DPS 08.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Eeee, no faktycznie czad! Matka, foty musisz nam tu dać z TWOJEJ jazdy!!! Krótko mówiąc: ale będzie jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narazie rolek szukamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A spuszczali cenę z budowlanych powodów czy psychicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nooo foty prosimy ! jazda na rolkach - czad ! Jak umiesz Aguś jeździć na łyżwach - to rolki pikuś ! Powodzenia i miłego dnia !:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ewa, to byli b konfliktowi ludzie. Mieli na pieńku ze wszystkimi. B skutecznie utrudniali sąsiadom życie. Jeden z sąsiadów zgłosił w końcu sprawę na policję (ci ludzie zwyzywali go od najgorszych, gdy facet wysiadł przed domem z auta). To przelało miarę goryczy. Po wizycie policji ludzie scykali się najwyraźniej, że przegięli. W każdym razie wtedy cena zaczęła tak lecieć w dół. Dość powiedzieć, że od kwietnia do czerwca spuścili bodaj 15 tys, a od czerwca do końca sierpnia 70 tys.. My obserwując spadanie tej ceny sądziliśmy, że ludzim spieszy się wykańczać swój dom, że zaraz jesień itd. A tu powód był inny. Danusiu, nie było źle - 1 godz 45 min na rolka. NIe wiem, co będzie jutro.. Od 19 lutego zaczynam chodzić z sąsiadką na jogę! A co:) Raz w tygodniu, choć tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tylko patrzeć ,jak będziesz "Kwiatem Lotosu":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.02.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bardzo dobre masz sąsiedztwoSąsiad ważniejszy niż rodzina:yes: gdy jest ona daleko.Przytulasy zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aga,aaaaleeee u Ciebie wiosna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aguś ! To rewelacja - rolki przypadły Ci do gustu ! Z jogą wspaniale - cieszę się , a jak dojdzie do Ciebie przesyłka to Ci się przyda - klawo ! Zaczynasz realizować coś dla Siebie ! I to jest najważniejsze ! I wszystko powoli pójdzie we wszystkim jak najlepiej ! Uściski dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Z czystym sumieniem objadłąm się na kolację jak bąk:) Ciekawa jestem czy jutro będe mogła wstać z łóżka. Mam lekcje od 8 rano, musze kawałek dojechać, fajnie by było, gdybym mogła się ruszac bez problemu:) A widziałyście filmik z ko-ko na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.02.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wielkie dzięki za radio. Mądrze i pięknie mówisz - ale to w zasadzie żadna niespodzianka A głos zrobi z Ciebie dożywotnio ambasadora ważnej sprawy, nawet gdy już to Franio będzie się Tobą opiekował i świat objaśniał. (Ko-ko ko-ko Franio spoko! Będzie gadał! - to pewne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Obejrzałam Franiowe ko-ko. No po prostu Franiu jest boski! Aguś z niego się robi niesamowicie wesoły facet A te miny to już mnie powalają na łopatki Doprawdy jesteście wszyscy niesamowici, cała rodzinka, że Franiu takie postępy robi. Agnieszko a może drugi blog Agusiowy założysz? O rolkach, jodze, i takich tam Fajnie, że zaczęłaś robić coś dla Siebie. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Widziałam ko-ko:) Jak spokojnie i z radością powtarza:) Cieszę się razem z Wami! Jak tam mięśnie? Dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Widziałam też Franusia ! Jak wyraźnie - pewnie mówi , ko-ko , kl-kle i konika wyraża pięknie ! Sama radość słuchać i patrzeć na Franusia ! Będzie Franuś mówił i to prędzej - niż Aguś myślisz ! Bardzo się ciesze ,że wrastacie w Opole ! Sąsiadów dobrych mieć i z lewej strony i z prawej strony i z naprzeciwka to wszyscy z autopsji wiemy - jest bardzo ważne . Po prostu raźniej człowiekowi !:yes: Uściski dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ko-ko kooo boskie Noo matka.. jeszcze za chwilkę będziesz prosiła o ciszę.. jak będzie nadawać jak RM f-FM albo Bielicka.. Zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ciotki wiedzom co mówiom. Będzie niedługo gadal. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 I zapomniałam napisać, że przydał by mi się taki zespół sprzątający u mnie... Oj przydał by się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 AGNIESZKO, dostałam już maila z nagraniem od Żelki Bardzo dziękuję. Naprawdę ważne rzeczy mówiłaś A rolek zazdroszczę. Sama jakoś nie mogę się zebrać do wysiłku fizycznego. A przydałoby się, oj przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U nas prędzej na biegówki można się wybrać niż na rolki. Niby niedaleko, a zupełnie inny klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dziękuję dziękuję dziękuję Chyba od tego będę zaczynała każdy mój wpis:) Nie mam zakwasów. Nic , zero. Zdziwiona jestem tym faktem mocno. A teraz siedzimy i wciągamy czekoladę. Kurcze, Franula po tym turnusie tak wyskoczył do przodu, że to aż niewiarygodne.. W nadchodzącym tygodniu bitwa przedszkolana..Trzymajcie kciuki, proszę. Opole ma wiele zalet, ale jendą wadę: brak przedszkola dla autystów. Franek nie moze iść do grupy 20-25 dzieci. Nie da rady. Mam nadzieję ze w przedszkolu niepublicznym zachętą będzie 50 tys rocznej subwencji.. Zobaczymy,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts