Agduś 09.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Kciuki już zaciśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 bardzo lubię zaciskac kciuki za Twoje sprawy-ja mam powód ,by nic nie robić a Ty i tak Sobie Sama sprawe załatwisz:)więc trzymam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Kciuki zacisniete:hug:Zobaczysz jak joga dobrze Ci zrobi )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Joga rusza w następny poniedziałęk dopiero. W najbliższym tygodniu chciałabnym jeszcze 2 razy wyskoczyć z Natką na rolki:) Zawsze myślałam o babkach na rolkach ze są takie...wyluzowane.. ha ha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 cholera, trudno na rolkach po śniegu jeździć....a tak bym się wyluzowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Malka rolkami po śniegu to dopiero luz Agnieszko wyluzowana babka do Ciebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Aguś ! Kciuki trzymam - będzie dobrze ! Z przedszkolem uda się ! No jazda na rolkach daje fajny luz , a super że nie masz zakwasów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Kciuki są oczywiście, choć ja już o Frania się nie martwię, bo wiem, że się uda. Przedszkole też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ma ochotę Was wszystkie uściskać Fajnie się Franio swoim domkiem dziś bawił, prawda? Jeszcze w wakacje taka zabawa była po prostu nie do wyobrażenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Aga.. jeszcze tylko 3 takich krasnali jak Franio a subwencja 200 000zł przemówi do rozsądku każdej dyrektorce, albo i właścicielce przedszkola... Wiem, że będzie dobrze.... Zobaczysz... Nie wiem dlaczego ale w tej kwestii jestem absolutnie spokojna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Agnieszka jak masz ochotę to nie powstrzymuj się I dołóż nam do tego po ptasim mleczku A gest z ptasim mleczkiem zapożyczę od Frania do przekazywania mężowi jak będę miała ochotę na słodkie Aguś wysłałam Ci maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No własnie - nie wiedzieć czemu takze i ja spokojna, że będzie. Co reszta, to na blogu napisałam, to nie będę Ci głowy dwa razy zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Domek kartonowy i ludzik którego upycha do szafki boski.. A nie mówiłam, że jeszcze mu buzi nie zamkniesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Franula jest super fantastyczny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Franiutek bardzo sugestywnie zaprezentował zabawę tematyczną. Gadał do siebie,bo nie było z kim pogadać.Wszystko się uda,nie ma innej opcji:yes: Właściwie to tylko z przyzwyczajenia zamieszam,nawrzucam i znowu zakręcę:stirthepot::stirthepot:Powinnam poczytać o tym Makatonie. Aga cieszy mnie,że planujesz kolejne rolki z Natką. Niech Wam się dobrze jeździ i gada:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 "_ Arnika...Franek usadzał tatę za stołem.. {Przeca mówił mniam-mniam:) Kurcze, chcielibyśmy Franiowi tablet kupić. Musze zadzwonić do naszej fundacji czy jest możliwość. Dzwoniłąm do pfromu, jest program przełamywania barier w komunikacji. A bariery to mają dorośli nie dzieci. Na turnusie jedno dziecko miało tablet z piktogramami. Mały oszalał. I były tam też gry wgrane - taki sam, róznice, podobieństwa..super. I wszytko na monitorze paluszkiem. Jutro mamy wypad do Wrocka, jak wrócimy to moze jeszcze jutro, na bank pojutrze dryndnę do fundacji porozmawiać nt możliwości zakupu tabletu z subkonta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No widzisz Aga.. a ja myślałam, że On tego Tatę do szafki chowa... Ja słyszałam, że cos mówił, ale mnie trzeba by było Go przetłumaczyć... A po co Ty do tego Wrocka jedziesz??????? W/g mnie da się nabyć tableta z subkonta.. na pewno.. zobaczysz... o ile kasę masz na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tablet - byłaby świetna pomoc dla Franka. Ale skoro chcecie kupić, to na pewno kupicie. Ależ będzie radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga jest taka mozliwość. Wiem bo moja znajoma kupowała z Fundacji dla swojej córci kiedyś komputer a teraz też juz chce tego tableta czy jak mu tam. Tak, że smiało działać!!!A zabawa Frania w domek była cudowna. To jest coś niesamowitego, zwłaszcza u dziecka autystycznego, nie. Ja na prawdę mocno wierzę, mocniej niz kiedykolwiek, że za rok, za dwa Franio będzie nie do zdijagnozowania bo nic juz mu nie będzie dolegać. Róbcie to co dotychczas i będzie więcej niż dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aha, bo bym zapomniała. Aga czy Ty słyszałaś już, na pewno tak, bo Ty wszystko wiesz, ale tak na wszelki wypadek pytam, o usługach specjalistycznychMoja znajoma która ma syna z autyzmem, ma załatwione usługi specjalistyczne i z tego co wiem, bardzo dużo zajęć Jej syn z tego ma. Płaci tylko 7%, reszta płaci gmina. Ma z tego logopedę, psychologa i rehabilitacje. Teraz kiedyś na wakacjach mówiła, że Syn miał 3 godziny dziennie i tak dwa dni w tygodniu z psychologiem. Do domu przyjeżdża. Do logopedy i na rehabilitacje jeżdżą gdzies tam. Ja chciałam Stefciowi coś załatwić a mi powiedzieli, że nam się nie należy, bo przekraczamy jakis tam limit, nie pamiętam tysiąc i coś tam na osobę. Ale potem jak z tą znajomą rozmawiałam ona mówiła, że to nie ma nic do rzeczy, bo po prostu jak zarabiasz więcej więcej płaciś Ty a mniej gmina, ale zawsze jest to jakaś pomoc. ale ja już drugi raz tam nie poszłam, więc nie wiem jak to z tym jest i czy nie jest to tylko dla autystów. Piszę, bo jak nie wiesz, może Ci się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts