Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Coś się przyssało do tych dzieci:(

Aga,jak mały ma gorączkę to dozuj ten tablet (wiem,że filtry teraz niezłe,ale ostrożnie,co?)

Wieści od Żelki są u niej na wątku-poranne

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Franio z tabletem jak prawdziwy informatyk. Świetne komentarze. Trzymam kciuki za zdrówko. Moich czeka w maju usunięcie migdałków- niestety- to chyba skutek bardzo częstych infekcji sprzed dwóch lat.

Aguś !

Niezmiennie trzymam kciuki za zdrowie Franusia !

Za nasze dzieciaki forumowe ! Zdrowia dla nich najlepszego !

Franuś pracujący przy tablecie - samo szczęście !

Lepiej człowiekowi - patrząc na Franusia i jego radość !:):bye:

MArkotko, to o człowieku to jest 'poznawaj swoje ciało', aplikacja po polsku.

Jest fantastyczna! Franek zaśmiewał się w głos jak "gardzołko kaszlało"m kości chrupały, w żyłach przelewała się krew..czad po prostu:)

Narazie jesteśmy w fazie testowej, jak juz będzie kilka aplikacji do polecenia to zamieszcze listę:)

XX, Franula ma iPada 1, tego najpierwszego. Wg mnie do celów frankowych jest absolutnie wystarczając.

iPad 2 ma już aparat fotogr i ponoc jakość jest lepsza, ale wg mnie iPad1 w zupełności wystarcza.

No i stres mamy mniejszy (w razie uszkodzenia).

Używki można kupić na Allegro lub w sklepach applowskich.

Prababko, Franula ma dozowany czas przed tabletem.

"Sesję" miał rano, po południu miał gorączkę 37,5 ale nie poszła dalej.

Lecę spać

kolorowych

Melduję się późno, ale: do 13 byłąm w Prodeste, potem obiad, spacer, przygotowanie do roboty, Francyś itd.

Malduję, że krasnal koncertowo wychodzi z choróbska!:)

Ja tam wierzę w miodek Manuka:)

Dla Chorowitków:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Lekko nie jest z tym świrusem,boli dość mocno krtań:( U nas tak pięknie dzisiaj świeciło słonko.Przez szybę patrząc to dzień był cudny. Trzymajcie się zdrowo.

Ktoś z Was ma wieści od Żelki?

Ja dziś obudziłam się z bólem gardła, kurcze. Chyba od Franca załąpałam.

Dziś wyjeżdzam z Opola dopiero o 14. TAKA pogoda!:)

popłucz sobie wodą utlenioną. Wcale nie żartuję. Byle to nie był perhydrol!!!! Taka zwykła woda na rany. I nie pij ale wypluj. Ładnie leczy bóle gardła. I propolis.

Ewa ma racje z tą wodą utlenioną...

Kiedyś laryngolożka kazała mnie pędzlować wodą utlenioną gardło szpatułką z gazikiem, albo przynajmniej patyczkami do uszu... niezbyt to fajne ale na anginę bardzo skuteczne.. moim chłopakom tak robiłam i szybko z anginy wychodzili.. ale matkę przeklinali...

Spokojnej podróży... :)

Aga, o nas masz u mnie, w podpisie, pogaduszki tutejsze. Żyjemy jakos.

Franio z tabletem boski jest, piękne fotki na blogu. Gdzie się takie uzywanea dobre kupuje? Bo moj maz mowi ze to cudo 2000zl kosztuje, a my to sie spodobalo do pracy z dzickiem. :yes: Miodek zamawiamy! Kurka go wodna!

Świetnie, że Franio już lepiej się czuje. A woda utleniona na gardło- potwierdzam, skuteczna, choć mało przyjemna. Tylko mi kazali ją rozcieńczyć zwykłą wodą.

Ja na szybko - dojechałąm.

Byłam z rodzinką aż do 14:30:)

Żeluś, nówki a i owszem 2300-2700.

Używki, pierwszy wypust 300-500 już znajdziesz:)

Znajdę gdzie, na allegro? Czy mozesz dokładnie napisać czego mam szukać jaki model by się nadawało na takie rzeczy do pracy z dzieckiem?
Znajdę gdzie, na allegro? Czy mozesz dokładnie napisać czego mam szukać jaki model by się nadawało na takie rzeczy do pracy z dzieckiem?

Sam nic nie doradzę ale może tu coś będzie ciekawego;

http://forum.android.com.pl/f235/jaki-nowy-tablet-do-400-za-194454/

pozdrawiam