Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mogłam wczoraj napisać, ale donoszę, że audycji wysłuchałam- i to przez telewizor (chyba przez satelitę- nie znam się na tym). Aguś, myślę, że jesteś najlepszym z najlepszych AMBASADORÓW dzieci niepełnosprawnych i ich rodziców. Twoja ciepła, ciekawa barwa głosu (zresztą to już było wspominane wielokrotnie), ale też przekaz informacji w taki przystępny, rzeczowy sposób mogą zdziałać cuda. Naprawdę wierzę, że ta audycja nie była ostatnią. Mam też nadzieję, że Twój głos usłyszymy kiedyś wszyscy w jakimś ogólnopolskim radiu, albo telewizji. Brakuje takich informacji, a nie wszyscy czytają blogi.

Naprawdę się wzruszyłam. I to jak pięknie mówiłaś o Natalce. Jesteście naprawdę wyjątkowi i to jest Waszą ogromną siłą.

Dzięki za drugą część. Aga jesteś urodzonym mówcą, żadnego eee, żadnego, mmm..., po prostu.., jak rzeka. Ty chyba tremę nawet nie miałaś, co? Mówiłaś tak jakbyś zawsze wypowiadała się publicznie. Do tego jesteś bardzo fotogeniczna i masz piękny uśmiech. No ja nie wiem, ale telewizja chyba będzie następna.

Pozdrawiam Was wszystkich tutaj i znikam, papa!

Dzięki dzięki:)

I za te słowa i za pączka.

1 już wciągnęłam na poprzedniej lekcji, teraz kolejne zajęcia za chwile

Dzwoniłam do domu i....

FRANIO NAUCZYŁ SIĘ MÓWIĆ KO-KO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak robi kurka:)

Słyszałam!!!

Piękne ko-ko!!!!!!!!!!!!!!!!:)

I robił naleśniki z tatą:)

Ale to ko-ko mnie rozwaliło:)

Cudne cudne:)

Mama.. a jak miał niby Franio wołać na kurę? Noo onooo jak?????

BRAWO Franio :)

Prababka i dziewczyny.. częstujcie się :)

Aga.. właśnie słuchałam.. nooo i powiem, że masz lepszą barwę głosu i bez żadnych yyy .. eee.. jak pani redaktor...

Super :)

Arnika,nie kuś bo już mi nie wolno,dwa wciągnęłam :yes:A potem się jęczy że ciuchy się wstąpiły w praniu:bash:

Francik idzie jak burza i tak ma być:stirthepot::stirthepot::stirthepot: od dawna pisałam że będzie dobrze.

Agę słyszałam na żywo no i wiem że ma (oprócz wielu innych walorów )przesympatyczny głos.:)No i jeszcze wie co chce powiedzieć a to wcale nie jest tak częste;)

Brawo Franio(ko ko) brawo Jego mama(głos w audycji) idziecie jak burza i tak ma być!:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Arnika pąki bardzo okazałe ale ja dzisiaj już dwa wciągnęłam i więcej:nie mogę nie powinnam nie wypada....Coś ostatnio ubrania mi się wstąpiły po praniu...;)

Aga, pięknie to opowiedziałaś. Czarowałaś głosem, intonacją, słowami... No wiem, że nie jesteśmy obiektywni jako zagorzali fani Frania, całej Waszej Rodziny i Twojego pisania, ale na pewno zaczarowałaś wielu ludzi, którzy zaraz pobiegli do kompów i szukali Franiowego bloga.

Słuchajcie, przygotowuję partię do wysyłki. nie mam ino maila do: bratków i arniki

Jeśli kogoś pominęłam, to upomnijcie się , proszę:*...:)

Ja bym też chciala dostać Wszystko :) Zawsze Was czytam - tu i tam, choć nigdy nie piszę :) Można prosić o dopisanie do listy?

Kolejny raz dziękuję Wam:*

anSi, prześlij mi ino swój adres mailowy, proszę.

My mamy za sobą pierwsz dobrosąsiedzkie spotkanie za sobą. Trochę % było, dużo o poprzednich właścicielach się dowiedzieliśmy.

Że też ludzie mogą tak uprzykrzać życie innym! I juz wiemy dlaczego tak spuszczali cenę szeregówki!!!

Ale czad:)

Ide spać:)

Jutro o 11 wyciągają nas na rolki!!!

NIgdu nie jeździłąm:)