Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolejna wieśc od Jadzi, że idzie ku dobremu, parametry w normie, Pan sam oddycha i lekarze są dobrej myśli. Jeszcze jest na odziale intensywnej terapii, więc kciuki cały czas proszę trzymać!!

Aguś co u Was? Czy ja się dobrze domyślam, że Franio dostanie piękny prezent od jednej z Ciotek? :) A widzisz, a Ty już gotowa byłaś w ludzi zwątpić. Głowa do góry, Franio jest w sercu wielu z nas!!!

Hej kochani,

wróciłam do domu o 19 i padłam. Trochę ostatnio przeholowałam.

Idę zaraz spać.

To propozycja pomocy była - odroczona płatność o 2 mies. za tablet - tyle trwa obecnie refundacja faktur:(

I tu jest problem, bo nawet jak jest kasa na subkoncie, to my musimy najpierw zapłącić itd. Taka odroczona płatność to by była bomba.

. Sprawa niesamowita. Musimy wszystko przemyślec i zaplanować.

Dziś nie mam juz do tego głowy. Musze zaraz iść spać

A z tym zaufaniem...to wiecie..ja się jak durna wszystkim przejmuję i przezywam, w nocy nie śpię a potem chodze jak zombi\

jak dziś chociażby

No i dlatego tę jogę musze zacząć. Może zeeeen mi pomoże?:)

Fajnie, że jesteście:)

Super, że lepsze wieści są już o mężu Jadzi:)

Edytowane przez AgnesK

Kurczę a ja myślałam, że ktoś tablet sprezentował Franiowi i już jedzie do Was i Franio zaraz gadać zacznie..., A co ja sobie nie wymyśliłam..., No, ale dobre i to odroczone płacenie....

Gratulki dla Natki, ma to językowe po Mamie. I Franio tyż ma, dlatego nie mam wątpliwości, że też będzie gadał nie tylko po polsku.

No właśnie Aga, czemu Oni każą Ci nazywać autyzm „nasz przyjaciel”? Czy wszyscy tak samo muszą sobie radzić z problemami? Ja się buntuję na to i tyle. Jak mi ktoś coś każe i jeszcze doda że ja muszę to gwarant tego nie zrobię. A czemu to w ogóle trzeba tak klasyfikować życie??? No jest jak jest, jakbyś nie wiem jak to nazwał to i tak jest jak jest. No czy to jest złe, że człowiek wolałby tego czegoś nie mieć? Ja nie kumam o co w tym chodzi. Rozwiń proszę troszkę temat.

Dzięki, ze się buntujecie. Ja się też buntuję.

To trochę tak, jaby rodzicom dzieci z każdą chorobą kazać nazywać ją ich przyjacielem.

Dopadło mnie jakieś koszmarne paraliżujące zmęczenie.

Ale straszne.

Kurka wodna, chyba się starzeję normalnie