mam jak posłuchać więc bardzo proszę o maila z dzisiejszym wywiadem;) Ty masz taki seksowny i ciepły głos, że gdybym była facetem wystarczyłoby mi , żebyś tylko do mnie mówiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 dzisiaj słyszałam:yes::yes:dobrze gadasz:DA gdzie ...yyyyy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aneta s , wysłąłam ci wczorajsze nagrania Kurcze, przy dzisiajszyej audycji wzruszyłąm się. NIe do końca pamietam, co mówiłam, ale widziałam reakcję Natki, Kossa mnie wkurzył bo pajacował (znaczy się też się wzruszył...mężczyźni;-) Chciałąbym dzisiajszą audycję umieścić na blogu. Nagrałam na komórkę. Tylko nie wiem, czy nie złamię praw autorskich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Złamiesz Chyba,że dostaniesz zgodę na piśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Złamiesz Chyba,że dostaniesz zgodę na piśmie. Dokładnie:yes: Aguś wczorajszą od razu odsłuchałam:hug:liczyłam na dzisiejszą w załącznikach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts