DPS 11.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja tam twierdzę, że małę jest piękne. Urośnie nasz krasnalek, a i tak każda będzie jego, z tym uśmiechem i wdziękiem osobistym, jaki on ma nie ma bata, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A jak nie urośnie na kinkonga.. to będzie jeździł bardzo dużym samochodem.. Jak obserwuję, to niezbyt wysocy faceci jeżdżą dużymi samochodzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.04.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ale sam musi sobie na niego zarobic! Dziś nasza OSP 3 razy alarm ogłaszała..jejku co się mały napłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 powoli przywyknie:hug:Aguś,a będziecie w tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A wiesz, że jak się zastanowić, to coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 DPS-iu,w czym??w autach? Bo ja niewysoka zaczęłam dziś sezon rowerowy na dużym rowerze:)I mam zakwasy:)Ale w moim mieście już dużo nowych bratków:)Wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nooo, ci nieduzi faceci w duuużych autach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nooo DPSia.. mój ma dość całkiem spore autko.. a nie jest duży.. no nie bierzemy pod uwagę że szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Wynik: chuchro:) Malka jak zobaczyła Frania sama stwierdziła, ze faktycznie chudzinka z niego. Na zdjęciach jakiś taki pełniejszy się wydaje Agnes daj Franiowi szansę z uregulowana tarczycą Jaśko - ze stosunkowo niską wagą urodzeniową i do 9 mca w 10-15 centylu wagowo i wzrostowo, w ciągu ostatnich 4 mcy wskoczył wzrostem do 90ty centyla. Waga dalej w stanach niskich (15-20) - ale postęp jest . Zresztą doświadczenie mówi, że dużo łatwiej się pogrubić niż ewentualnie pocieńkować A stopę jaką ma Franio ? długą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.04.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A stopa, ciotku Zochnu, idzie w długość wreszcie - butki wiosenne kupione w rozmiarze 25:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No, znaczy się będzie rosła i cała reszta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No nie wiem, moja młoda stopę ma 39 a wzrostem pod 165 podchodzi teraz podobno dzieciom nogi bardziej rosną. A co do wzrostu i samochodów - zawsze gustowałam w niskich, drobnych i brzydkich mężczyznach bo oni byli zwykle bardzo przedsiębiorczy i inteligentni, błyskotliwi. Może dlatego mają duże samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Noo i tu bym się z Tobą Ewa w zupełności zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ewa - ale Twojny nie jest taki niski i nie jest brzydki! Może dlatego nie macie dużego auta...? Bo Sołtys mój też nie jest duży, ale chyba za przystojny, więc dużego auta takoż brak... Arni, a Twojny to wcale nie taki mały, a brzydal to już w ogóle, Ty nie gadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Noo ale ma największe auto z tego co wiem;) Malki miał większe, ale sprzedał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Phi, służbowe, to się nie liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 mój ma prywatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 on nie jest ani niski ani drobny Ale ma piękny uśmiech i w tym się zakochałam. Dobrze, że dziecko ten uśmiech odziedziczyło Jakoś tak jest, że podobają się jedni a bierzemy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gdzieś czytałam, że bardzo ładne dziewczyny mają bardzo przeciętnych facetów.. nawet poniżej przeciętnej.. Wiosek był taki, że ci przystojni boją sie kobiet bardzo eleganckich i ładnych.. a te, że nie są podrywane, bo boją się dostać kosza... to mają później takich a nie innych mężów.. Czasami zdarza się, że mówimy.. ten facet nie pasuje kompletnie do tej dziewczyny... Mój nieźle grał na gitarze i śpiewał.. Żaden z chłopców nie gra na niczym, nie śpiewa,... słoń im nadepnął na ucho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Arnika, ja jestem po szkole muzycznej a mąż po Akademii muzycznej. Dziecko nawet nie umie śpiewać porządnie Ale coś ci powiem - obejrzyj chrzestnych... chrzestni mojej Zuzy oboje matematyczni i głusi muzycznie, wrodziła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts