Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:stirthepot::stirthepot::stirthepot:Dla tych którym dobre myśli potrzebne.Musi być dobrze!

Aga prawdą jest,że człowiek który ma mnóstwo zajęć,znajduje czas na kolejne. :lol2:Nie wiem jak to jest,ale sama na sobie wypróbowałam i potwierdzam:yes:

Kolejna wieśc od Jadzi, że idzie ku dobremu, parametry w normie, Pan sam oddycha i lekarze są dobrej myśli. Jeszcze jest na odziale intensywnej terapii, więc kciuki cały czas proszę trzymać!!

Aguś co u Was? Czy ja się dobrze domyślam, że Franio dostanie piękny prezent od jednej z Ciotek? :) A widzisz, a Ty już gotowa byłaś w ludzi zwątpić. Głowa do góry, Franio jest w sercu wielu z nas!!!

Hej kochani,

wróciłam do domu o 19 i padłam. Trochę ostatnio przeholowałam.

Idę zaraz spać.

To propozycja pomocy była - odroczona płatność o 2 mies. za tablet - tyle trwa obecnie refundacja faktur:(

I tu jest problem, bo nawet jak jest kasa na subkoncie, to my musimy najpierw zapłącić itd. Taka odroczona płatność to by była bomba.

. Sprawa niesamowita. Musimy wszystko przemyślec i zaplanować.

Dziś nie mam juz do tego głowy. Musze zaraz iść spać

A z tym zaufaniem...to wiecie..ja się jak durna wszystkim przejmuję i przezywam, w nocy nie śpię a potem chodze jak zombi\

jak dziś chociażby

No i dlatego tę jogę musze zacząć. Może zeeeen mi pomoże?:)

Fajnie, że jesteście:)

Super, że lepsze wieści są już o mężu Jadzi:)

Edytowane przez AgnesK

Natulka dostała się do 2 etapu konkursu z angielskiego, w nastepnym tygodniu ma go. I 2 etap konkursu z przyrody..

Puchnę z dumy (a nie od czekolady;-)

Nooo, Matka - przekaż Natce gratulacje od ciotki, kciuki za nią trzymam bardzo mocno, bardzo! :D

Kurczę a ja myślałam, że ktoś tablet sprezentował Franiowi i już jedzie do Was i Franio zaraz gadać zacznie..., A co ja sobie nie wymyśliłam..., No, ale dobre i to odroczone płacenie....

Gratulki dla Natki, ma to językowe po Mamie. I Franio tyż ma, dlatego nie mam wątpliwości, że też będzie gadał nie tylko po polsku.

Gratulacje dla Natki - i bardzo trzymam kciuki za następne

etapy , aż do Pierwszego Miejsca w konkursach !:yes:

Ja też myślałam , że tablet dla Franusia już jest od Ciotki :(

No właśnie Aga, czemu Oni każą Ci nazywać autyzm „nasz przyjaciel”? Czy wszyscy tak samo muszą sobie radzić z problemami? Ja się buntuję na to i tyle. Jak mi ktoś coś każe i jeszcze doda że ja muszę to gwarant tego nie zrobię. A czemu to w ogóle trzeba tak klasyfikować życie??? No jest jak jest, jakbyś nie wiem jak to nazwał to i tak jest jak jest. No czy to jest złe, że człowiek wolałby tego czegoś nie mieć? Ja nie kumam o co w tym chodzi. Rozwiń proszę troszkę temat.

Dzięki, ze się buntujecie. Ja się też buntuję.

To trochę tak, jaby rodzicom dzieci z każdą chorobą kazać nazywać ją ich przyjacielem.

Dopadło mnie jakieś koszmarne paraliżujące zmęczenie.

Ale straszne.

Kurka wodna, chyba się starzeję normalnie

Gorąca kąpiel z pianką... Nawet jeżeli ma trwać tylko 15min.

Odpręża jak nic innego na świecie.

Ja "tymczasowo" (od 4 lat... ) nie mam wanny, ale jak już będę miała to przez 2 godziny z niej nie wyjdę :)

:hug:Jestem,myslę,dobrą energię posyłam. Dbaj o siebie i odpoczywaj czasami:yes:

Mój mąż poczęstował mnie jakimś wirusem,buuuuuu.