Aga J.G 13.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jakoś nie widzę w jego zachowaniu niczego dziwnego. Nie wszystkie dzieci od razu integrują się z grupą, trzeba dać Franiowi czas, najważniejsze że jest przedszkole Trzymam kciuki za dzielnego przedszkolaka i rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ale pogoda cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franula wyciągnął swoją furę z garażu wreszcie:) Zalety ślepej uliczki są nie do przecenienia:) Rano ruszamy w drogę, we wtorek o 12 zaczyna się uroczystość w Sejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pogoda ma być piękna! Bawcie się dobrze i wracajcie zdrowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Z takim kierowcą -podróż bajka:)Miłych spotkań,Aga:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kierofca superrr! Szczęśliwej drogi i bwacie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Franek przemawia w Sejmie można obejrzeć całość, ale o Franku trzeba przewinąć pasek na 12.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wielkie dzięki Jamles, że podałeś na jaką godzinkę sobie ustwaić, bo ja nie mogłabym tyle obejrzeć, za mało tego netu, ale TO obejrzałam. No i pięknie powiedzieli o blogu Frania, aż łezka się w oku zakręciła. A Franio nasz jak mówiłam światowy Facet i wcale się nie bał, jeno gadać do mikrofonu chciał, aż pan skomentował, że może za parę lat to Franio poprowadzi uroczystość! No i brawa Franio!!! A całej Rodzinie jeszcze raz, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nooo .. za parę lat Franio będzie prowadził takie i inne imprezy Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mama miała tremę,a Franio - luzik:):)Nie bał się ani ludzi,ani dźwięków głośnych.Chciał sobie pobiegać ale mama nie dała:eek:Franio w sejmie dał radę,to co mu tam jakies przedszkole:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Suuuper! Słuchajcie, może będziecie potrafili znaleźć, miał być wywiad z nimi dzisiaj na tvp info o 16.30 - nie było, choc warowałam jak pies i pilnowałam. Może dali o innej godzinie i mozna znależć na ich stronie, umie ktoś sprytny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 jamles - wielkie dzięki za namiary ! Nasz Franio da sobie radę wszędzie !! I za kilka lat ,to jasne,że będzie sam prowadził podobne spotkania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.04.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 A ja teraz oglądam bo nic nie pamiętam:) I przecież kilka dni temu myślałam, ze coś mam powiedzieć a potem, widzicie..wzięłam młodego i uciekłam:) Franula nieźle mnie przegonił przez całą uroczystość nawet na 5 min nie usiadłam:) Już w domu jesteśmy i ledwie żyjemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem z Was dumna pooglądałam i aż mi się łezka zakręciłaa Franuś super zero tremy pytałaś kuzynka w dukacie to przy jednej ulicy z geovitą jak coś to pisz zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 :hug:Nic to jutro będziecie jak nowi:DKolorowych snów, a Franio niech pośpi choć do 9 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.04.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jutro opiszę wsio, ale wieczorem pewnie, bo z rańca mamy spotkanie z nową terapeutką Frania w Prodeste (Franio będzie w domu z ciocią wolontariuszką), potem bank i kilka spraw, potem SI i po południu tez coś się kroiDobra uciekampa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Mnie się Franciszek w sejmie bardzo podobał, od razu łaps! za mikrofon, Kopacz niech się schowa! Halooo! Suuuper! Słuchajcie, może będziecie potrafili znaleźć, miał być wywiad z nimi dzisiaj na tvp info o 16.30 - nie było, choc warowałam jak pies i pilnowałam. Może dali o innej godzinie i mozna znależć na TVP stronie, umie ktoś sprytny...? Ktoś, coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Brawo dla Frania A rodzina z wielką tremą, musicie brać przykład z Frania Jeszcze raz ogromne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Kurrrrrcze! Niegramotna ciotka jestem! Gdzie to sie oglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts