kawika 15.02.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzień dobry ja też do trzymania kciuków się przyłączam i dobrą energię ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Agnes- jakie wieści w spawie Synagisu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wieści trochę mamy Pulmonolog - z płuckami tak-se, ale to żadna nowość. Mamy zmierzyc saturacje i gazometrię, zobaczymy co wyjdzie. Najprawdopodobniej w czwartek zawitamy na Dyrekcyjną. EEG - ta moja zmora senna... Dzielny, kochany, najwspanialszy Franula ma.. zapis w granicach normy!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie!!!!!!!!!!! Z płuckami damy rade, najbardziej stresowałam się główką kurczaka. Te drgawki musiały być więc skutkiem ubocznym leków, którymi kurczak był szprycowany w szpitalach. No i pewnie też wyłączeniem układu nerwowego na ten długi okres, kiedy był pod respiratorem. Alleluja!!! Jeszcze za tydzień neurolog we Wrocławiu, zobaczymy co powie. Synagis - jutro mam dzwonić do Korczaka, ale na 90% w czwartek Franula dostanie pierwsza dawkę z programu MZ!!! Naprawdę aż się boję cieszyć.. Ale z drugiej strony...Franciu tydzień temu zaczął 7 miesiąc życia, czas najwyższy na TYLKO dobre wieści, prawda? Plan na dalsza część tygodnia: środa - rehabilitacja czwartek - neonatolog, Korczak i Dyrekcyjna piątek - logopeda Cieszcie się z nami kochane cioteczki, wujkowie, babcie i dziadkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Fantastyczne wieści Agnieszko!! Oczywiście cieszymy sie razem z Wami!! Przecież było wiadomo, że może być tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Aga, jak czytam Twoje posty, to za kazdym razem ogarnia mnie uczucie, że kiedys bedziesz z siebie dumna i Krasnal tez. Robicie wszystko dla Niego i to wroci do Was, a Franuś..., jeszcze troche i sam Ci wszystko powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 a nie mówiłam? (że będzie dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 16.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Oj cieszymy się bardzo, bardzo z postępów zdrowotnych naszego Walecznego Franusia , ale przecież my wszyscy w to bardzo wierzyliśmy i trzymalismy za Niego mocno kciuki. Oby tak dalej. Całuski od babci forumowej i Asi , bo coś bidula zachorzała (okropny zatokowy katar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Naprawdę aż się boję cieszyć.. Ale z drugiej strony...Franciu tydzień temu zaczął 7 miesiąc życia, czas najwyższy na TYLKO dobre wieści, prawda? PRAWDA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 16.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Złych nie chcę słyszeć. Ma być dobrze a nawet jeszcze lepiej, bo mam to zagwarantowane z samej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Agniesiu - ogonek wirtualnej radości omal się nie urwał . ( sms od Agnieszki znów wywołał dziki taniec radości w miejscu publicznym i znów mówiąc oględnie ..nastrzelałam se obciachu po całości ) Kurde. No jest superaśno. Totemy zaporowe działają To teraz coś na wabia dobrych wieści. Ino co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Franeczku- Ty supermenie nasz!!! CUDNIE, WSPANIALE, FANTASTYCZNIE!!! Agnes- teraz już naprawdę będzie dobrze!!!!! Jezzzzzu jak się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Suuuuper wieści, chociaż przecież wiadomo było, że tak właśnie będzie. A niebawem Krasnal zacznie nam brykać tak, że będziesz się zastanawiała, czy ta cała batalia o zdrowie Frania to aby nie był zły sen. Jeszcze tylko ta operacja... ale wszyscy tu zmobilizujemy siły i będziemy słać nieprzerwanie pozytywne fluidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Agnesiku nasz, cieszę się bardzo, bardzo mocno! Zarchiwizuj ten wątek, żeby Francesco kiedyś się dowiedział, jaką drogę pokonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To kolejna historyjka z serii "jak ja kocham NFZ" Ale lajtowa taka Dzwonię do przychodni: - Czy macie państwo pulsoksymetr na stanie, bo chciałabym dziecko podłączyć i saturację zmierzyć? - Nieeeee, nie mamy. Ale niech pani zadzwoni do NFZu, oni pani powiedzą, gdzie w JG może pani zrobić takie badanie (tu nr tel) Dzwonię. Ponawiam pytanie (pan w sile wieku, z odrobiną angielskiej flegmy w głosie). Pan ów tonem, który od razu mi powiedział, gdzie jest moje miejsce w szyku, odpowiedział na moje pytanie następująco: - Prooooosze pani ('proszę (kogo? co?) panią ), ja pani mogę wymienić 30 zakontraktowanych najbardziej wysokokosztochłonnych badań, ale nie cos takiego ( ). Niech pani zadzwoni do Karpacza na pulmonologię, oni na pewno pani coś poradzą. he he Jedziemy na Dyrekcyjną, tam podłączą krasnala do aparatury bez problemu. Jak za starych, nie tak całkiem dobrych, czasów. każda rozmowa z przedstawicielem NFZetu przypomina mi taki oto obrazek: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/F4uObEb2llaugMLgDX.jpg Miłego wieczora wszystkim. Jestem szczęśliwa, ale zmęczona jak szlag. Pół nocy nie spałam przez EEg, drugie pół przez krasnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja tak podejrzewam, że oni przechodzą jakieś testy psychologiczne przy naborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja tak podejrzewam, że oni przechodzą jakieś testy psychologiczne przy naborach Margoth*, tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja tak podejrzewam, że oni przechodzą jakieś testy psychologiczne przy naborach ... a kto nie zda, tego przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Noooo,powtarzać się nie będę bo i po co Pisz dziewczyno te ich gadki,a może to by można złożyć i wydać "ku chwale NFZ"?Też skłaniam się ku testom,ale i kursy jakoweś to robią "na bank" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wow, super wieści Mam nadzieję, że reszta konsultacji lekarskich będzie równie udana. A o NFZ to cicho sza, po co się denerwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry. Super wiadomości. Jak ten czs leci , już 7 miesiąc Frania. Za chwilę do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts