RD2011 08.03.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Malko ! Fajnie , że się udało - cieszę się !:wiggle: Aguś - Tobie też super się uda - dalej trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Malka, przyznaję się, że nie trzymałam, bo nie wiedziałam.. Ale widzę że wszyscy sprawili się na medal:) Zbysiu kochany dziękujemy za kwiatki:) My mamy dziś bardzo bardzo trudny dzień.Franio od rana krzyczy, płącze..nie wiemy co się dziejeTo jakiś kanałDopiero ok 40 min temu lekko odpuściłFrania już 2 tyg męczy katar , jest osłabiony infekcją, więc pewnie stąd to samopoczucie dzisiejsze. W dodatku zmiana pogody..Chce juz wiosny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To co ? Można już kciuki puszczać? Bom trochę głodna od wczoraj u umyć się chciałam Malka super, że się udało to co się udać musiało Aguś spokoju dla Frania życzę i zdrówka. Bidulek słodki A książka jest, jutro pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Z tym kanałem -musicie jeszcze trochę wytrzymać ,niedługo Franio Wam powie(pokaze) co mu dokucza.Dużo cierpliwości!Wiosny też chcę-u mnie od nocy sypie śnieg bez przerwy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 U nas też śnieg pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Siedzę i przeglądam piktogramyprzesyłąm na tabletstaramy się jakoś okiełznać te 1400 obrazków Franiutek b chce z nami się dogadać, kurcze Krokusiu, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aguś,dogadacie się,powolutku.Byłaś na kursie,wiesz jak zacząć i wiesz ,czego w komunikacji potrzebujecie pilnie.Może oprócz tabletu porozwieszaj w kilku miejscach w domu tablice z piktogramami tematycznymi,jakoś pogrupowanymi.Franio nauczy sie podbiegać i pokazywać.Ja tak tylko "na czuja" gadam ,Ty wiesz najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczyny a jest jakieś antidotum na ludzi co źle życzą??? Chyba jest mi jednak potrzebne no i mam nauczkę żeby się nie chwalić zakupami do domu przed niektórymi:( Aga to minie i Franiu znowu będzię w formie pamiętaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kaśka ja proponuję wypróbować laleczkę voodoo a dlaczego masz się zakupami nie chwalić? Przecież tu każdy głownie sie czymś chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Tu tak i ludzie ok a u Franusia to tuż samo dobro;) widać nie wszyscy tak mają za co się w domku nie weźmiemy to zonk tłumaczę sobie że przejmuję się tylko rzeczami ostatecznymi i chorobami ale limit niepowodzeń mam przekroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 DPS, ta plecionka na zdjeciu to Twoje wlasne??! Musi one zadzialaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.03.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kasiu, ludzie som...sama wiesz jakie.Różni.. Krasnalek kryzys zażegnał i pożegnał.Tak to wygląda.Dziś zmiana o 180 stopni.Przytulasy i buziaki..matko..taki cukiereczek na 102;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Za Malkę wczoraj już puściłam.. Za Ciebie potrzymam... I jak tam zdrówko???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Aga wystawiałaś już pisanki na aukcjach Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Melduję że dojechałąm:) Żeluś , pisanki wystawione są Zaraz biorę się za wystawianie sukni od DPS. Bo posłuchajcie, to jest zaszczyt niesamowity naprawdę.. DPS przekazała suknię ślubną swojej synowej na uakcje dla Francika. Norrrmalnie ręce mi się trzęsą nad klawiaturą Dzięki kobietki:) I melduję, że z subkonta Frania została ściągnięta pierwsza część opłąty za turnus letni:) Cały cza smam nadzieję, że PCPR przyzna nam dofinansowanie, zawsze to już będzie jakieś 1600-1800 zł mnie do zapłaty. Lecę suknię wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Rozumiem, że mam sobie linka szukać sama. Znalazłam. Rety to te co w zeszłym roku kupiłaś też wystawiasz, ja myślałam, że tylko te dwa będą i to razem, a tu tyle tego. No to namawiam na kupowanie! ładniejsze w naturze słowo daję. Pisaneczki zwłaszcza te ostatnie szaro, czarno białe się bardzo podobały. No to pokażcie teraz jak bardzo! Franio się ucieszy! Linków też nie wklejam ale pod koniec szukajcie. Edytowane 10 Marca 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ha ha:) Żeluś prawda jest nie taka że ja złośliwa jędza, tylko że internet mam tu fatalny:) NIe wiem czy dam radę zrobić wpis na blogu, kurka wodna A pisanki na samym końcu aukcji są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Choroba meczy starego to co się Franiowi dziwić, dobrze że już lepiej.Dużo zdrówka i oby do wiosny, bo u nas znowu zima.Kciuki zaciskam i fluidy wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.03.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kurcze, pierwszy raz dziś zaliczyłam zgon-zgonów. Publicznie przyznaję się, że starzę się. Nie ma się co czarować, trza spojrzeć prawdzie w oczy;-) Wszystkie pisanki już zalicytowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aga, Ty mnie nie denerwuj z tym starzeniem się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts