Prababka 01.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Coś się przyssało do tych dzieci:(Aga,jak mały ma gorączkę to dozuj ten tablet (wiem,że filtry teraz niezłe,ale ostrożnie,co?)Wieści od Żelki są u niej na wątku-poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Franio z tabletem jak prawdziwy informatyk. Świetne komentarze. Trzymam kciuki za zdrówko. Moich czeka w maju usunięcie migdałków- niestety- to chyba skutek bardzo częstych infekcji sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aga z jakich programow korzystacie?? to o czlowieku i to jak sie pownno zachowywac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 O tym, czy da się po ludzku leczyć dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aguś ! Niezmiennie trzymam kciuki za zdrowie Franusia ! Za nasze dzieciaki forumowe ! Zdrowia dla nich najlepszego ! Franuś pracujący przy tablecie - samo szczęście ! Lepiej człowiekowi - patrząc na Franusia i jego radość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.03.2013 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 MArkotko, to o człowieku to jest 'poznawaj swoje ciało', aplikacja po polsku. Jest fantastyczna! Franek zaśmiewał się w głos jak "gardzołko kaszlało"m kości chrupały, w żyłach przelewała się krew..czad po prostu:) Narazie jesteśmy w fazie testowej, jak juz będzie kilka aplikacji do polecenia to zamieszcze listę XX, Franula ma iPada 1, tego najpierwszego. Wg mnie do celów frankowych jest absolutnie wystarczając. iPad 2 ma już aparat fotogr i ponoc jakość jest lepsza, ale wg mnie iPad1 w zupełności wystarcza. No i stres mamy mniejszy (w razie uszkodzenia). Używki można kupić na Allegro lub w sklepach applowskich. Prababko, Franula ma dozowany czas przed tabletem. "Sesję" miał rano, po południu miał gorączkę 37,5 ale nie poszła dalej. Lecę spać kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Chyba w koncu musimy sie skusic na ipada bo wiekszosc fajnych aplikacji jest właśnie na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aga,jak Franio?Puszcza choroba?Jakich znzczków Się nauczył,pochwal Synka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.03.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Melduję się późno, ale: do 13 byłąm w Prodeste, potem obiad, spacer, przygotowanie do roboty, Francyś itd. Malduję, że krasnal koncertowo wychodzi z choróbska! Ja tam wierzę w miodek Manuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.03.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jakich znzczków Się nauczył,pochwal Synka:) Narazie krasnal doskonali się w gwizdaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.03.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dla Chorowitków:stirthepot::stirthepot: Lekko nie jest z tym świrusem,boli dość mocno krtań U nas tak pięknie dzisiaj świeciło słonko.Przez szybę patrząc to dzień był cudny. Trzymajcie się zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ktoś z Was ma wieści od Żelki? Ja dziś obudziłam się z bólem gardła, kurcze. Chyba od Franca załąpałam. Dziś wyjeżdzam z Opola dopiero o 14. TAKA pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 popłucz sobie wodą utlenioną. Wcale nie żartuję. Byle to nie był perhydrol!!!! Taka zwykła woda na rany. I nie pij ale wypluj. Ładnie leczy bóle gardła. I propolis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 To uderz czymś w to gardło!Weż ze Sobą jakies leki:)Wpogodzie u mnie dziś juz był śnieg,słonce a teraz noc i wiatr.Szerokiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ewa ma racje z tą wodą utlenioną... Kiedyś laryngolożka kazała mnie pędzlować wodą utlenioną gardło szpatułką z gazikiem, albo przynajmniej patyczkami do uszu... niezbyt to fajne ale na anginę bardzo skuteczne.. moim chłopakom tak robiłam i szybko z anginy wychodzili.. ale matkę przeklinali... Spokojnej podróży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Aga, o nas masz u mnie, w podpisie, pogaduszki tutejsze. Żyjemy jakos. Franio z tabletem boski jest, piękne fotki na blogu. Gdzie się takie uzywanea dobre kupuje? Bo moj maz mowi ze to cudo 2000zl kosztuje, a my to sie spodobalo do pracy z dzickiem. Miodek zamawiamy! Kurka go wodna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Świetnie, że Franio już lepiej się czuje. A woda utleniona na gardło- potwierdzam, skuteczna, choć mało przyjemna. Tylko mi kazali ją rozcieńczyć zwykłą wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja na szybko - dojechałąm.Byłam z rodzinką aż do 14:30:) Żeluś, nówki a i owszem 2300-2700.Używki, pierwszy wypust 300-500 już znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Znajdę gdzie, na allegro? Czy mozesz dokładnie napisać czego mam szukać jaki model by się nadawało na takie rzeczy do pracy z dzieckiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Znajdę gdzie, na allegro? Czy mozesz dokładnie napisać czego mam szukać jaki model by się nadawało na takie rzeczy do pracy z dzieckiem? Sam nic nie doradzę ale może tu coś będzie ciekawego; http://forum.android.com.pl/f235/jaki-nowy-tablet-do-400-za-194454/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts