AgnesK 08.04.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie napisałąm Wam że ten bardzo ważny z najważniejszych nie chce się ze mną spotkać Mówi ze nic nie ma i doopa. kurka wodna. szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Prababko, mojej zasługi w tym nijakiej nie ma, po prostu mądrej głowie dość dwie słowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Enooo Aga, jak to tak nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No tak DPS-iu,dziś masz dzień dobroci dla malowanych:DAga,spokojnie,znajdziesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aga, nie wiem, czeo szukasz, jakoś nie łapię.. Ale wiem, że do antybola dołóż sobie inhalacje ze sterydu w nacl, pożyczonego od młodego. Szybciej przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.04.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aga nie lekceważ choroby i postaraj się wyleżec,bo będzie się wlokło. Koleżanka kaszle " dopiero" siedem tygodni!!! Nie martw się na zapas o inne sprawy będzie dobrze,zamieszamy:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ewa, ale że co, w roztworze soli trochę sterydu rozpuścić i inhalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aga aktualnie moja kuzynka ta od Piotrusia jest w Dąbkach mogę ją przepytać konkretnie aktualnie wiem tyle że jedzenie w ośrodku wspaniale;) i nawet niejadek je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Sol rozrzedza wydzielinę. Inhalacje z soli ułatwiają wykasływanie, jeżeli coś zalega. A działają mniej inwazyjnie niż syropki. Nawiasem mówiąc ilu ludzi widziałam, którzy kasłali Z POWODU SYROPU nabytego niepotrzebnie w aptece, a nie z powodu infekcji . Steryd wspomagająco przy takim kaszlu. Nie ma alergii, ale steryd skraca trochę chorobę a przynajmniej tą koszmarną nadreaktywność oskrzeli, która zostaje na długo w postaci suchego męczącego kaszlu. Nie jest to leczenie takie do końca zgodne "z przepisami" ale pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Agus,leżysz???wracasz do żywych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.04.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aguś ! Wiesz ,że calutki czas wysyłam dobre myśli na pozytywne zakończenie Twych SPRAW !:stirthepot::stirthepot: No musi wyjść tak jak Ty sobie życzysz! I tak ma być - no !:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.04.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Kaśka, ale w Geovicie w Dąbkach jest? Przepytaj proszę Ewa, pan dr osłuchał. NIe odezwał sie ani słowem, ja jakoś nastroju do rozmowy też nie miałam . Potem było tak: - Ma pani w domu jakiś syrop? - Ale jaki syrop? - Na kaszel - Ale jaki? - No syrop! (wkurw w oczach) - No jakiś mam. Najwięcej dla dzieci. Ale mam. Dr pisze. Coś. - Na antybiotyk jakiś uczulona pani jest? - Nie. Cisza - Tu recepta na antybiotyk - Dziękuję. Sterydu zostały nam ino 3 amp dla Francy. Tu jest przedziwny system. NIe mogę zostawić info w rejestracji ze prosze o receptę dla dziecka (przeca info w karcie jest). NIe, musze przyjść z dzieckiem. "Pikanterii" dodaje fakt, ze pediatra przyjmuje tylko 2 godz dziennie. Rejestracja przed okienkiem o 7.30-8. Kto pierwszy ten lepszy. Dr jest super, ale nie mogę się przestawić na ten system rejestracji. I po kiego grzyba mam ciągnąć Franca do przychodni z chorymi dziećmi tylko po recepte? Yh..mam dziś ciśnienie Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 teraz coś się pozmieniało i nie wolno wypisywać recepty bez chorego. A już najlepiej, jak leki pulmonologiczne pisze pulmonolog. Strach przed refundacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.04.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Moje dorosłe dziecko zażyczyło sobie taką zabawkę http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7KUOwLmjs_E Może ja tu nie w porę z tym,bo Franio chory,ale pomyślałam sobie że taki przdrzezniacz może być doskonałym przyjacielem Frania i trochę zmuszać go do mówienia? na alle za 50zł można kupić Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.04.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Marynata, chomik czad! Ale powiem Ci, że Franula ma takie cudo na..tablecie;-) Nie chomika, jeno kota. Zaśmiewa się do łez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 tak, kot na tablecie jest fantastyczny, moje chłopaki gadają do niego "godzinami" i zaśmiewają się do łez ja się chyba nie witałam tutaj, ale czytam sobie już jakis czas, szczególnie bloga zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Przyjemniaczek ,ten Twój doktorek:)Aguś,Franio w tych kaskach jest piękny,ale taki drobniutki- po co mu parasol,kup mu kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 09.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zmien doktora, bo ten Twoj to nienormalny jakis - kobita ledwie zywa, a ten laskawie 1 dzien przepisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O matko, chomik przezajefajny! Sołtys już coś przebąkuje nieśmiało, jak zobaczył, ale mu mówię, że tam dwa zera w cenie są, nie jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts