Prababka 18.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aga,przecież franek gada jak nakręcony,juz chyba po anglijsku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kurka dla Franiowych filmikow chyba muszę sobie limit zwiększyć! No kukułka jest superrrrr! Prezent Dziecku się za to należy! Tylko Matka nic nie piszę czym się Dziecko teraz zachwyca. No czym? Rok 2013, ROKIEM MOWY!!!!!!!!!!!!!! Jesoo, se pogadam z Franiem nie długo!!!! Aga ja wciąż zapominam zapytać jak z Waszą łazięnką, czy zapach zniknął czy nadal jest i czy doszliście do tego co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jak nic, gadać będzie w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Słuchając Frania serce się raduje !! :yes: Kochany Franuś ! ! Jeszcze trochę a będzie nam na spotkaniach opowiadał - że hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ta, pod filmikiem wpisał się "wujek Radek". Proponuje jako następną głoskę 'r' melduję ze dojechałam:) A jutro trzymajcie kciuki, prosze, tak między 10 a 13. Sąsiadka na joge mnie ciągnie na 20. Nie ma siły norrmalnie. Spaaać mi się chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wiesz, ja odkryłam, że im bardziej mi się nie chce iść na jogę, tym lepiej się po niej czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.02.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aga,założysz nogę na szyję i Się zdrzemniesz:)A z tym "r" to w.Radek sie spóźnił,tiż Franio już mówi brrrum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aga, wiesz co, ja wątpię, że joga będzie dla Ciebie.Ale czekam na relacje z nadzieją, że nie mam racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Relacja z jogi: siadłam przed tv z czekoladą i tak zostałąm.. Zacznę jednak od marca;-) Nie mam dziś głowy do tego i serca. Poza tym chyba powinnam się jakoś przygotować? Coś mam poczytać?.. I jaką nogę nma głowę???? Prosze mnie tu nie straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 którego marca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nie wykręcaj się. Joga jest fajna, powinnaś spróbować. Nie leń się i next time koniecznie idź na tę jogę, czekolada i tv to nie dla Ciebie! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nie poszła! A ja ciekawa byłam jak się spodobało. Kochani dziś o 14-tej a raczej od 14-tej jakies 4 godzinki kciuki mocne potrzebne dla Męża naszej Jadzi!!! Przechodzi poważny zabieg. Wy już nie jednego z tarapatów wyciągaliście, to teraz Was proszę o kciuki i dobre myśli, bo musi się wszystko udać!!! MUSI! Aga dla przedszkolnej akcji kcuki trzymamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 którego marca ? Którego roku?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aguś ! Spróbujesz mojej jogi - a potem pójdziesz na jogę z sąsiadką ! A że sypie i zawiewa śniegiem , to i ja do Ciebie nie dojechałam! Ale wiem ,że jak raz zaczniesz to i będziesz w jodze - jestem pewna ! DPS -siu skąd Ty bierzesz te ikonki ! Rewelacja ! Żelko - trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Padalce!!!! od 1 marca 2013 r:) Za męża Jadzi kciuuuki!!!!!!!! A z przedszkolem będzie gites. Tak czuję. Montessori nie wyjdzie, dużo by pisać. Ale znaleźliśmy 1 przedszkole, 1 grupa, dziś było 5 dzeci, przedszkole b ubogie ale ooogromnie otwarte na współpracę, szkolenia itd. Mają 2 dzieci niepełnospr i nawet nie wiedzieli ze im subwencja [rzysługuje!!! W razie czego jest więc już wyjście:) lecę do N dos zkoły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No i dobrze, malutka grupa, chętnie pracujące Panie będą chętnie realizować zlecenia z Prodeste. Kciuki wciaż proszę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I jak z mężem Jadzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mamy z Jadzią tylko kontakt mailem. Jak da znać, napiszę co i jak. Mam ndzieję, że operacja się udała i szybko Mąż Jadzi powróci do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Oby. Miki, jak coś będziesz wiedziała, napisz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Operacja (serca) trwała 5 godzin, były komplikacje ale się udało. Do dziś rano Mąż Jadzi miał byc w śpiączce, i rano będą Go wybidzać. Jadzia napiszę jak tylko bedzie mogła, o kciuki nadal prosimy, bo wiadomo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts