Prababka 19.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 To pojadę mądrością ludową W piątek dobry początek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Obserwuj go i się zobaczy, na razie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie martw się na zapas. Palcem można piękne bul wywołać. Może mu niechcący wyszło.Zdjecia mi sie wcale nie otwierają w blogu. Pewnie coś z moim netem, albo cóś?Kciuki w piątek zarezerwowane dla Ciebie. Znaczy jeden, bo drugiego będę od 9 do 11 trzymała za Małgo - konkurs recytatorski, etap powiatowy (gminny wygrała). Potem oddam Ci też drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ok jeden za Małgo, drugi za Agę znów będę miała popisane łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aguś gratuluję Córce, i tzrymam kciuki za dalszy etap. Aga za Was to ja kciuków nawet nie puszczam. Mnie dopadła jakaś niemoc. stefek po leczeniu, nerwy puściły i teraz mnie telepie. Dziś mi sie taaaak wstać nie chciało. A Stefek skubaniutki o 3.30 wstał. (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Żeluś, te nerwy i stres ci wychodzą pewnie..Uważaj na siebie,d ziewczyno... A Franulka juz po pobraniu krwi.Inaczej zupełnie niz poprzednio - do ostatniej chwili wiedział, co będzie..nie płakał przed, tylko takim żałosnym bojaźliwym głosikiem mówił kuj-kuj..Boże jaka bida kochana.Zła jestem na siebie bo z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć zeby od razu morfologię kontrolną małemu zrobili i poszła tylko krew na biochemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 morfologię można z paluszka. On już dzielny zaczyna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Franio teraz zaczyna rozumieć sytuację i wie, że coś tam nie jest fajne ale musi być. Dumny jesteśmy z Frania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dzięki Aga, przypomniałaś mi,że młodemu muszę ASO i żelazo powtórzyć Dzielniacha z Franka Żelka , toż Stefek wcześniej wstaje niż ja chodzę spać :jawdrop: Ależ Ty musisz być zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Franio już nie panikuje wie co go czeka i jest dzielny jak zawsze Ja ostatnio kułam 5 - latkę, która pierwszy raz prz pobraniu nie płakała. Tato bardzo zdziwiony, a mała na koniec mówi tak : - po co ja się tak zawsze darłam, jak to nic nie boli ... Mało z ojcem nie padliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 20.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Przeczytałam wszystkie wpisy z dużą uwagą i właściwie nic mądrzejszego bym nie napisała. Trzymam za Was kciuki i jestem pewna, że wszystkie kłopoty z niefajnymi wpisami pójdą w niepamięć i nigdy już nie zagoszczą w Waszym życiu. Franuś jest cudnym dzieckiem i tylko dzięki rodzince jaką ma tak świetnie się rozwija pomimo swoich niedoskonałości. 1% podatku staram się zawsze przekazać od wszystkich którym rozliczam Pity ( oczywiście za ich zgodą) Przesyłam całuski dla dzielnego Franusia, Natalce a rodzicom życzę wiele spokoju i radości z osiągnięć wspaniałych dzieci. Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dziękujemy:hug: Na blogu umieściłam Orzeczenie o Kształceniu Specjalnym. Nie dziwcie się zapisowi o oczach - to na zalecenie okulistyczne, żeby można było ćwiczyć Franiowe oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jedna z moich córek w wieku 6 lat tak panikowała przed szczepieniem, że we dwie z lekarką nie mogłyśmy jej utrzymać (pielęgniarka usiłowała kłuć), dopiero z pomocą jakiegoś tatusia, który siedział w poczekalni, nam się udało. Kiedy w trzeciej klasie miała mieć pobraną krew (badanie było warunkiem dostania się do klasy sportowej), chciała zrezygnować z klasy sportowej. Pielęgniarki w sile trzech czarowały ją godzinę, zanim się udało. A inna z moich córek mając kilka lat czekała na szczepienie z uśmiechem (fakt, że nieco wymuszonym w chwili ukłucia). Dzieci są różne... A Franio, który wie, co to kłucie jak niewiele dzieci, jest prawdziwym mocarzem, że tak pięknie i dzielnie to zniósł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 "instrukcja dla nauczycieli"-napracowali sie fest,ale za pół roku będzie przecież nieaktualna-Franio bedzie wtedy zupełnie innym juz Franiem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.03.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziękujemy:hug: Na blogu umieściłam Orzeczenie o Kształceniu Specjalnym. Nie dziwcie się zapisowi o oczach - to na zalecenie okulistyczne, żeby można było ćwiczyć Franiowe oczka Pismo , muszę na trzy razy czytać :jawdrop:bo tracę koncentrację . Zrozumiałem ,że idzie w dobrym kierunku ? Świetne zdjęcie Frania z piłką. Fryzura bomba . Dzisiejsza młodzież ma dobrze / za moich czasów .... /:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pozdrawiam WIO-sennie:)W ogródku sniegu po kolana,na uliczce zwały śniegu-też tak macie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.03.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Zbyyysiu...:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.03.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Przypominam o kciukach.I to podwójnych..Jutro powinna się rozstrzygnąć sprawa przedszkola no i mam te 2 b ważne rozmowy9,30 i 13.Matko jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cholera, jak ja bez rąk będę łopatą machać ??? cóż, kciuki ważniejsze, trzeba będzie jakiś patent znaleźć na łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 22.03.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Bry, kciuki trzymam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts