Krokusia 15.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 DPS-iu to zawsze lepiej niż zimny drań bez rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Noo oczywiście że 26 maja.. oczywiście.. Jak napisałam, kliknęłam i musiałam lecieć .. to się zorientowałam, że byka strzeliłam.. To nic.. Przynajmniej pamiętamy.. :)n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jedno mnie zawsze będzie zadziwiać w takich sprawach, dlaczego ten KTOŚ interesuje się nie swoją kasą.....Ludzie czytają i pomagają nikt ich nie zmusza, więc o ssoooo chodzi......Kciuki trzymam, dobre myśli wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O zawiść, jak zawsze.jak nie wiadomo o co chodzi, to o kasę chodzi, nie? Konkurencja przecie do 1%, rehabilitacyjna ich mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Niestety tak jest, że jeden będzie leżał i pachniał oczekując,że mu manna z nieba spadnie bo on ma niepełnosprawne dziecko, bo mu się należy i już, a opluwać będzie tych, którzy flaki sobie wypruwają by swojemu dziecku zapewnić choć minimum specjalistycznej opieki , nie zważając na to ile życia poświęcają, jak bardzo zabiegają o pomoc ile czasu i wyrzeczeń kosztuje ich każda złotówka wpływająca na subkonto.A jak już wpłynie, to dziesięć razy ją obejrzą nim wydadzą, upewniając się,że słusznie jest wydatkowana na ten a nie inny cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Zaraz, zaraz, poszłam obejrzeć te jajka na aukcji u Agnieszki i nie ma. U Żelci też nie ma. To gdzie są jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ale niech sobie leży i pachnie jak chce a o 1% na blogu swoim prosi-więc gdzie różnica?On pachnący.leżący moze prosić a Aga nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Ewa to z lampką??? tfuuuu z babką tu są wszystkie http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=76741&us_id=19263495 Ale niech sobie leży i pachnie jak chce a o 1% na blogu swoim prosi-więc gdzie różnica?On pachnący.leżący moze prosić a Aga nie??? Prababko, chodzi mi o to,że ten leżący dostanie dwa srebrniki, a ten zapieprzający dwadzieścia dwa, a żale będzie miał , że hoho. Edytowane 15 Marca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tyle mądrych zdań już tu padło, że ja się nie będę produkowała. Aga, Ty najlepiej wiesz, co teraz zrobić, jak wyważyć słowa i jak dużo napisać, ile przemilczeć lub zasugerować, żeby niefajni ludzie zrozumieli, że koniec bezkarnego plucia, ale zarazem, że wojny otwartej nie chcesz wszczynać. Wystarczy morda w kubeł z ich strony, a Ty poprzestaniesz na ostrzeżeniu.Kciuki ściskam za wszelkie ważne spotkania bezustannie - na wszelki wypadek, żebym nie przeoczyła czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ogólny mobil (tu chyba sami kierowcy::)Proszę ciemna o informację,jak się robi te Chmurki????? Malka-ja przekornie,bo jednak czy tyrasz przy tym czy lezysz to zawsze tylko prosisz,nie naciągasz(bylam na blogu Agi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Prababka, siur, to "tylko" proszenie. Z tym,że jeden walnie raz w roku banerek i oczekuje takich samych, baaaa większych efektów jak ten, co każdego dnia wykonuje tytaniczną robotę, organizując bale, aukcje, zbiórki publiczne, wystawiając przedmioty na all (tu mój pełen szacun, bo popełniłam parę aukcji w życiu i jest to dość traumatyczne przeżycie). O o to mi jedynie chodziło,mętnie coś się wypowiadam, a trzeźwam jak świnia A chmurki to jakie sobie pani życzy ? bo u mnie śnieżne cholery wiszę nad głową Na dole, pod każdą wypowiedzią masz szary pasek, a po jego prawej stronie "odpowiedź z cytatem", odfajkowujesz i masz chmurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Czytałam. Bardzo dobrze napisane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dzięki trzeźwy mobil:)))Śnieżne dzisiaj przeklęłam jak szewc,zamiecie ,zawieje3/4 dnia,wystarczy dla jednej prababki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dzięki:hug:Ja , kurka wodna, niczego nie pragnę niż... Sandra Bullock w Miss Agent:)Pamiętacie tę scenę z pokojem dla świata/na świecie? Agdusiu, ujęłaś pięknie to, o co mi chodziłoA rozmowa przełożona na przyszły piątek, bo ważna osoba, z którą miałam rozmawiać rozchorowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Aga bardzo dobrze napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.03.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jeszcze raz dziękuję Wam. Mam nadzieję, że to zakończy temat. Napisałam teraz wpis o terapii hiperbarycznej - Ewa, byłabym Ci ogromnie zobowiązana, gdybyś się wypowiedziała (wywołuję Cię do odpowiedzi we wpisie...). Nie mam kompletnie pojęcia, co o tym sądzić. Opisy brzmią pieknie, dla laika. Ale Ty jesteś tak cudownie krytyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Aguś ! Przesyłam MOC dla Was ! Więcej nie piszę - wiedzcie tylko - jak bardzo Jesteście Szanowani jako Rodzice i Rodzina ! Ukłony Wam Ślę ! Do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Byłam, napisałam. Ale dodam tutaj, ja znam wskazania dla dorosłych. W oficjalnych wytycznych u dzieci nie znalazłam autyzmu, ale nie muszę wszystkich znać. Stany niedotlenienia mózgu - owszem, ale ostre, w przewlekłych już różnie... czasem bardziej może zaszkodzić, niż pomóc. Potrzebna olbrzymia i dokładna diagnostyka przed - według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.03.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 RD:hug: Dziękuję Ewa.Mnie zastanawia jak dziecko z autyzmem jest w stanie wytrzymać czy to w komorze jednoosobowej czy wieloosobowejNo chyba ze wysokofunkcjonujące..ale nie wiem. NIe wyobrażam sobie tego po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No to chyba lepiej odpuścić...? Nie wiem, nie znam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts