anSi 17.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Franek przemawia w Sejmie można obejrzeć całość, ale o Franku trzeba przewinąć pasek na 12.45 Bratki - klika się na czerwony tytuł i..... się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.04.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 UUUUUps! A czapke niewidke to gdzie ja tera zdobede...? Ale warto bylo! Franio mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.04.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ledwie żyjemy, za starzy jesteśmy na takie tempo;-) Radek od dziś na antybolu - mam nadzieję, ze to ostatni element "klątwy wielkanocnej". Zdjęcia powoli schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś,odetchniecie.Mam nadzieje ,że sama W-wa Was "niesie",że wrażenia są dla Was b. pozytywnw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 GratulacjeJamles - dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A Franek jak ze zdrowiem? I jak sobie radził z tą nową sytuacją, nowym miejscem, mnóstwem ludzi, szumem i hałasem, zamieszaniem...? Wyglądało, że po prostu... śpiewająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Chyba Aga gdzieś dalej z nim była, nie w sali.. bo Nastka i R byli na sali i siedzieli, a Agnieszka z Franiem weszli jakby z tyłu.. z holu...Chyba jednak za duży szum i za dużo ludzi było... Aga... miałaś pisać.. i nic nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Słuchajcie, mamy jazdę bez trzymanki - Radek na antybolu - zatoki głowę mu rozsadzają. Ja wczoraj miałam milion spraw do załatwienia, wieczorem ino znalazłam w sobie siłę do relacji foto na blogu. A teraz mam przerwę z zajęciach, bo pracować trza. Ogromnie dużo emocji - przede wszystkich związanych z poznaniem ludzi, których znałam do tej pory tylko wiryalnie. I taka refleksja - zobaczcie , ile Franula zmienił w naszym życiu..gdzież bym pomyślała 3,5 roku temu siedząc przy nim na OIOMIe, ze tyle się wydarzy. Kurcze, ciągle nie mogę sobie tego w głowie poukładać.. A Franio wzbudzał wiele pozytywnych emocji - że taki słodki, że tak pięknie komunikuje się przy pomocy Makatony i że taka drobnica:) Dał radę, ale teraz to :odchorowuje" - kolejną noc śpi dośc niespokojnie,w ybudza się, więc..wiecie jak się czuję? Jakby walec po mnie przejechał Radek dziś juz czuje sie w miarę, na tyle "w miarę" ze zostawiłam do z Fr i poleciałam do roboty. Nie siedziałam z Franiem na sali. Całe 2,5 godz ganiałam za nim kurcgalopkiem po parterze:) Widzieliście moment wręczenia nam nagrody? Ile razy nas wywoływali? Pedziłam z Frankiem z daleka:) I dlatego tak mądrze gadałąm:) Ale dzięki temu ze byłąm jedyną "galopującą mamą" udzieliłam kilka wywiadów. I one mnie chyba choć ciut rozgrzeszają z mojego ekstremalnie spontanicznego wystąpienia na sali:) A część tego, co powiedziałam, pojawiło się w artykułach z konferencji. O TU i TU np. A TU piszą o blogach Tylko nie wiem, jakiej telewizji wywiadu udzialałam:) Poprosiłam p Agatę z Fundacji o pomoc, bo ona też udzieliła wywiadu do tej audycji. Jak prześle mi informacje, dam znać. Teraz musze kończyć, bo zaraz zajęcia. Nie gniewajcie się, ze wczoraj nie pisałam, ale padaliśmy, autentycznie. Malka, za tydzień w piątek będziemy z Franiem znowu w Katowicach. Poleć nam jakąś buciarnię plizzz! Ale ze "zdrowym" obuwiem, nie chcemy sklepu w 100% z obuwiem ortopedycznym Pogadamy o tym później, teraz lecę Buziaki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ooo Aga.. to wpadnij do nas... na kawkę...Nie polecę obuwia.. bo wyrósł Emil z takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 na mnie przeszło rozdwojenie?????Biorę,tak juz lepiej:)Aga,cieszę się ,że tam byliście:)A zatoki Ci Radka zwalają z nóg,on może nie miec sił kompletnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Matka - wyobraźnia mi zadziałała, zobaczyłam Cię GALOPUJĄCĄ... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 świnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 18.04.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Agnes mam nadzieję, że się nie obrazisz, że pozwolę sobie zamieścić u Ciebie apel o pomoc dla 4.5 Alicji z Sosnowca, która walczy o życie z nowotworem złośliwym. Jak to oczywiście w a takich sytuacjach bywa potrzeba pieniędzy, dużo pieniędzy oraz rozpowszechnienie apelu do jak największej liczby osób. Jedyną szansą dla Alicji jest kosztowne leczenie w niemieckiej klinice. Koszt terapii to ponad 120 tys. euro. Więcej o walce Alicji z nowotworem można przeczytać na blogu TUTAJ Aguś wybacz moją śmiałość Edit: Aguś właśnie zobaczyłam, że na Franiowym blogu masz podpięty blog Alicji, ale myślę, że dodatkowy wpis tutaj nie zaszkodzi Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 świnia:) Miło poznać, Aneta jestem. Dobra, sama znajdę drzwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Krokusiu, jasne, ze się nie obrażę, co ty! Sama też już Alicję znalazłam, dlatego podpięłam ją na blogu.Zawsze to więcej ludzi się dowie Radkowi twarz spuchła - jest napisane na ulotce antybola ze tak moze byćwyganiam go do dr zeby się dowiedział o co chodzi, czy ma dalej brać czy nie Franula juz chyba przetrawił wyjazd do Wawy, pierwsza noc w miarę przespana...ufffffffffff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aga, ja tak na szybko Ja nie kupuję młodemu jakiś specjalnych butów. Po prostu muszą być dobrej jakości i wyłącznie z naturalnych materiałów ( podeszwa może być syntetyczna ) Młody lubi ecco i geoxa, natomiast bartki są feee, bo są twarde (cokolwiek by to nie znaczyło) Już kiedyś pisałam i nawet wklejałam fotki, jaki lifting przechodzą jego trepiszcza, A mianowicie , ma podklejany klin supinujący , do tego wkładka. Ja osobiście nie widzę spektakularnych efektów, ale z drugiej strony nie wiem jak by stopy wyglądały gdyby nie to zaopatrzenie. No i nie pozwalaj chodzić Frankowi boso po twardych powierzchniach. To wbrew pozorom bardziej szkodzi niż pomaga. I spróbujcie korygować tapingiem Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aga,kup 3 pary,pokaż w. Radkowi-on wybierze dobre,złe zwrócisz:)Wytyczne masz,wiesz mniej więcej o co chodzi:) Dobrze,że Franio już odreagował-nie wiadomo moze Katowice a nie W-wę??? W Opolu w tym czasie mieliscie jakiś pożar siana czy słomy-też by sie Mały bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Teraz doczytałam,że chcesz buciarnię.W Katowicach nic Ci nie polecę, ale mam jeden sklep trochę nie na Waszej trasie, ale zacny. Zainteresowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ZaintersowanaZ wujkiem R wybraliśmy już 1 sandałki, ecco, tylko ecco w Katowicach jeszcze dostawy letniej nie miało Natka padła:(Zadzwonili ze szkoły zeby ją zabraćjuż po lekarzu, w łóżku leży A we wtorek ma egzaminy do tego swojego wymarzonego gimnazjum kurka, wsio na raz R leci po południu do dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Memo ... http://www.memoinfo.pl/ http://www.ceneo.pl/Buty_dzieciece;017Memo_P0-245696.htm?se=5vt9wieIyYsJcbMqMOVXwcsuYNmaiX-8&gclid=CIuv4JjC1rYCFYdd3godGw4AjgNie wiem.. ja bym zamiast papućków kupiła sandałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts