AgnesK 19.04.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Memo nie wchodzi w rachubę. Znaleźliśmy 1 sandały, które spełniały wszystkie warunki odnośnie góry, co z tego, jak podeszwa była zupełnie płaska (bez uniesionego ku górze czubka ułatwiającego przetaczanie stopy) W internecie trochę butów jest, ale nie będziemy młodemu butów przez net kupowali, kurkaTak na oko moje, te powinny być ok, ale trzeba młodego w nie wsadzić i zobaczyć jak trzymają mu stopęNo i super by było gdyby Frankowe sandacze miały zakryte palcehttp://medyczno-zielarski.pl/pl_PL/p/Obuwie-ortopedyczne-buty-Memo-Classic-Szafir-kolor-granatowo-czerwony/987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Te mają super podeszwę, zasłonięte palce, ale co z tego jak zapięcie do doopy, bo bez regulacji i strona przyśrodkowa nie jest pełnahttp://dawid.net.pl/sandaly/230-910-granat-n.html#/rozmiar-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Załapuję:)No ,ale dziurkę to chyba R, by Ci zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Memo to są buty diagnostyczne. Z ecoo z zakrytymi palcami były mimic - czy jest jeszcze ten model ?? szukaj w necie A takie bardziej zabudowane - model radar - te sa na pewno, jeszcze kilka tygodni temu widziałam w sklepie.. Zerknij na te -geox craze c1295 Chciałam zanabyć młodemu, ale nie było rozmiaru Aga, daj cynk kiedy mogę zadzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Prababko, jaką dziurkę??? Malka, mam lekcje o 17, do 18.30. Od 19 będę miałą już luzik Te geoxy wyglądają super! NIe wiem tylko co "wujek Radek" powie na brak zapiętka. Wysłałam mu już model do konsultacji A.nie pisałam Wam - po raz pierwszy dostaliśmy dofinansowanie do tunrusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1300 z groszami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Super wieści.. to z PCPRu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No widzisz, jak pogwiazdorzyliście, to i wsparcie od razu się znalazło. A gwiazdorzenie Wam się należało jak kaszance patyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 W paseczku od sandałka ,Aguś A wczasy laureatów pomogli Wam dograć po Waszemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja się nie znam, ale sandały z zabudowanymi przodami, tyłami i bokami w Decathlonie widywałam. Sama takie nabyłam dla się, a dziecinne też były. I skórzane albo zamszowe. Macie niedaleko - w Karolince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O Decathlonie nie pomyślałam, Aga. Jeszcze nie mam odp od 'wujka Radka" Natka rozłożyła się na łopatki:( Po południu lecę z nią do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 W Decathlonie nie robią problemów ze zwrotami, więc możesz kupić, pokazać "wujkowi" i oddać, jak się nie nadadzą. Zdrowia dla Natki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O rany, szkoda Natki!Może daj jej trochę miodu manuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Aneta, dałabym ale nam się skończył już z tydzień temu. Dopiero w Jeleniej kupię.Byłam z Natką u lekarza, właśnie wróciłyśmy.Diagnoza: angina ropna po zbóju:(Dostała Augmentin w dawce 625 mg ("bo jest co leczyć").Jestem wpieniona, bo wyjeżdżam jutro, wracam dopiero w środe (wyjątkowo tak) i zostawiam R z zatokami na antybolu z N na antybolu - we wtorek egzaminy, Fr z zielonym gilem (dr powiedziała ze trzebaby mu było zrobić wymaz z nosa), z niejeżdżacym fiatem (przewody hamulcowe poszły se i nie wróciły).Fuck and shit!Lepszej kumulacji nikt nie mógł wymyślić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wiesz, że to seriami zawsze działa... Trzymam kciuki za Natkę, to teraz bardzo ważny okres dla niej, żeby jakoś się pozbierała, bida jedna... No i chłopaki także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) I co z Natką? Co mówił lekarz? Na sandalkach też się nie znam, ale cos w tym rodzaju widuję w sklepach rehabilitacyjnych, może też warto do takiego sklepu zerknąć, bo mają nie tylko takie ale inne też.http://allegro.pl/sandaly-dzieciece-zdrowotno-profilaktyczne-r-23-i3176340679.htmlAguś a takie jak te mogą być?http://allegro.pl/bartek-sandaly-dzieciece-r-26-wyprzdaz-i3133197028.htmlAlbo takiehttp://allegro.pl/bartek-sandaly-dzieciece-r-26-wyprzdaz-i3133205502.htmlA jaki Franio ma numer? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Się porobiło: Fiata zastąpi taxi,Oby Natce gorączka ustąpiła do wtorku.A R. juz jakoś się trzyma na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O rety a czemu ja dopiero teraz widzę post o lekarzu i anginie?! No to kiepsko bardzo, że cała rodzinka tak załatwiona. I jeszcze Ty wciąż taka wyjazdowa. Nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No niedobrze.We wtorek pomogą nam wolontariuszki - urwą się z zajęć, kochane dziewczyny. Żeluś, te sandałki wszystkie niebałdzo, bo mają wyskoką cholewkę, Bartki mają b kiepską opinię wśród rehabilitantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No tak. R dołóż steryd do nosa a jeżeli zatoki nie będą chciały puścić to moze ten sinupred, nawet działa. Natka powinna na wtorek czuć się jako tako, płucz jej gardło wodą utlenioną. Serio, szybciej zejdzie. Jeżeli ma naloty na migdałach i samozaparcie, to może sobie drewnianą szpatułką (albo patyczkiem z wacikiem) wydłubać, szybciej temperatura spada, choć zwykle to laryngolog robi. Ale krzywdy sobie sama nie zrobi, jak będzie boleć, to przestanie. Frania na razie pewnie odpuść, choć czy od taty i Natki czegoś nie złapie, to nie wiem. Będziecie się martwić jakby co. Byłam na konferencji i mam dla F lekarza usznego ale to, jak ochłoniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ewa, cudna jesteś!!!! A ten pan doktor to skąd jest? Natka miałaby sobie coś wydłubywać??? dzieci moich nie znasz:) Dla niej problemem jest otwarcie paszczy u lekarza:) Jakbym jej powiedziała o dłubaniu w mogdałakch to by było...już to widzę.. R dostał do nosa flixonase - to chyba steryd, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts