bratki 06.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś, ja bym też chciała Cię posłuchać... Me 2, pls - dodaj do listy wysyłkowej P.S. Do Malki - u nasz tyż "wspólnymi ręcami" budują http://www.habitat.pl/index.php?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wiem, że przy tej drugiej o Franiu bedę ryczeć ale też poproszę Pani Matko Celebrytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Chyba nie musze dodawać, że i ja proszę? Heh - ZNANA POLSKA BLOGERKA jest moją koleżanką!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś,czy w tle płakal Franio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 06.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Też poproszę o nagrania znaną blogerkę Pozdrawiamy całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nic nie słyszałam.. Wczoraj nie usłyszałam choć klikałam po kompie.. dziś byłam na radzie rodziców.. O linka jakby co to poproszę... Hmmm powiadacie, że seksowny głos... Noo Aga , Aga Nie wiem czy mogę się pochwalić... Emil z dzieciakami ze szkoły dostają całkiem nową placówkę i przechodzą do całkiem nowiutkiej pięknej szkoły dla dzieci niepełnosprawnych takiej z prawdziwego zdarzania.. szkoda, że komputerów nie dostaną choć mają miejsca na 2 cudne pracownie... ale za to mają porządną rehabilitacje, szatnie, świetlice, bibliotekę z czytelnią, basen i cudne wielkie sale... Nie macie pojęcia jak ja się cieszę.. choć obawy i strach przed nowym mamy wszyscy ... a radość przeogromna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a ja nawet pierwszej nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Do Malki - u nasz tyż "wspólnymi ręcami" budują http://www.habitat.pl/index.php?lang=pl Habitat znam, ale oni raczej nie sąsiadowi budują choć idea zacna i warta wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wysłałam mój adres i doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Arniko to super wieści! Zobaczysz, ze do dobrego szybciutko sie przyzwyczaicie. Co do Agi głosu, to tonacja jak dla mnie super, ale za to szybkość, o rety... Nie raz mam potrzebę cofnać to co do mnie powiedziała i posłuchać jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Arniko-jasne ,że Się chwal i ciesz:)Pewnie nauczyciele pójdą za dziecmi:)Aguś ,a kiedy uścisk Prezydentowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś ! Jak będziesz mogła - to proszę też mi wyślij dzisiejszą ! Bardzo się cieszę , że będą kolejne audycje !! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Słuchajcie, przygotowuję partię do wysyłki. nie mam ino maila do: bratków i arnikiJeśli kogoś pominęłam, to upomnijcie się , proszę:* Prababko, na 1 nagraniu słychać Frania, bo nagrywałam na komórkę Radka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś - dzięki Ci ! Będę czekać na przesyłkę ! Byłam teraz na blogu - słuchałam Waszej rozmowy ! Aguś coś Ci powiem - ale nie myśl ,że to dziwactwo z mojej strony ! Ty powinnaś zebrać materiał blogowy, Wasze doświadczenia, Waszą codzienną pracę z Francikiem i napisać książkę ! Byłaby to bezcenna pomoc dla Rodzin , które , być może szukają sposobów na ratunek dla swego dziecka , a nie znają , nie wiedza jak najlepiej to zrobić ! Wiem,że piszę chaotycznie , pod wpływem emocji, ale jestem pewna , że wiesz o co mi chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie,gdzieś w nagraniu na żywo było jakies dzicko-na korytarzu studia?Nie istotne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nieee, to zakończenie o kolejnych audycjach to pro forma chyba. Nic o tym nie wiem.Wszystko już pwoiedziałam, co powiedzieć mogłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Agus dziekuje bardzo :hug:ale fajnie Cie posluchac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja też byłam na blogu ale wcięło mi gdzieś komentarz:(Napisałam Ci to samo ,co już tu gdzieś wyżej mówiłam-Franek ruszy z mowa lada moment bo ON CHCE się komunikować!A wystawę rysunków zrobisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Danusiu, kochana kobieta z Ciebie, dziękuję Ci:)Ale jaka książka, co ty.Są blogi naprawdę b fachowo pisane, kopalnia wiedzy dla rodzicó.Ja pisze lajtowo, bez danych, opisów diagnoz itd. Zakłądam ze to każdy sobie w necie znajdzie.U nas ino te nasze 24 h. A i to w sposób mocno okrojony.. Prababko, komórka leżała obok radia, Franio bawił się w pokoju. To jego odgłosy:)W Radio studio wygłuszone, komórki musieliśmy wyłączyć itdTo Franula ino:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 06.02.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga Mnie też nie udało się posłuchać Jeśli to nie będzie problemem to proszę o maila z linkami Pozdrawiam Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts