AgnesK 07.02.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Pół roczku krasnala! Dziś TYLKO świętujemy Żadnego ćwiczenia ani rozmyślania o rzeczach niefajnych Franciu od rana w odświętnym gajerku i ....rajstopkach, białych a jakże Pierwsze prawdziwe męskie spodnie http://foto0.m.onet.pl/_m/62dca318a606116a88a4e1687d98cd48,10,19,0.jpg Kurcze.. będzie dobrze, krasnalu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 normalnie półtora gościa Franeczku, najlepszego buziaki w brzusio posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 07.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Franuś Ty śliczny kawaler jesteś Wszystkiego najlepszego a przedewszystkim zdrowia buziak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify31/018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Agnes napisała: Kurcze.. będzie dobrze, krasnalu.. Nie ma innej opcji Tylko popatrz na niego Wszystkiego najlepszego słodziaku. Jak dla mnie Mister uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jakbyś potrzebowała jakiegoś pisma prawniczym slangiem napisanego, to daj znać. Sama nie umiem, ale mam prawnika pod ręką ja tylko przecinki sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.02.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przecudnemu Jubilatowi,by "ruszył z kopyta" i nie doprowadzał swej mamci do niefajnych myśli, bo będzie dobrze i już! Garnitur,że mucha nie siada Mocno naganiam samo dobro w Waszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 rośnij zdrowo Franusiu, na pociechę Rodzicom ....i nam wszystkim normalnie słodziak taki że się chce zacałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji półroczku Franiu....Na zdjęciu pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że ślicznie łapie zabawki i jak zwykle uśmięchnięty od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Brawo, Franuś! Jesteś wielki i rozwijasz się cudnie, zdrowiejesz w oczach, a pneumokoków nie dawałabym... Buziaki wielkie i pierdziawki od ciotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 07.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kochany Franeczku- Mistrzu Uśmiechu!!!Z okazji Twojego Święta życzę Ci mnóstwa zdrowia, całej masy powodów do tego pięknego uśmiechu i tego aby p tym trudnym starcie nie został najmniejszy nawet ślad- a że życzenia są w 100% szczere wiem, że spełnią się na pewno. A Twojej dzielnej Mamie i całej Rodzince życzę tylko radości z przebywania z Tobą- żebyś był dla nich pociechą i lekiem na cały ten chory świat!!Ściskam Was wszystkich bardzo, bardzo mocno. I całuję w środkowy palec lewe j stopy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.02.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 http://pregnancy.thefuntimesguide.com/images/blogs/zoo-animal-diaper-cake-by-ewen-and-donabel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry Wszystkiego najlepszego Krasnalu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To juz taki stary ten nasz chlop? Franus zdrowka zycze, bo piekny juz jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dziękujemy serdecznie za wszystkie zyczenia A teraz powrót brutalny do szarej enefzetowskiej rzeczywistości. Dzwoniłam do rzecznika praw pacjenta do stolicy. Pani powiedziała: No przeciez jest komunikat w sprawie synagisu, jest już zezwolenie Ja: Ale tylko na papierze PR: A to jest jakiś problem?? Ja...objasniam problem PR: to proszę jak najszybciej OPISAĆ zaistniałą sytację, pismo wysłać do rzecznika dolnosląskiego, w piśmie prosze zawrzec propozycję (!!!! ) rozwiązania zaistniałeś sytuacji Na moje pytanie o refundację dotychczasowych kosztów usłyszałam: nie ma takiego przepisu w PL, który zezwalałby na refundację kosztów leczenia poniesionych przez pacjenta. Koniec kropka. To samo dostanę na pismie jeśli sobie tego życzę. Dziś NIBY Min Zdrowia ma wydac komunikat o przetargach regionalnych (tzn 7 dni) a nie przetargu centralnym (procedura 2 mies.) - to wiem od producenta synagisu, Ale facet powiedział wyraźnie, że.. raczej wątpi w to... Jeśli jednak dziś MZ wyda ten komunikat to najwczesniej synagis bedzie do podania ok 22.02. Dzonię jeszcze do rzecznika dolnośląskiego żeby dowiedzieć się dlaczego w JG nie ma żadnego rehabilitanta Vojty, z którym NFZ podpisał kontrakt, dlaczego za wszystko trzeba tu płacić. Zadałam to pytanie pani rzecznik z Wawy a ona na to: no może po prostu jest gdzieś w pobliżu.. Mówię, że tak, we Wrocławiu. Pani rzecznik: no to, widzi pani, jest Tak, mówię do pani, ale to oznacza 5 godzin jazdy z dzieckiem w aucie w obie strony!! W pobliżu..kuźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 W Czechach zabrakło synagisu.. Ma być za min tydzień dopiero..W sumie mnie to nie dziwi - jest szczyt RSV i w każdym normalnym kraju europejskim, oprócz Polski, wcześniaczki dostają synagis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agusia, co tu można powiedzieć? Ręce i nogi opadają... Ja po 15 latach juz nawet sil nie mam, aby cos od kogoś wymagać i komuś cos udowadniać.., ale mam taka znajoma która załatwi wszystko. Jak Ona to robi, nie mam pojęcia, ale Ona z natury lubi rządzić wiec może po prostu nie akceptuje Nie jako odpowiedz i draży aż wydrąży... Ty się nie poddawaj. To co teraz wywalczysz zwróci Ci sie potem stokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Aga - mogę tylko razem z Tobą wściekać się bezsilnie. Nie wiem, co to za kraj cholerny. Wypada maila do samego Tuska napisać i zapytać go, dlaczego w tym kraju wcześniej urodzone dzieci są pozbawione opieki lekarskiej i rehabilitacyjnej. Cholera! Ale wierzę, kochana, że Franuś i tak da radę, nie rozchoruje się i już. Jest tak fenomenalnym dzieciaczkiem, tak walecznym i tak wiernym zasadzie "mimo wszystko", że nie mam żadnych wątpliwości. Bądź dobrej myśli, twardo jednak cały czas walcz o swoje i Franusia zdrowie. A ja się będę modlić, żebyś miała siłę i żeby hydra biurokracji Ciebie nie pokonała, żeby nie opadły Ci ręce. Silna jesteś, dasz radę. Po kimś Franuś to wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Aga, same krzaki cisną się na usta Wy i tak wszystkie przeszkody pokonacie, jesteście niesamowicie silni i waleczni. Ale przydałoby się, żeby tych przeszkód było coraz mniej. Mocno wierzę, i życzę Wam, żeby ich było z dnia na dzień coraz mniej. A tego słodziaka to ja bym zjadła najchętniej Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 aGNESk a Niemcy? W tym kraju na gebe nic nie można załatwiac, na wszystko trzeba mieć kwitki z waznymi pieczątkami Więc ja osobiście bym pisała - rozmowy przez telefon fajnie, ale jak trzeba się podpisać własnym nazwiskiem to mniej fajnie. Przez telefon to ja Ci moge obiecać, że jutro słońce założy spódnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts