Żelka 13.02.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jadziu, to jest wierz autorstwa Ani? Przepiekny. Jakby Jej własny, bo bardzo do Niej podobny. Ja czuję Jej obecność. Mocno. Tak jakby po głowie mnie głaskała i pocieszała. Tak jakby mówiła - przecież was nie zostawiam, będę czuwać nadal, będę pomagać nadal.., czy ja mogłabym inaczej, czy smierć dla takich może być przeszkodą by nadal przy was być??? I wtedy wiem, że była, jest i na zawsze będzie. Śmierć tu nie ma nic do powiedzenia!!! I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mądrego to i dobrze posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.02.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 [*] Cytując Horacego: Exegi monumentum aere perennius regalique situ pyramidum altius quod non imber edax, nec Aquilo impotens possit diruere aut innumerabilis annorum series et fuga temporum. Non omnis moriar, multaque pars mei vitabit Libitinam; usque ego postera crescam laude recens, dum Capitolium scandet cum tacita virgine pontifex. Dicar, qua violens obstrepit Aufidus et qua pauper aquae Daunus agrestium regnavit populorum, ex humili potens, princeps Aeolium carmen ad Italos deduxisse modos. Sume superbiam quaestiam meritis et mihi Delphica lauro cinge volens, Melpomene comam. Żyjmy tak, jak to robiła Ania, aby o nas też nikt nigdy nie zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Wiersz Ani przepiękny. Szkoda, że nie ma jej już wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ani nie miałam okazji tutaj poznać, ale dla niej zapalam [*] dobrzy ludzie zawsze zostają w sercach innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Strasznie ciężko teraz coś napisać .. No nic, ja się zbieram do mojego opolskiego tournee. O 19 powinnam być w domu. Walentynkowe całysy dla Ciotek i Wujkó od Franuli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś ! Witam Was Walentynkowo !:) Całusy dla Waszej Rodzinki ! :hug: Trzymam kciuki za opolskie tournee i jeszcze za więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aga...Powodzenia... Trzymam kciuki.. i wrócisz szybciej niż wieczorkiem.. zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Czekamy na raport wieczorny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.02.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Całus Franiowy niczym miodzik najlepsiejszy. Walentynkowo przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Czy już jest wieczór????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Czy już jest wieczór????? ........ na Florydzie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 U mnie jest ciemno.. to już wieczór... Matka.. proszę zdać relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Niestety wróciłam o 19. Na 19.30 były roli ale nie dałam rady.Od 10 poza domem. Kurka wodna, coś czuję ze te rolki mi nie wyjdą.Ale teraz siedze sobie z panem mężem - kolacja suuper, winko, więc...uciekam stąd:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A to jędza! My tu czekamy na wieści o przedszkolach a Ona sobie kolacyjke z Kosą uskutecznia i ani słowa konkretnej informacji..., no wiesz, tylko to, że to z Meżem Cię uratowało przed klapsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.02.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) aaaaaaaaaaaaaaaa, to ja nie napisałam ze przedszkola przełożone na następną środę??? A to świnia jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szefowa Prodeste jedzie jako wsparcie, w tę środę wypadła jej pilna diagnoza dziecka - wiadomo, co ważniejsze. W przyszłą środę w planach zwiedzanie 3 przedszkoli. Mi najbardziej zależy na Montessori. Ceny przedszkoli zabiły mnie..Jak N chodziła płaciliśmy 450 zł, teraz 650-850.. Masakra. Aaaaa, jak goście z Tepsy naprawiali nasz kabel, uszkodzili prund sąsiadowi.. Więc teraz mamy net a nie mamy prundu.. Znowu ku\opią Kończe więc póki lapek działa:) Edytowane 15 Lutego 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No niestety Aga takie są ceny. Dacie rady. Nie zostawiamy Was przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No to ja się nie dziwię, że rodzice wolą zatrudnić Nianię.. moi znajomi za nianię do dwóch dziewczynek płacili tylko 1000zł i baaardzo się cieszyli, ja nie miałam pojęcia z czego oni się tak cieszą.. A skoro ceny takie kosmiczne grupowych przedszkoli to masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.02.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Damy radę, jasne ze damy:) Franula ma cięęężki wieczó.Światło zgaszone, cisza w domu...za dużo się chyba dziś wydarzyło dla naszej malutkiej główki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 15.02.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Biedny Franulek! Przytulaski dla Bączka kochanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts