XX 23.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 czy mozesz pokazac jak taki tablet wyglada? to jest link jakis. i czy mozna to kupic na swiecie gdzies taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aga zerknij sobie tu http://autyzmsoft.pl/obsluga01.php Ojciec autystycznego dziecka, tworzy dla niego programy edukacyjne, którymi chce dzielić się z innymi, mniej "informatycznymi" mózgami Może coś Wam się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.02.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 >>„Nie byłoby Doliny Krzemowej, gdyby nie było autystycznych geniuszy” – to słowa często powtarzane przez Temple Grandin, autystyczną profesor zoologii<< Więcej pod adresem http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1535217,2,zycie-z-zespolem-aspergera.read#ixzz2LpSSWCW8 Musiałam to tu linknąć... Zwłaszcza po tablecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Melduję, że dojechałam:) Matko jedyna - ile śniegu w Jeleniej!!!!! Zaraz sobie wszystko poczytam:) I melduję, że Kosa spotkał się dzisiaj z naszą ciotką Danusią z FM! Ledwie wyjechałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Malka, strona super!! Bratki, biorę się za czytanie. Takie artykuły zawsze podnoszą człowieka na duchu:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aguś ! Ja przed chwilą przyjechałam do domu ! Wasz to , że Franula jest - przekochany ! - przeuroczy ! :yes: Zajął moje serce na ZAWSZE ! Aguś , a tak mi przykro , że nie mogłyśmy się spotkać ! Ale pamiętaj ! Co się odwlecze to nie uciecze ! Jak przyjdzie wiosna to sprawdzimy efekty ćwiczeń - oky ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Zgadzam się na wszystko:) Gdyby wiosna była, wyjechałabym później z Opola, ale wiesz jakie są drogi. Super, że chociaż z chłopaki się zobaczyłaś A Natulke rozkłąda jakiś mikrob, kurka wodna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No wiem Aguś ! Coś Natkę dopadło - ale przy tak dobrej opiece jaką ma przy Tatusiu - to jestem pewna,że szybko się wykuruje ! I będzie zdrowiutka ! Twoje dojazdy - wiem jak są trudne - i jak tylko jest niezbyt dobrze na drogach - to wierz mi - w myślach wysyłam Ci bezpieczna jazdę ! A Twoje dalekie dojazdy maja przemienić się w króciutkie dojazdy i to jak najszybciej i jak najlepiej dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Malka super strona! Tata Marcina jest wielki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 RD - a gdzie Ty właściwie mieszkasz, w jakiej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A dlaczego watek Frania jest w SOS a wątek Dziewczynek Mirka w Forum Forumowiczom, czy jakoś tak? Poitem tylko latać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 DPS-siu zaraz napiszę do Ciebie na priwa ! Od rana mam "wizyty " pseudo hodowców . A wiesz dobrze co to znaczy na wsi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Danusiu - współczuję, bo to naprawdę nie jest miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A co nie jest miłe? Jakie wizyty? Miki, ja nie wiem, gdzie mirek, gdzie my, bo ja zawsze po likach z ulubionych wchodzę..tak na skróty.. Radek właśnie do mnie dzwonił - Franio gorączkuje:( W ciągu pół godziny padł jak betka. Zły znak..kurcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W Niepołomicach był istny pogrom - niektóre klasy w szkole sprowadzone do stanu osobowego - 4 sztuki. Trzymam kciuki, żeby to nie to do Was przylazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.02.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wczoraj Natka,dziś Franio:(Jakoś źle trzymamy ???Oby nie grypsko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A jak to się robi, żeby w te ulubione wchodzic, bo ja latam jak głupia po całym forum. Jesoo trzymam kciuki za Dzieciaki, żeby nie było nic poważnego. Kurka, chyba nie grypa co?! Aga czy ten miód Manuka pomaga w takich chwilach? Czy dajecie go wtedy, w okresie choroby. jakoś więcej czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Żelka, u góry masz taki czerwono-czarny pasek. Na czarnym wybierz "FORUM", wtedy na czerwonym pojawi się między innymi "szybkie menu". Kliknij w nie i wybierz "subskrypcje tematów". Pojawi się lista tematów, w których cokolwiek napisałaś. Możesz powywalać te, które już Cię nie interesują i korzystać do woli z szybkiego wybierania pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aguś ! No nie ! Franuś wczoraj jak iskierka - a dziś gorączka ! Kurka wodna ! - No niech już będzie jakaś normalna aura i do zdrowia i do życia ! Błocko u mnie po kolana ! Aguniu - ja w sąsiedniej wsi mam fermy norek ,i jeszcze dalsze chcą tworzyć ! A dziś u mnie w domu złożył mi wizytę taki przyszły "fermiarz" i odchodziła szermierka słowna na całego ! A sąsiedztwo ferm norek nie jest miłe - co tam miłe - żeby nie powiedzieć smrodliwe ! No i Aguś musimy przeciwstawiać się tym planom. Oby dobrze to wyszło dla ludzi i środowiska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 O matko, Danusiu, współczuję.. Żeluś, Manuka pomaga - ja w to wierzę przynajmniej. Dowodem jest ten sezon - 2 infekcje wyleczone syropem z cebuli, Manuką i steryddami. Ale bez antybola. Niestety fakt ze gorączna narosła w pół godziny do 38,5 nie nie dobrym prorokiem:( Kurcze, a ja w JG.. Najwyżej rano nie pójde do roboty tylko będę do domu wracała.. Na 8 przychodzi p logopedka, najwyżej posiedzi z robaczkami a R skoczy do przychodni zarejestrowac ich. Kurcze, lekrz fajny, ale przychodnia jak z lat 70-80. Nie rejestrują na godziny, nie rejestrują przez tel.. Wyobrażacie sobie ten tłum dzieci w poczekalni i Franka w środku? Pewnie skończy się na pryw wizycie domowej fuck fuck fuck No nic, narazie powiedziałą Ra, zeby w nocy budzik co godzinę ustawił i sprawdzała Frania. R niestety śpi jak kamień. To mnie niepokoi najbardziej. Ale mam nadzieję, ze chłopak da radę, cooo? Bo się tu martwię, cholera jasna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts