AgnesK 17.03.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Melduję, że dojechałam. Po TAAAAAAAAAkich drogach, to ja mogę jeździć Aneta, ja tego w ogóle nie rozważam w odniesieniu do Frania Naprawdę Napisałam ten tekst, ponieważ dostawałam informacje na pw, samą mnie też temat zainteresował. Ale Franula to 'facet z przeszłością', w życiu nie zaufałabym obcemu neurologowi kwalifikującemu Franca do tej terapii. Naszej dr neuro owszem. To jak na mój umysł zbyt poważna terapia. O pieniądzach w ogóle nie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No - czyli odpuścić. Agnieszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 . Depsia dzis tylko chodzi po watkach i język pokazuje! :rolleyes:A ja chciałam też Jej pokazać i go nie znalazłam. Depsia moc jest po Twojej stronie. O kurcze jest i język, znalazłam!!! Ale odpuszcze sobie, z Depsia i tak nie wygram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aga bardzo się cieszę, że dojechałaś bo drogi rzeczywiście nareszcie są super.Tylko nie chcę Cię martwic bo jutro znowu śnieżyca, a że ja we wtorek mam dzień to na bank będzie na drodze masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wpis na blogu mi się podoba,szkoda tylko że musiałaś go popełnić. U nas nadal zima czyli śnieg i mróz. Już powoli tracę cierpliwość.Oglądałam prognozę pogody i dobrze nie jest. W następną sobotę opady śniegu i -2:bash:Trzymajcie się ciepło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aga, nie denerrrrwuj mnie;-)Słyszałam coś ze jutro pogoda ma się sfuckać.Czyli co, wielkanoc zimna?????? swojaczko, ano szkoda:( Ale ludzie są jacy są. Ja po tym "wydarzeniu" nie odpuszczę następnym razem. nie mozna bezkarnie pomawiać ludzi Żelcia, odpuść..Z ciotką nie wygrasz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dobrze, że przynajmniej o tym wie... Czasem i jęzor trzeba pokazać, żeby dobitniej swoje powiedzieć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aga śnieg zapowiadają od dziś popołudniu do jutra, potem mam być niby cieplej. Tyle, że ja już tego śniegu mam po dziurki w nosie, a jak pomyślę o jeździe rano do pracy to mam dość A od pacjentów słyszę jak to mamy pięknie:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No bo pięknie tu...pięknie śnieżnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U nas też, q..., pięknie i śnieżnie! Jakoś mnie nie ucieszyła dzisiejsza popołudniowa śnieżyca... Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 pewnie z tego samego powodu co i mnie :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U mnie też już biało i nadal sypie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Oooo!!!To mnie wreszcie ucieszyła śniezyca,,,.bo byla nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U mnie też nie, ale duuuje..ptaszki ziarna z karmnika wyjadają a zimą gardziły. To się nazywa przednówek chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Czy juz wiadomo co to jest to ekstremalne bul-bul?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mnie się tam już nie podoba, mam dość przy machania odśnieżaniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 19.03.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ekstremalne bul-bul to pawik Franiowy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.03.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ale kosę ubiję za poważny ton, mało nie zeszłąm:) A Franula dziś jak wróciłam do domu taki wesulutki...buuuu wczoraj się udało (juz nie bul-bul) ALeż pogoda! Już miało być przecież wiosennie! Musze kończyć bo tonę w robocie na jutro mam wysłać plik papieró wypełnionych Wszystko gites a w przerwie popełnię dziś kolejny wpis z zagadką Ale żebyście wywczoraj słyszeli jak się franek z tego pawia cieszył..jakas masakra normalnie:) A z drugiej str martwi mnie to kurka... bo młody jadł jadł jadł aż...paw kuźwa, to nie jest normalne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ale pisałaś ,że włożył palce do buzi-więc normale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.03.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 NIe, popchał jedzenie. Franek ma okresowo takie "napady: dostymulowywania jamy ustnej. Znowu to jest - pcha paluchy do buzi. I teraz znowu ma taki czas. Słuchajcie - mam terminy mega ważnych rozmów - obie w piatek. Pierwszą potwuerdzam jutro (ta rozmówczyni co to się rozchorowała - oby wyzdrowiała już), wstepnie o 9,30. Druga megaważna, duże szanse na wyjście z tarczą..o 13. Jezus maria..w czwartek się z kciukami przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts