tola 21.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Zaciskam z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 :stirthepot::stirthepot:Dla tych którym dobre myśli potrzebne.Musi być dobrze! Aga prawdą jest,że człowiek który ma mnóstwo zajęć,znajduje czas na kolejne. :lol2:Nie wiem jak to jest,ale sama na sobie wypróbowałam i potwierdzam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Trzymam wciąż mocno, żeby wszystko dobrze było u Męża Jadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Kolejna wieśc od Jadzi, że idzie ku dobremu, parametry w normie, Pan sam oddycha i lekarze są dobrej myśli. Jeszcze jest na odziale intensywnej terapii, więc kciuki cały czas proszę trzymać!! Aguś co u Was? Czy ja się dobrze domyślam, że Franio dostanie piękny prezent od jednej z Ciotek? A widzisz, a Ty już gotowa byłaś w ludzi zwątpić. Głowa do góry, Franio jest w sercu wielu z nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.02.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Hej kochani, wróciłam do domu o 19 i padłam. Trochę ostatnio przeholowałam. Idę zaraz spać. To propozycja pomocy była - odroczona płatność o 2 mies. za tablet - tyle trwa obecnie refundacja faktur:( I tu jest problem, bo nawet jak jest kasa na subkoncie, to my musimy najpierw zapłącić itd. Taka odroczona płatność to by była bomba. . Sprawa niesamowita. Musimy wszystko przemyślec i zaplanować. Dziś nie mam juz do tego głowy. Musze zaraz iść spać A z tym zaufaniem...to wiecie..ja się jak durna wszystkim przejmuję i przezywam, w nocy nie śpię a potem chodze jak zombi\ jak dziś chociażby No i dlatego tę jogę musze zacząć. Może zeeeen mi pomoże? Fajnie, że jesteście:) Super, że lepsze wieści są już o mężu Jadzi:) Edytowane 21 Lutego 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.02.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Natulka dostała się do 2 etapu konkursu z angielskiego, w nastepnym tygodniu ma go. I 2 etap konkursu z przyrody.. Puchnę z dumy (a nie od czekolady;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.02.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Gratuluję Natalce i kciuki trzymam coby dalej piknię było:yes:Czekolada (deserowa) dobra jest i zdrowiu służy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Nooo, Matka - przekaż Natce gratulacje od ciotki, kciuki za nią trzymam bardzo mocno, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kurczę a ja myślałam, że ktoś tablet sprezentował Franiowi i już jedzie do Was i Franio zaraz gadać zacznie..., A co ja sobie nie wymyśliłam..., No, ale dobre i to odroczone płacenie....Gratulki dla Natki, ma to językowe po Mamie. I Franio tyż ma, dlatego nie mam wątpliwości, że też będzie gadał nie tylko po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga będzie dobrze, no musi byc dobrze, no. Wszystko sie naprawi jak mawia mój mały bohater Krzyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Powodzenia dla Natki i dla Ciebie na dziś:)Czemu autyzm miałby być Twoim przyjacielem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gratulacje dla Natki - i bardzo trzymam kciuki za następne etapy , aż do Pierwszego Miejsca w konkursach ! Ja też myślałam , że tablet dla Franusia już jest od Ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No właśnie Aga, czemu Oni każą Ci nazywać autyzm „nasz przyjaciel”? Czy wszyscy tak samo muszą sobie radzić z problemami? Ja się buntuję na to i tyle. Jak mi ktoś coś każe i jeszcze doda że ja muszę to gwarant tego nie zrobię. A czemu to w ogóle trzeba tak klasyfikować życie??? No jest jak jest, jakbyś nie wiem jak to nazwał to i tak jest jak jest. No czy to jest złe, że człowiek wolałby tego czegoś nie mieć? Ja nie kumam o co w tym chodzi. Rozwiń proszę troszkę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga a zakup na raty może fundacja zrefundować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dzięki, ze się buntujecie. Ja się też buntuję.To trochę tak, jaby rodzicom dzieci z każdą chorobą kazać nazywać ją ich przyjacielem. Dopadło mnie jakieś koszmarne paraliżujące zmęczenie.Ale straszne.Kurka wodna, chyba się starzeję normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Na SKS to za wcześnie:)Jesteś przemęczona i zmaltretowana stresem:(Kolacja,winko,czekolada i w ramiona R. pospać marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gorąca kąpiel z pianką... Nawet jeżeli ma trwać tylko 15min. Odpręża jak nic innego na świecie. Ja "tymczasowo" (od 4 lat... ) nie mam wanny, ale jak już będę miała to przez 2 godziny z niej nie wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bo dawno U MNIE nie byłas, Matka i Reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No to odpoczywaj od nas troszkę i nabieraj sił. Będziemy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 :hug:Jestem,myslę,dobrą energię posyłam. Dbaj o siebie i odpoczywaj czasami:yes:Mój mąż poczęstował mnie jakimś wirusem,buuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts