Żelka 04.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dzięki Zbyszku! Zapytam jeszcze naszego rehabilitanta, to taki dobry, pomocny chłopak a zna się też na komputerach. Bo ja to kompletnie nic a nic w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Żelko, tu link do licytacji do urządzenia podobnego do tego, który ma Franuś: http://allegro.pl/apple-ipad-32g-srebrny-etui-i3061947453.html Ten sam model, ale z opcją KUP TERAZ - niestety - dość drogi: http://allegro.pl/apple-ipad-wi-fi-32-gb-i3067118842.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Żelka, pisałam u ciebie o Biedronce., będziesz pytać, to zapytaj o tamten. Problem jest jeden - trzeba być przed sklepem pewnie godzinę przed otwarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aga, jak znajdziesz czas to napisz, albo podaj linka gdzie mozna doczytać cos więcej na temat tych tabletów i tych programów dla dzieci, ok? Bo ja kompletnie nie wiem czego mam szukać. Bo jak czytam mi wszystko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Zelka jak chcesz lepsze aplikacje jak na ipada to tylko apple, pozostale maja system androida pewnie i inne aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 O widzisz, to już jest coś, bo na allegro tego multum a chwala wszystko. A ja nie wiem czy to się nadaje na te programy dla dzieci czy nie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 To ja na szybko bo roboty mam qpę dziś. Jutro z domu przyślę nazwy aplikacji. Jak pisze Markoto jest Apple z systemem IOS i reszta z androidem (chyba upraszczam, coo?)Ale tablet applowski jest b intuicyjny (= prosty w obsłudze) i na appla jest więcej aplikacji. Nam z tym tabletem naprawdę się fuksnęło, bo dziewczyna po prostu wpadła na pomysł z uzywanym sprzętem szybciej niz ja.. Ten link , co podaje anSi do tableta - Franula ma cienszą wersję, 16 nie 32 (pojemność), ale narazie ma zajęta 3 pamięci tylko a ma już kilkanaście aplikacji i połowę potrzebnych piktogr. Żeluś, jak się obserwuje all można upolować kąsek za 300-500 zł. Mówię oczywiście o tych najstarszych tabletach bez aparatu foto, z pojemnością 16 GB. Kości zostały rzucone. W robocie.Odwrotu brak. A mnie choroba rozkłada.Szlag!Krasnal wyhodował w sobie jakieś wstrętne mikroby mutanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Meldunek z domu - etui doszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No i masz, a tak dobrze miało byc z miodem manuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aga, dzięki! O to, dla nas wystarczy, bo mi w zyciu nie opanujemy tyle programów co ma teraz Franio. Będę na pewno szukać. Nam też do muzyki się przyda, to może jak znajdziemy coś z więcej na przykład 32, to do muzyki jak znalazł będzie.A zdjęcia Frania boskie! Normalnie nieziemskie etui, tak jak Franio!!! Bomba po prostu! Aga, kurka czy to nie ta grypa. Mój mąż dziś calutki dzień tylko śpi. Nigdy jeszcze od kiedy go znam tak nie miał. Jakby to było to, kurka do Frania się nie zbliżaj raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aneta, miodek ino dla Francysia kupujemy a mi ostatnie "wrażenia" chyba też trochę w kość dały Jutro mam pierwszy raz na jogę jechać Pomoże?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Jak dojedziesz do domu jutro,to do wanny,herbata z sokiem i na 333 zdrowaśki pod kołderkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Franuś z etui - to razem obraz wielkiej radości ! Ale się zakup super udał , że ho ho ! Zainteresowanie Franusia tabletem tak wielkie , że i do zdrowia szybciej wróci ! Aguś , a pewnie że joga pomoże i to bez dwóch zdań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aga, kiedyś w wojsku na przeziębienie serwowano polopirynę i trampki . Rozumiem, że chcesz sprawdzić, czy stary wojskowy sposób się sprawdza? Ale to nie joga tylko marszobieg 10 km z pełnym ekwipunkiem ... joga za laitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mnie joga godzinna ładuje energią, ale czterogodzinne warsztaty sprawiają, że na resztę dnia zalegam z książką i nie mam ochoty na absolutnie żadną aktywność życiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 :D:D Dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.03.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 oooo Aga... chyba Cię za sobą prosto z Jeleniej przyciągnęłam:) Melduję, ze dojechałam. Rozłożona na łopatki.Sąsiadka tez rozłożona - chyba nasze niedzielne spotkanie przed moim wyjazdem było owocne chorobowo. kurka Netu nie mamy - koparka kable przecięłalece na playu mobilnym kończę i zaraz z sokiem pod kołdrę sie ładuję szlag by to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.03.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 :D:D Dużo zdrówka. Aga , wszelki duch... gdzieś Ty się podziewała...? Franio wygląda jak prawdziwy znawca tematu. Aga, mój sąsiad, gdy go coś brało, to na godzinkę szedł biegać. I to nieważne, że lało, wiało- szedł się wypocić :eek:. Żona biedna ręce załamywała, lamentowała, a on na drugi dzień był zdrów jak ryba. Tylko, że to komandos..., w dodatku maratończyk. Ale coś jest w tym wysiłku fizycznym na początku choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kuruj Się:yes:I postaw na uliczce znak zakaz wjazdu dla koparek:)Skarbów szukają?Bo często coś Wam przerywają kable:( U mnie dziś pierwszy słoneczny dzień,17 godz. i widno-szok jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.03.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja Agę tu chyba moim telefonem do niej z 2 tyg temu ściągnęłam:) Słuchajcie, przyszłam tu, ba...przybiegłam z zawałem na ustach, bo..dostaliśmy zaproszenie do Warsiawy..do Sali Kolumnowej Sejmu..Jezus Mariawszysto przez ten konkurskurka wodnakto mnie z roboty zwolni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts