Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja tam twierdzę, że małę jest piękne. :D

Urośnie nasz krasnalek, a i tak każda będzie jego, z tym uśmiechem i wdziękiem osobistym, jaki on ma nie ma bata, że nie. :cool:

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak nie urośnie na kinkonga.. to będzie jeździł bardzo dużym samochodem..

Jak obserwuję, to niezbyt wysocy faceci jeżdżą dużymi samochodzmi ;) :lol:

DPS-iu,w czym??w autach? Bo ja niewysoka zaczęłam dziś sezon rowerowy na dużym rowerze:)I mam zakwasy:)Ale w moim mieście już dużo nowych bratków:)Wiosna!
Wynik: chuchro:)

Malka jak zobaczyła Frania sama stwierdziła, ze faktycznie chudzinka z niego. Na zdjęciach jakiś taki pełniejszy się wydaje

Agnes daj Franiowi szansę z uregulowana tarczycą :) Jaśko - ze stosunkowo niską wagą urodzeniową i do 9 mca w 10-15 centylu wagowo i wzrostowo, w ciągu ostatnich 4 mcy wskoczył wzrostem do 90ty centyla. Waga dalej w stanach niskich (15-20) - ale postęp jest .

Zresztą doświadczenie mówi, że dużo łatwiej się pogrubić niż ewentualnie pocieńkować ;)

A stopę jaką ma Franio ? długą ?

No nie wiem, moja młoda stopę ma 39 a wzrostem pod 165 podchodzi ;) teraz podobno dzieciom nogi bardziej rosną.

A co do wzrostu i samochodów - zawsze gustowałam w niskich, drobnych i brzydkich mężczyznach bo oni byli zwykle bardzo przedsiębiorczy i inteligentni, błyskotliwi. Może dlatego mają duże samochody :D

Ewa - ale Twojny nie jest taki niski i nie jest brzydki! ;)

Może dlatego nie macie dużego auta...? :lol2:

Bo Sołtys mój też nie jest duży, ale chyba za przystojny, więc dużego auta takoż brak...

Arni, a Twojny to wcale nie taki mały, a brzydal to już w ogóle, Ty nie gadaj!

on nie jest ani niski ani drobny :( Ale ma piękny uśmiech i w tym się zakochałam. Dobrze, że dziecko ten uśmiech odziedziczyło :)

Jakoś tak jest, że podobają się jedni a bierzemy innych :D

Gdzieś czytałam, że bardzo ładne dziewczyny mają bardzo przeciętnych facetów.. nawet poniżej przeciętnej.. Wiosek był taki, że ci przystojni boją sie kobiet bardzo eleganckich i ładnych.. a te, że nie są podrywane, bo boją się dostać kosza... to mają później takich a nie innych mężów..

Czasami zdarza się, że mówimy.. ten facet nie pasuje kompletnie do tej dziewczyny...

Mój nieźle grał na gitarze i śpiewał.. ;)

Żaden z chłopców nie gra na niczym, nie śpiewa,... słoń im nadepnął na ucho..;)

Arnika, ja jestem po szkole muzycznej a mąż po Akademii muzycznej. Dziecko nawet nie umie śpiewać porządnie :) Ale coś ci powiem - obejrzyj chrzestnych... chrzestni mojej Zuzy oboje matematyczni i głusi muzycznie, wrodziła się :D